czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Byli już na wyborach najwięksi spamerzy z forum ?????

Łomżyńskie dziewczynki w wieku 15-18 lat maja puste główki wiec nie ma sie co dziwic. Na szczęście na osiedlu na którym mieszkam nie chodzą ww. "tubylcy", ale jesli ktoś pisze na forum ze noszą broń, to czemu taka osoba która to widzi nie zadzwoni na policje, to nie jest żadne frajerstwo czy konfidenctwo (tak moga pomyslec tylko osóbki z siankiem w głowie), to jest tylko dbanie o porządek i bezpieczeństwo mieszkańców, a jak wiadomo stróży prawa nie ma na każdym rogu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Byli już na wyborach najwięksi spamerzy z forum ?????

Ile jeszcze tematow o tym samym powstanie?
Jak juz musicie sie obnosic z rasizmem, to chociaz podawajcie fakty, a nie bzdury...

"Dostają ok 2000 zapomogi miesięcznie na osobę,"

A ja jak ostatnio sprawdzalem zasady zapomogi dla uchodzcow, przy okazji poprzedniego tematu, to znalazlem ze dostaja o wiele mniej, poza tym tylko niektorzy, ktorzy otrzymaja status uchodzcy (ok 10% z nich), na dodatek tylko przez kilka miesiecy... Mozesz podac zrodla gdzie to znalazlas, ze dostaja 2000 zl na osobe?

"Polak zagranico nic niedostaje za darmo na wszytko musi zapracować wlasnymi rekami"

Kolejna bzdura, dostaja socjal i to niemaly. Dostaja nawet kase na dzieci, ktore maja w Polsce... doplaty do mieszkania itd...
I tam na nas tez krzywo patrza z tego powodu, bo sami tez maja swoich bezrobotnych, tez sie nasi panosza i robia bydlo i jakos nie macie nic przeciw temu, zeby nasi wyjezdzali na zachod, nie karzecie im wracac, zeby wstydu nie robili...

"a ta suka wraz z kolezanką podała numery i była zainteresowana znajomoscią z dwoma wspomnianymi wcześniej ''skurwysynami'' "

Dziewczyn sobie nie potraficie znalezc i zazdroscicie, czy co? Ich sprawa z kim sie zadaja... Mowi Ci ktos, z kim Ci sie wolno spotykac? Jak nie, to czemu myslisz, ze mozesz komus to narzucac? Chca to sie spotykaja, moze jeszcze im sie odechce, ale to jest ich sprawa. A jak uwazasz, ze wykorzystuja nieletnie, to zglos to, pedofilia jest scigana...

A jak widzicie, ze popelniaja przestepstwa, nosza bron itd. to reagujcie, dzwoncie na policje i szybko ich stad wywioza...

Riposta

BRAWO POLSKA!!!! co to byl za mecz :)

Co za mecz, co za emocje. Hahaaha nadal nie moge sie uspokoic :D

elo, kiedyś grałem w w/w grę, i teraz postanowiłem wrócić do tej gry, lecz na necie nie mogę znależź ile i jakie były części... Czy może ktoś z Was grał w ta grę i jej części? i jest w stanie pomoc?? nawet dodam ze na wikipedii nie znalazłem nic ;/ pozdrawiam elo!

cóż Nasi mają szansę obronić 2 miejsce sprzed 2 lat, zaś Niemcy są za burtą. zapewne każdy z kibiców chciałby, aby po ostatnim gizdku sędziego w półfinale nasi graliby w finale oraz zdobyli złoto.

FIN: INSTRUKCJE GHP/GMP (niby gotowe do gastronomi a co do czego to trzeba pieczątke sokłować o szkoleniu czyli 150zł + potem instrukcje od 500-1500zł)

Filczy Pasór: mięsa się nie mrozi :) a to co zostanie to albo samemu zjeść lub oddać bezdomnym a niestety jest ich troche

Dran: zakaz palenia obowiązuje w lokalu :) a zazwyczaj ci co uje ślą to palą zatem nikt nie przyjdzie na maszyny co pali
jeśli chodzi o piwko to tak szybko się nie będę śpieszył... bo tu nie chodzi dawaj dawaj kasa kasa tylko o klimat jeśli będzie potrzeba na piwko to spróbuje wprowadzić jeśli nie będzie to na siłe nie będę wprowadzał

a jeśli chodzi o opuźnienia to nie ma tego złego :) dopieszczam lokal wizualnie, technicznie i przeczytałem post odnośnie seru fety :) kebab wychodzi koooooooozak że tak powiem sporządze jutro menu i wybór kebaba nie będzie jeden :) wprowadze pare odmian kebabu ale ser feta i oliwki do kebabu to niebo w gębie :)

A ja 3 min przed końcem wyłączyłem tv i poszłem zajarać wkurwiony a tu prosze naszym sie udało za szybko straciłem w nich wiare jednak to nie piłka nożna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org