środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
poszukiwany - zywy lub martwy :):)

Delfin przekształcaj jak najszybciej w odrebna wlasność lokalu wraz wpisem w ksiege wieczysta. Masz do tego prawo do konca roku jak spoldzielnia bedzie sie sprzeciwiała masz prawo pozwac ja do sadu. Spoldzielnie niechetnie robia te ptzeksztalcenia i niechetnie informuja swoich czlonkow bo sie boja ze sie rozpadna jak wszyscy beda chcieli przeksztalcic mieszkania ale jak przeksztalcisz mieszkanie to juz nie bedziesz sie obawial ze moga rozwiazac spoldzielnie i nie wiadomo co zrobic z czlonkami w tych czasach rozne rzeczy sie dzieja poza naszymi(członkami) plecami. Nie bedziesz odpowiadał za długi zaciagnięte w bankach przez spółdzielnię. To bedzie faktycznie twoje mieszkanie.:) I nie słuchaj sie pracowników spółdzielni którzy będą ci odradzac a wręcz przeszkadzac w przeksztalceniu bo oni wszyscy maja swój w tym interes ale wszyscy oni swoje mieszkania mają poprzekształcane:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: poszukiwany - zywy lub martwy :):)

A i nie martw sie czy to skarb panstwa bedzie placil spoldzielni lub odwrotnie to ich sprawa a zapewne znajac zycie panstwo zeby nie placic znow uchwali jakas ustawe ale to juz nie nasza sprawa:)

W Polsce są dwie firmy które zaopatrują nas w paliwo to Orlen i Lotos. BP.Shell.Statoil Mają kontrakty z Lotosem, reszta pewnie od Orlenu kupuje. Być może Łukoil sprowadza trochę paliwa gotowego dla siebie, ale to rosyjska firma i ma takie możliwości. Więc jakość na poszczególnych stacjach zależy głównie od ich właścicieli...

jestem za

Wspólnota mieszkaniowa będzie, bo spółdzielnia perspektywa nie chciała tych bloków do siebie przyjmować.

jony jedno uczesanie wiecej i masz reklame na cały miesiąc w regionalnej prasie, więc bierz sie do roboty i nie zasmiecaj forum

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

"Żeby polak tak wyjechał nawet do tej Anglii to by gówno dostał 0 pomocy tak samo do innych krajów."

Jakby u nas byla wojna i dostalby status uchodzcy, to by dostal taka sama pomoc albo i lepsza...
Odrozniasz geniuszu uchodzce, od kogos kto sobie ot tak pojechal?
Jak nasi w czasie wojny musieli uciekac z kraju, to ich niby na zachodzie nie przyjeli? Historii sie uczyles troche?

mario

jankes jak ty widzisz kiboli to szukasz ratunku u murzynów ( nie jestem rasista!)

Czy wie ktoś, gdzie w Łomży można tanio kupić kask do skutera ?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

zalezy od jakosci jedzenia, ja osobiscie lubie ostra meksykanska kuchnie, ale pod warunkiem ze jakosciowo beda dobre skladniki i kucharz ktory ma o tym troche pojecia, bo jesli bedzie czerwona fasola w sosie pomidorowym i szyld meksykanska kuchnia to do bani, a jesli zajmie sie tym ktos kto ma pojecie o kuchni to zdecydowanie bylbym za otwarciem takiego lokalu

Dran jak Ci się tak zajebiście żyje i zarabiasz dużo to wybuduj im jakiś blok, tylko pamietaj,żebyś dał im na benzynę, może jakieś tel komórkowe jeszcze i nigdy nie narzekaj,że w Łomży nie ma tamtego albo tego bo właśnie zamiast coś zrobić to prezydent przyjmuje kolejnych uchodźców choć i tak mamy ich tu nie mało.
Na razie jest spokój, zobaczycie co będzie później. . .

Firma Alubor w Śniadowie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org