Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Społeczna Rada Konsultacyjna |
Wiem. Napewno Narew wykipiała z powodu swego chcistwa na wodę?zamiast posłusznie pościć w Wielkim Poście? Ciekawe,czy w tym roku była szersza w swych barach? Widziałeś Ją?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Społeczna Rada Konsultacyjna |
jasiu a ja dalej nie rozwikłałem tego o czym mówiłeś do któregoś użytkownika że tego używa:D uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
A myślisz, że dożywocie go coś ruszy??? Nie wydaje mi się, tacy zwyrodnialcy mają na wszystko wylane. Skoro zdecydował się na taki krok to na pewno miał świadomość,że prędzej czy później dosięgnie go sprawiedliwość.
|
|
Ale ja chyba napewno nie pracuję w operze?o ile mi wiadomo wciąż i ciągle.. Pozdrawiam. ;-)
|
|
Ja jak na twoje tematy i wypowiedzi ksiezulku patrze,to mi sie zygac chce,wiec wypierdalaj z tego forum,bo ni ***** tu nie pasujesz
|
|
iężka sprawa bo przy demontażu to, to już za wczasu było sprzedawane pracownikom na opał.
|
|
dzięki dziś podiadę tam
|
|
hej zna ktoś może zespół robins z kolna? słyszeliście może jak grają?zastanawiam się żeby wziąść ich na wesele , może macie lub wiecie coś na temat gdzie można ich usłyszeć ? jak tak to będę wdzięczna . Dziękuje za info:)
|
|
Jaśko umów się ze mną !!!!!!!
|
|
Może i święta nie była, ale zabójstwa nic nie usprawiedliwia!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |