Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prywatna partia |
Nasza wiara ma to do tego ze masz swoją własną wole i tak o to chcesz to wierzysz nie chcesz ? to nie wierzysz :) . Ja wiem ze na górze coś jest widziałem/czytałem o rzeczach ktore nie sa mozliwe do wytlumaczenia. Jednym zdaniem... Ja wiem ze Bóg istnieje i tyle.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prywatna partia |
Treść jest ukryta
|
|
Trochę ARR nie spieszy się z rozstrzygnięciem tego projektu. Były problemy z podpisaniem umowy ale podpisano je 3 tygodnie temu. Wyników jak nie było tak i nie ma... Dlaczego? Czy ta komisja zbierała się już aby jakoś ruszyć do przodu z tym programem?
|
|
Daruj se kolego te badziewie przeczytaj to http://www.autocentrum.pl/oceny/renault/laguna/ii.html i zacznij rozgladac sie za czyms innym.
|
|
Samanto,jak uważasz:czy jest czas i miejsce dbać o zwierzęta,gdy ludzie z głodu umierają?w nędzy żyją. Czy to normalne myśleć o psach i kotach,gdy tylu ludzi w samej tylko Łomży cierpi biedę,a nie ma kto im pomóc? Czy to ta tzw.znieczulica społeczna "każe"ludziom odrywać wzrok od życia ludzkiego,a kierować na zwierzęta?
|
|
Tomku daj znać kto w Łomży z głodu umiera, podzielę się z nim jedzeniem, tylko nie z pijakiem. Ostatnio tracę pracowników przez alkohol.
|
|
tylko jestem ciekawy czy któryś z was mial z nim jakąś styczność komuś z was zaszkodzil itp nie sadze a piszecie te bzdury... a co do tego czy był grozny czy nie poczytajcie na stronie CBŚu
|
|
Ten koleś mieszka obok Cztery Pory na Piłsudskiego antenę też tam ma.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |