Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LEWACKIE BOJÓWKI Z NIEMIEC NA ŚWIĘCIE NIEPODLEGŁOŚCI POLSKI |
wszystko prawda popieram są bardzo chamscy dostają sporą kasę dużo za dużo- samochody-gry w automaty- bary -są bardzo pewni siebie ale to do czasu mają bandyckie spojrzenia na nas i nie są przyjażni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LEWACKIE BOJÓWKI Z NIEMIEC NA ŚWIĘCIE NIEPODLEGŁOŚCI POLSKI |
W pełni popieram. Sprowadzają się całymi rodzinami dostają w pytę kasy za osobą i tylko się przyjrzyjcie im. Mnożą się jak króliki każda kobieta co może urodzić jest w ciąży, mam z nimi kontakt to widzę po ile dzieci mają. Grozi nam plaga czeczenów. Oni nie tylko mieszkają w tych hotelach dla uchodźców, ale już sobie i mieszkania i domy wynajmują. Jeżą ciemnymi golfami albo bmw. Noże to u nich na porządku dziennym. Każdy dzieciak komura i to wypaśna, służba zdrowia otwarta: ząbki nie ząbki full opcja. Na chodniku to żaden nie zejdzie z drogi a chodzą po czterech...W te wakacje widziałem na miejskiej plaży jak przyszli w 15 i jeden z nich trenował ich w walce. Wyglądał jak zawodowy zabijaka. Nie wiem czy wszyscy w Łomży sobie zdają sprawę jak oni żyli tam u siebie, jak się musieli bronić podejrzewam że zabijali. Jeszcze jedna sprawa. Mojej siostry córka szła z koleżankami ze szkoły i jeden czeczen gonił jedną z nich bo mu się podobała. Ktoś pomyśli no i co dziecięce zabawy. Tak tylko że w ich kraju jeżeli któremuś czeczenowi podoba się kobieta to ją porywa. I jeżeli jej on też to wszystko gra, ale jeżeli jej się to nie spodoba to jej rodzina może go zabić. W Polsce juz byl jeden przypadek porwania polki. Zobaczycie jeszcze my bedziemy pracowac dla nich.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak jestes w temacie obyty to powiedz dlaczego jedni chcą wprowadzić euro a drudzy tak sie przed tym bronią
|
|
no to posłuchacie mnie hołoto która mieni się kibicami klubu łks-u czy sponsor jest od sponsorowania czy od spłacania długów których to narobił nie wiadomo kto (bo nikt się nie przyzna) RU słusznie powiedziało "nie" bo to nie jest ich wina że klub ma długi a ponadto nowy pan kurator ZAŻĄDAŁ ponad dwa razy tyle od sumy którą dostał łks w tamtym roku więc czemu tu się dziwić co ? poza tym jeśli panowie kibol fantazjusz tomnik i im podobni "kibice" tak kochają łks to czemu nie zorganizują jakiejś pikiety demonstracji albo jakiejś zbiórki pieniędzy żeby pomóc swojemu ukochanemu klubowi - zbierzcie kasę spłaćcie długi i po sprawie ale nie piszcie głupot bo tak jak napisałem wyżej RU nie spłaci długów których narobił zarząd klubu VERGISS MICH
|
|
Freeway, nie wiem ile przeobrażen cudownych przeżyłeś, ale zapewniam- każde sprowadzało się do tego samego. VERGISS MICH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |