sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Posłanka PiS była u "Starucha". Teraz tłumaczy, po co?

tylko patrzec jak na wiosne w jameczce ,chłopaki w koszulach beda sie gibać , jeden lepiej od drugiego hahahaha..:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Posłanka PiS była u "Starucha". Teraz tłumaczy, po co?

Witam to nie kawał, fakt ja mam do czynienia z raczej z hurtowniami motoryzacyjnymi, ale również utrzymuje kontakty ze sklepami w Łomży, konkurencja oczywiście jak najlepiej wpływa na ceny i klient tylko może na tym skorzystać. Oczywiście ja również uważam, że to fajny pomysł otwarcie takiego sklepu, ale chciałem jednocześnie podkreślić, że nawet jak wybierasz najtańsze klocki filtry , choć jak by nie były tanie i chińskie (co akurat nie jest pożądane, wątpliwa jakość) to marek samochodów i rodzajów aut jest sporo.
Klient lubi mieć wybór coś lepszego coś tańszego, jak wystartujesz z najtańszym asortymentem, to zasypią cie zwrotami reklamacjami etc

Riposta

zapytaj w sklepie wędkarskim na przeciw stacji STATOIL

slyszałam że jest gdzieś napewno i fajne to jest po co sie smażyc na solarze a 2 tyg się trzyma na wesele czy studniówke super ;)

Emikarwik tu i tam tzn gdzie bo chyba nie tam gdzie ja hahahah...
Kurcze widziałem kolejne nawiazanie go yamy a to tak jakby porownywac pub pod papugami do baru pod grusza. juz takiej speluny jak yam sie zrobił to porazka totalna pamietam jak to wygladało mniej wiecej 8-10 lat temu no i brak porownania...no ale coz moze warto zauwazyc tez to ze klub tworza nie tylko własciciele i dj-e ale tez ludzie ktorzy tam sie bawia... a pod wzgledem ludzi to 54 takie kluby jak yam, czy rampa bije na głowe...

a gdzie i jak to sprawdzic gdzie jest ten speed tester

na google wystarczy wpisac... elomza.pl speedtest.pl

Treść jest ukryta

A amerykańskie samochody zużywają więcej benzyny od europejskich, więc wniosek jest prosty, mają tańszą benzynę...
znakomita większość zmywarek po myciu suczy naczynia... więc to standard.

Wiecie, że marzenia się spełniają?
Interesuje mnie o czym marzycie w związku z naszym kochanym miastem, co chcielibyście, żeby się zmieniło, poprawiło, przybyło. itp... Jak w temacie: pofolgujmy sobie! :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org