sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyszkoleni PROWOKATORZY

a czy ta stomatolog wądołowska przyjmuje też na kase chorych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyszkoleni PROWOKATORZY

To takie ziomalskie... OH!

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Ann2 te ''firmowe'' ciuchy (NEXT,M&S) to w Anglii najgorszy badziew .Byłem to wiem z firmy talony dawali do Mark& Spencer i to coś takiego jak Pepco.Z resztą szyte w Malezjii albo Sri Lance .Nie lepiej iść do Reportera,House czy coś i kupić ? Czujesz się dowartościowana jak masz "firmowy" ciuch.Dla mnie to leczenie kompleksów .Nie stać mnie na Versace to kupuje w jakimś Oxide np.Ja osobiście nie chciał bym aby moja panna dodzierała po jakieś innej kobiecie bo to firmowe.

kup jej patelnie

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

original są OK.
gdzie wy macie oczy, szmateks widać na 1 km
W życiu liczy się wizerunek, to połowa sukcesu, druga połowa to inteligencja i rozum. Bo pracodawca kogo przyjmie, inteligenta z szmateksem czy inteligenta dobrze prezentującego się ?

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

albo żle podłączona tzn. odpływ wody, może detyrgienty słabe albo naczynia niewłaściwie poukładane.

anonimowiec to nie anglia tylko polska ja osobiscie chcialabym pojechac do angli na zakupy takich firm jak next poniewaz uwazam ze jest bardzo dobra firma przynajmniej ubrania nierozleca sie w praniu w 60c

co do ryjka to ty wrzuciłes te fotki laski mysle na neta skoro to ty pierwszy je widziałes ,swej sie wstydzi wiec wrzuca innych fajnych dziewczyn zazdrosci urody blda twarz,, haha,,

Byś go minął byś zrozumiał a mój nos pracuje już dla Armaniego

Nie ja wrzucilem ale typ odemnie ze szkoły ,napisalem : "widzialem je jako jeden z pierwszych " a ona wcale nie jest taka fajna pokazalbym ci ale jak cos wczesniejn wspomnialem sypneli mi paragrafami wiec nie bede sie narazal na ciagania z policją :)

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Niezbyt ładna laska chciała się dowartościować. Tyle w tym temacie.

Do tych co nie widzieli: wierzcie mi nie chcecie oglądać, zdjęcia są co najmniej obrzydliwe...

PS. Nie wrzucę bo jeszcze i mi się dostanie. Kilku mundurowych tu jest więc nie chce mieć problemów:)

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org