sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyniak potrafi!!!

wstępnie napisz na soround@wp.pl

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyniak potrafi!!!

Witam, jak napisałem w temacie postu, plus dla organizatorów i osób które zorganizowały to przedstawienie. Wielki minus dla administratorów portalu. Niestety nie mogłem widziec tego na żywo a zdjęcia pana Derewońki są bardziej niż kiepskie. Brawo Marku, masz super współpracowników.

Pozdrawiam
MirekO

http://twojamama.wordpress.com/2007/07/ nietoperz wygrywa

do mnie tez z malachowskiego przychodzi i robi glupie uwagi na temat zakupow w necie. to jego zasrany obowiazek przynoszenie przesylek

Mam duże podejrzenia, że mogą być tam sprzedawane PODROBIONE BUTY, skoro
-po pierwsze buty notorycznie się rozwalają;
-po drugie tak boją się je wysyłać do producentów!!!

TO MÓWI WIELE O TYM SKLEPIE. PRAWDA!!!

z wyprzedaży...

prusak11 wypowiadasz się na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia.
Zgodzę się z Tobą , że pracują tam ludzie bez średniego i wyższego wykształcenia lecz pamiętaj ze firma istniej już 40 lat. Gdy ludzie przychodzili do pracy nikt nie myślał o studiach itp rzeczach. Pracują tam ludzie, którzy maszyny znają od podstaw. Oceniasz pochopnie ludzi ciekawe kiedy twoja osoba zrobi doktorat czy profesurę?
Nie pamięta tam takiego stanowiska, gdzie człowiek stoi i naciska guziki.
Też taką chciałbym mieć prace , gdzie naciskam przycisk i mi płaca :).

Cytując Twoje słowa :
niektórzy chyba nie umieli skoro zginoł tam człowiek !-nie wiesz co się stało i a tym bardziej nie widziałeś tego miejsca a tym to nie wypowiadaj się na temat,
który znasz z prasy i forum .

Życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy na rynku Łomżyńskim może Tobie się uda.
Powodzenia

Java tz 350 chodzi idealnie

haha nic nie powiedzieli :) rozmawialam jedynie z mila pania z sekcji doboru, ktora chetnie odpowiadala na pytania i dostosowala terminy do moich fochow, ze mi listopad nie pasuje. Po prostu ciesze sie, wiesz? Mialam tak naprawde skladac papiery po mgr, a robie to po licencjacie i w sumie dobrze. A nuz sie uda i w wieku 24 lat bede miec juz ustabilizowane zycie?

mialam juz podobne pytania od kolegi na papierze. Sa zaleznosci, widoczne, ale i tak sie w nich jeszcze gubie :) Zwariowac mozna po przerobieniu wszystkigo. do dzis nie wiem co zrobic z wymienionymi zawodami. Niezaleznie od tego jak odpowiadalam na pytania nadal nie widze sie poetka ogrodnikiem piosenkarka, dziennikarka, ble, ble ... ew. moglabym byc zolnierzem czy pielegniarka, ale nie wiem czy to bedzie pasowac do tego co bym tam odpowiedizala,
Zreszta.. testy nie moga wyjsc idealnie ;)
Niby po studiach pedagoicznych powinnam wieciej "widziec", ale coz.. psychologiem nie jestem! :)

Moim zdaniem, subiektywnym, te testy sa przede wszystkim po to zeby zrobic odsiew, a dopiero w drugiej kolejnosci po to zeby zmierzyc predyspozycje ;) ;)

Anita, powodzenia!

hahahahahahahahahahahahahahahahaha

wystawiasz właśnie opinie swojej "uczelni" pod kątem poziomu studentów.
tzn. he nie ma poziomu jak widać.

Witam!
Mam pytanie do osób, które zdawały MS w Radomiu i go nie zaliczyły. Czy warto jest się umawiać na omówienie tego testu z psychologiem jeżeli trzeba jechać 200km w jedną stronę? Czy ktoś był na takim omówieniu i czy dużo można się dowiedzieć, na czym się oblało?

obsługa jak kierowniczka za komuny w miesnym, ciasto suche jakies, reszta ok

emi@88 nici z tego. Nie było cie na podpisie to za jakies 4 ,6 lub 9 miesiecy musisz poczekac na ponowna rejestracje w Urzędzie bo zanim sie przepisy zmieniły to było 3 miechy. I musisz wiedziec że przy rejestracji ponownej bedziesz musiała powiedziec czemu sie nie stawiłas na podpis.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org