Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niebezpieczna obsesja kato-prawicy |
Nareszcie koniec ŁKS (: Takie wyłudzanie pieniędzy i dziadowanie dawno się powinno skończyć. Problem w Łomży nie leży w samej piłce nożnej tylko w tym, że do piłki pasję powinni mieć też działacze i piłkarze ( pasje mają oni raczej do nabijania kasy sobie w kieszenie i czmychanie po tym gdzie pieprz rośnie ). Dobrze, że wreszcie po wielu żółtych kartkach miasto pokazało ŁKS czerwoną - bo na garnuszku mamusi to każdy bohater
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niebezpieczna obsesja kato-prawicy |
z tym ze alior to jakas tania nowosc. to jakbys obuwie sportowe kupowal w biedronce ;) VERGISS MICH
|
|
Człowieku to już treci wątek o koncie w banku, przejrzyj może forum dokłądnie.
|
|
Cytat zBig z 26.02.2009r. I jeszcze jedna ciekawostaka Aliora. Bank DAJE kasę - 50 zł za rachunek firmowy w tym banku, pod warunkiem utrzymania średniego salda na poziomie 9 000zł. Można to tak nazwać, że bank płaci za to, że masz w tym banku rachunek. Tyle że to zwykła gra słów bo tak samo zapłaci (a pewnie trochę więcej) za to że ktoś ma tam lokatę na 9000zł. Ale lokatę to daje już na 11% tyle że od połowy środków, ten sam sens co 22% od ćwiartki. Moja prywatna mądrość mówi mi, że jak forma zbyt ubarwia treść to trzeba mieć się na baczności. A teraz kubełek zimnej wody na łepetynę naiwniaków: Kawałek tabeli ich opłat i prowizji: Przelewy: pierwszy przelew w miesiącu 0 zł - hurra!!! każdy kolejny przelew do innego banku: w placówce Alior Banku 6 zł - 2x tyle co w przywołanym SBR za pośrednictwem bankowości internetowej 5 zł - 10 x tyle co w SBR Wypłaty: pierwsza wypłata w miesiącu 0 zł, hurra? każda kolejna wypłata w placówce Banku 5 zł - 0zł w SBR każda kolejna wypłata z bankomatu w kraju 5 zł - ha ha!! i macie swoje darmowe wypłaty. A narazie to w SBR prowadzenie rachunku jest za darmo. A co najważniejsze jest polski
|
|
Jakie miasto takie legendy ..
|
|
e kamerzysci umówcie sie na spotkanie przy piwie i podyskutujcie sobie . Tu chodzi o kamerzyste!!!!!!!!!! ja polecam Artura Kalinowskiego z Best Video l jeszcze Serafińskiego ale na niego ito i dwa lata trzeba czekać!!!
|
|
ja bylem w rzeszowie jest troche pisania pozniej rozmowa z psychologiem pytania posobne jak na ms ale pani psycholog byla oki!!!
|
|
dziecko za 7zl a za rodzica sie nieplaci fajna bawialnia troche malo miejsca ale bardzo kolorowy lokal polecam
|
|
alfik89 zgadzam sie z tobą że lama na kamerze doświetli ale tylko pierwszy plan, dalszy plan jest niestety ciemny jeżeli pomieszczenie w którym sie nagrywa ma mało światła.
|
|
a ja bym chcial zeby w lomzy padla 6 w duzego lotka i zeby to byla moja szostka:)
|
|
a ja chcialbym zeby ludzi w miescie przestali zakladac na forum lomzynskim glupie tematy. Ale to chyba nie mozliwe...
|
|
"Uczyli, że przed zakrętem redukcja ,a nie na zakręcie." nigdzie nie pisałem że na zakręcie trzeba. pisałem ze nie mozna wtedy VERGISS MICH
|
|
Nie uważasz, że to normalne? Miałabyś raczej powody do obaw, gdyby dziecko do Ciebie nie tęskniło i nie rzucało Ci się w ramiona, kiedy przychodzisz go odebrać. Zdecydowana większość z nas przez to przeszła i to na pewno podobnie do Twojego brzdąca.
|
|
"Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 03-03-09 12:19 Autor: thompson (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-03-09 11:47 Jeśli chodzi o zmywarkę to najlepiej bierz pod uwagę: 1. Miele (ale drogoooo) 2. AEG 3. Bosch/Siemens (ta sama fabryka) AEG należy do Elektroluxa, więc to jest to samo." To że AEG należy do Elektroluxa wcale nie oznacza, że to jest to samo. Bentley i Skoda należą do VW i co z tego? VERGISS MICH
|
|
Słyszałem że na emeryturze zajmie sie prowadzeniem solarium - facet to chodząca reklama super karnacji ;-). abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Na grajka proponuję Questa to może w klubie czasem zawita ktoś kto gra dużo ciekawsze od trance'owo-progresywnych rytmów.
|
|
Następny (LUNGER BAR):)))))) do właścicieli tego lokalu najpierw usuńcie z stamtąd ten fetor i smród z ziemniaków póżniej zpraszajcie ludzi. A jak to naprawdę będzie prowadził właściciel amnezji to raczej będzie klapa bo co można zrobić w miesiąc czasu w tak dużym lokalu?? Tylko pomalować ściany a co do gwiazd to będą chyba takie jak w amnezji mieli grać najlepsi djeje w Polsce i co?? Gra ale Stasiek Wiszowaty!!!:)))))))
|
|
Nie czytałem tego całego tematu, ale wiem jedno: omijaj PLAYA !!! Mam go już prawie 2 lata i muszę cierpieć do lipca, potem wracam do orange, nie polecam, zwłaszcza narzekają ludzie jak do Ciebie mają napisać czy zadzwonić, wszędzie drogo do Playa, nie ma żadnych bonusów itp. Play to jedyne czego nie radzę brać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |