piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gówniarz bryka - zero wstydu

bylem na tym kebabie powiem ze bylo duzo gadania ze bedzie duzo duzo ze niee zaluje i t d i byl obrazany kebab na dworcu.moim zdaniem ten kebab niee ma poruwnania do jebaba na dworcu wiec chlopaku oagrnij sie i do gyrosa dodawaj salatki a nie 3 ogorki 3 pomidory hahah na dworcu zestaw jest 2 razy taki niz u ciebie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gówniarz bryka - zero wstydu

Łomzyniak Ty fiucie podatki niech placa wszyscy . pewnie masz prywatny gabinet i sie boisz o swoja brudna dupe ktorej nie myjesz .Piekny wierszyk jestes chyba tez i poeta.

kazdy moze sie pomylic hehe poprawka SZWEDZKI

Mam problem z dodaniem slajdów na youtube, plik zostaje szybko przesłany (ma tylko 16kb) ale następnie pojawia się komunikat : nie można skonwertować filmu wideo. Kiedyś już takie slajdy zamieszczałem i było wszystko ok, nawet na tym samym programie je robiłem (nero) ale jest jakiś problem którego nie rozumiem. Tamte slajdy chodziły też na windows media pleyer, a te tylko odtwarzają się na nero. Jeśli są jakieś sugestie to posłucham.

powiem tak: dlatego nie robiłem surówki bo kupiłem na dworcu gyros i tam tak było :P (w tym co jest obok dwupiętrowego kebabu) gyros wyglądał tak: frytki ok. 120gram mięso (dużo mniej niż my dajemy) w grubych płatach i właśnie po 3 ogórki itd. lecz jeden z klientów zaproponował mi wczoraj abym dawał surówecze a nie ogórki itd ;) noi zmiany zostały wprowadzone + więcej frytek noi cena nie 13.50zł (tak jak na dworcu) lecz 11.50zł więc chyba nie jest źle (możliwe że będzie po 12zł bo zastanawiam się nad opłacalnością gyrosa a mięso cały czas drorzeje)

+ zapomniałem dodać zmiany iż kebab, hamburger / + cola 0.5 kosztuje nie 3.5 lecz 2.5 (cena sklepowa 2.80) :)

Może spodoba jej się jakiś aquapark od znajomych słyszałem że na Litwie jest niezły i wcale nidrogo wychodzi. Jeśli chodzi Ci o Łomżę to ciężko troche ale jak weźmiesz ją do nowej Galerii i kupisz troszke markowych łaszków to też się ucieszy:) Może wyciąg w Rybnie. Nic wielkiego ale lepszy rydz niż nic. Oczywiście na wiosne weź żonę na meczyk ŁKSu może jej się spodoba i złapie kibicowskiego bakcyla:) Życzę udanego wypadu:)

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ale rady...
może do biebrzy ją zabierz i w trójkąta...?

"Wampiry Jamy"? Mam niejakie problemy z rozszyfrowaniem tego określenia. Każdy robi to, co umie, jeśli dodatkowo lubi-cudownie. Wyczuwam chęć znalezienia kontrowersyjnej postaci, szukaj u samego źródła. Powodzenia

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Proste , proste :))

masz i zadzwoń

http://www.gddkia.gov.pl/article/oddzialy/gddkia_bialystok/zimowe_utrzymanie_drog/article.php/id_item_tree/fcec414187cbc854f471b1b63159dfba/id_art/b494fbf71350298c997f353777685c33

zabierz ja choc na chwile z kuchni do salonu a napewno okaze ci swoja wdziecznosc

moim zdaniem nie jest kontrowersyjna...

Sciągnełem gre z rapishare i była ona podzielona na 4 czesci. Jak teraz to zainstalowac ? wszystko do jednego foldera wkleic czy jak?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org