Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wideo - Bili mnie umundurowani policjanci-za Polską flagę |
Ile dostaw kosztuje w chillipizza ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wideo - Bili mnie umundurowani policjanci-za Polską flagę |
play jest dobry dzwonisz pod *500 i gadasz na serio z babo i pytasz sie jej czy poda pani kod na darmowe sms-y ona ci poda zobaczycie ja juz tak robiłem
|
|
hehe Tarnowskie góry , równie dobrze możesz się spytać o to na forum Poznania ,Warszawy ,albo Grudziądza heh
|
|
zazwyczaj 1 zl od kilometra teraz moze byc troche drozej
|
|
do pomocna: jutro zanosze ta ankiete bezpieczenstwa, czy konieczny jest ten akt urodzenia????
|
|
na zadupiu euro nie organizują
|
|
kolego masz tylko jedne wyjście poznań ponieważ tylko tam wydadzą homologację pozd!
|
|
Motocyklistów w życiu, lubię motory. Ale dzieci na "kosiarach" nie cierpię... O ile dobrze wiem to ma to jeździć z prędkością 45 km/h a jak debile po ulicach jeżdżą? Kupują 125 ccm rejestrują na 50 i cieszą michę że wyrwą pustą koleżankę z klasy... O właśnie za takich by się "władza" wzięła a nie za porządnych ludzi. Stop Skuterom!!! Nie wiem gdzie są rodzice... Skutery powinny być dla dorosłych z większym silnikiem żeby nie miały tego wkurzającego dźwięku i powinny służyć do jazdy w godzinach szczytu do sklepu do pracy a nie do lansu na placu przy Kauflandzie albo wstawianiu na fotka.pl. Nie ogarniam tego w ogóle i się ogólnie zdenerwowałem. PS. Prawdziwi motocykliści bez obrazy.
|
|
D****Z18 - nic dodać, nic ująć!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |