Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kadafi: dlaczego zginął Kennedy? |
strategia dla tych co maja komisje w rzeszowie : - start o 7 rano w pokoju wkl /dostajesz obiegowke i skierowanie na laboratorium/ - od razu lecisz do kolejki z moczem :D i krwia / wyniki po ok.4 godz./ - jak to zaliczysz to lecisz na rtg płuc / wyniki pewnie tez po 3 godz./ - pozniej kardiolog --> dla tych co mają ekg /znow trzeba robic wykresy.../ - pozniej lecisz do neurologa, stomatologa /liczy dziury ;) / - w miedzy czasie upewnij sie czy jest laryngolog bo wizyta u niego i audiogram przy duzych kolejkach to godzina wyjeta z zyciorysu - najwieksze banały to dermatolog i chirurg - psychiatra na koncu jest codziennie od 11-30 do 15 przy dobrym obiegu w 1 dzien jest to do obskoczenia - wg mnie najlepiej zaatakowac w piatek jest wtedy stosunkowo malo ludzi. ps czy czas na rozpatrzenie ankiety bezp. to faktycznie prawie miesiac / czy nawet 2/ ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kadafi: dlaczego zginął Kennedy? |
DO LISTEWKAA:) <TESTY TESTY TESTY> czytałam ze porównujesz testy czy mogłabyś mi napisać czy u mnie znalazłaś jakieś błędy wiesz ja sie z tego uczyłam i zdałam ale pewnie jakiś błąd się znajdzie a zawsze osoba która widzi test po raz pierwszy jakieś "byka" szybciej znajdzie niż ta która nad tym siedziała:PP aha jakby ktos już zdawał te testy a jakieś nowe pytanie by się pojawiło to piszcie wspólnie dopiszemy to pytanie do tych testów... prosze o kontakt:) pomocna11@wp.pl aha a ty przesyłasz jeszcze ludziom testy??? bo wiesz jakby co to ja mam także mogę je dalej po przesyłać osobą zainteresowanym TESTAMI:)
|
|
jakis tes na 400 pytan i jakies zadania moze ktos to ma moze Ty pomocna??
|
|
niop i po nie zdanym PZP tez rok przerwy i wszystkie testy od nowa trzeba zdawać.... :((
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |