sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prywatna partia

Nasza wiara ma to do tego ze masz swoją własną wole i tak o to chcesz to wierzysz nie chcesz ? to nie wierzysz :) . Ja wiem ze na górze coś jest widziałem/czytałem o rzeczach ktore nie sa mozliwe do wytlumaczenia. Jednym zdaniem... Ja wiem ze Bóg istnieje i tyle.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prywatna partia

Treść jest ukryta

Trochę ARR nie spieszy się z rozstrzygnięciem tego projektu. Były problemy z podpisaniem umowy ale podpisano je 3 tygodnie temu. Wyników jak nie było tak i nie ma... Dlaczego? Czy ta komisja zbierała się już aby jakoś ruszyć do przodu z tym programem?

Daruj se kolego te badziewie przeczytaj to
http://www.autocentrum.pl/oceny/renault/laguna/ii.html
i zacznij rozgladac sie za czyms innym.

Samanto,jak uważasz:czy jest czas i miejsce dbać o zwierzęta,gdy ludzie z głodu umierają?w nędzy żyją. Czy to normalne myśleć o psach i kotach,gdy tylu ludzi w samej tylko Łomży cierpi biedę,a nie ma kto im pomóc? Czy to ta tzw.znieczulica społeczna "każe"ludziom odrywać wzrok od życia ludzkiego,a kierować na zwierzęta?

Tomku daj znać kto w Łomży z głodu umiera, podzielę się z nim jedzeniem, tylko nie z pijakiem. Ostatnio tracę pracowników przez alkohol.

tylko jestem ciekawy czy któryś z was mial z nim jakąś styczność komuś z was zaszkodzil itp nie sadze a piszecie te bzdury... a co do tego czy był grozny czy nie poczytajcie na stronie CBŚu

Ten koleś mieszka obok Cztery Pory na Piłsudskiego antenę też tam ma.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org