Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojewoda lubelski lekceważy rolników i posłankę LPR. |
Czarku, wydaje mi się, że z OGÓLNEGO możesz wyrzucać teksty polityczne i nie będzie to cenzura tylko porządkowanie i nikt się nie bedzie mógł przyczepić. Może rozważysz też propopozycję TZ (sam to proponowałem w jakimś innym miejscu- chyba o "talibach" na POLITYCE). A jeśli chodzi o te posty, co to wszyscy wiecie, a ja nie chcę ich nawet nazywać, to niepotrzebnie sie denerwujecie. Ktoś już, kilkakrotnie nawet, wskazywał najlepsze wyjście- trzeba je pozostawiać bez reakcji. Mając zero odpowiedzi szybko spadną do archiwum, chyba że dialog toczyć będą ze sobą p.Jarota, Bratniak, łomżanin i inne jelonki. Ale szybko się sobą znudzą... Urban powtarza często cudzą maksymę "Dobrze czy źle, byle po nazwisku". Im dokładnie o to samo chodzi- niech forumowicze się denerwują, niech nawet ich obrażają, ale niech ZAUWAŻAJĄ. A może właśnie zacisnąć zęby i... nie zauważać? Pozdrawiam wszystkich zdrowych nie tylko na ciele.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojewoda lubelski lekceważy rolników i posłankę LPR. |
Kontakty? To jest w Łomży taka gazetka?
|
|
Re: Wojewoda lubelski lekceważy rolników i posłankę LPR. |
Niedlugo bedzie ogloszenie na 4lomza: Sprzedam Kontakty .........................Elektryk z pociejewa. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |