niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przeprosiny DLA SZANOWNEGO PANA

smieszny jestes uwarzasz sie chyba za najlepszego a na tych zawodach w wawie zapewniam Cie ze byli lepsi od Ciebie byl min. chłopak który miał IV miejsce w europie w TS.... jak ja bym czuł sie na siłach i wiedział ze mam szansy wygrac takie zawody to bym pojechal zawalczył a nie olal tak jak Ty dla mnie to jest smieszne.... o reprezentowaniu Łomży juz nie chce mi sie pisac ale mysle ze wiekszosc pojechal tam dla siebie a nie by na tym zarobic lub byc slawnym ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przeprosiny DLA SZANOWNEGO PANA

k2m mam pytanie dlaczego piszesz zeby odpuścić sobie tą hurtownie a przecież ludzie w niej pracują.co jest powodem twojej wypowiedzi.masz jakieś przykre doświadczenia że w ten sposób piszesz.napisz cos wiecej

widac jacy ci czeczeni spokojni po postach czeczenow na tym forum :)
tez wczesniej nic do nich nie mialem ale jak jakis koles chcial mi wpierdolic za to ze sobie stalem w autobusie moja obecna opinie wyraze w jednym słowie:
wypierdalac!

czy jesli zapisze prezenracje w powerpoincie to bede mogla ja normalnie wydukowac jako folie na rzutnik??

KravMaga jest legalna, jest to sztuka (?) walki nastawiona na maksymalną skutecznośc (bij aby zabić ... albo co najmniej unieszkodliwić). Szkoli się w tej sztuce poddoddziały specjalne i jednostki specjalne. Ostatnio namnożyło się w Polsce szkół walki uczących KravMagi, lecz nie jest to sztuka dla normalnego człowieka. Polega ona na wyrobieniu odruchu bezwarunkowego do działania w określonych sytuacjach (uderzenia w gałki oczne, tchawicę, skroń, potylicę, ucho i inne wrażliwe punkty na ciele człowieka. Zazwyczaj kończy się to źle!
Nie słyszałem, aby ktoś w Łomży uczył tego, a przynajmniej nie ktoś, kto ma o tym jako takie po0jęcie - wiedziałbym o tym.
Szkolenie wymaga ogromnych umiejętności i precyzji, inaczej jest ona baaardzo urazowe.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Witam!
Od niedawna mieszkam w Łomży i chciałam się dowiedzieć jak wygląda sprawa organizacji WOŚP. Od kiedy można zgłaszać się na wolontariusza, do kiedy identyfikatory itd? Jest jakaś strona konkretna czy jak?
Będę wdzięczna za info ze strony zainteresowanych.

Pozdrawiam!

nie powinno być problemów

jade a co trzeba???

Krav Maga to bardziej system bojowy niż sztuka walki. Nie zgodzę się, że nie jest to zajęcie dla normalnego człowieka. Trenuję już 4 lata i nie zauważyłem u siebie oznak nienormalności. Racja Krav Maga jest urazowa, ale nie bardziej niż inne sporty kontaktowe. Najważniejsze to dobrze się rozgrzać, uważać, no trafić na dobrego partnera.

mial bys miejse wolne?
gdzie dokladnie jedziesz?

ale tam są dwie kierowniczki więc ........

Pasjonacie Krav Maga to nie żadne gówno. Piszesz tak bo nic o niej nie wiesz. Jeżeli poczytałbyś trochę o KM, dowiedziałbyś się że nie składa się tylko z technik atakowania punktów wrażliwych, ale także z technik walki w stójce czyli boks lub kick boxing, a także walki w parterze. Poza tym każdy może dostać w zęby, nie ważne jak dobry jest i ile czasu trenuje kick boxing, karate, czy coś innego. Zawsze znajdzie się taki który cię zaskoczy.

idzie 2-3 dni jak jest ktoś w domu . ja nie ma to się awizuje po 7 i 14 dniach i wtedy jk ktoś odbierze po 14 dniach to tyle idzie

Moim zdaniem lokal I klasa, są szczegóły do dopracowania, ale nie ma miejsc idealnych. Przydałby się DART, jakaś kawiarka, mocniejsze trunki ... więcej miejsca, no i jakieś poganiacze dymu bo czasem robi się sztywno. Nie wszystko można zmienić i się dopasować - miejsce - , ale jestem pewien, że właściciel i obsługa zadba o dobrą i miłą atmosferę, której w moim mniemaniu ciężko doszukiwać się w lokalnych "pubklubach". Jest dobrze, a na pewno będzie lepiej.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Jedzie ktoś w sobote do wawy ok 15-16

JA JADE, A CHCESZ SIE ZABRAC ??

W Łomży to się nie organizuje takich badziewnych akcji wspomagających narkomanię :)

piszcie więcej jeśli ktoś cokolwiek wie....

Polecam korzystanie ze stronki www.spritmonitor.de - po niedługim czasie można stworzyć fajną bazę danych z cenami paliw :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Na Małachowskiego 8 też coś powstało;) Dr. Klepacki :)

Treść jest ukryta

dzięki bardzo za odpowiedzi... sprawdzę tu i tu może jeszcze uda mi się gdzieś zapisać...Pozdrawiam :]

Ale jaja. Znam Webera i wiem, ze sam jara Trawe prawie codziennie!!! A ponadto jest takim idiota na jakiego wyglada. Szkoda mi cie . Idz na odwyk. I mam mega zwale z tego ze jestes owym "dyrektorem oddzialu" bo to oznacza tylko ze kazdy moze nim byc! I wiadomo od razu ze ta firma to gówno!

A u mnie wczoraj była kolejna niedziela bez NETSTERA. Dopiero rano wrócił net.

nie ladnie. kto wybieral tak ma. Obserwator na radnego! :)

Szczerze, to mnie nie obchodzi jak się nazywasz, ale jeśli podajesz się na forum za kogoś innego, niż jesteś w rzeczywistości, to równie dobrze możesz być właścicielem chwalonej pod niebiosa firmy.

Nie Patrycja wydaje mi się,że pracujesz w firmie gdzie szef Cię posuwa i robi samolot, ale z Ciebie. O mnie się nie martw bo chyba nie jestem aż takim nieudacznikiem jeśli pracuję w jednej firmie 11 lat.Z firmą multipharme nie mam nic wspólnego i prawdę mówiąc nie wiele mnie ona obchodzi.Jestem jednak zdania,że wszyscy ludzie są potrzebni i wszystkich trzeba w jakiś sposób szanować,nawet takich zapyziałych jak Ty i tych co odśnieżają ulicę.Nie wiem czy Twój "wielki" intelekt to zrozumie,ale spróbuj. Wychodzisz zimą na ulicę,tak Ci się wydaję , bo jej nie widać- cała w śniegu.I co?Wpadasz w wielką zaspę ,Twój odpowiednią wykształcony mózg się nie dotlenia i następny wielki człowiek stał się małym człowieczkiem.Nie chciał bym żyć w takim świecie składającym się z ludzi Twego pokroju. PS.Widząc jak łatwo wpadasz w szał proponuję wziąć na noc relanium.Miłych snów.Dobranoc!

chujowy kierunek

Ooo!Widzę,ze już kilka osób przede mną poznało się na wielkim" intelekcie" Patrycji.Fajnie,że są jeszcze normalni ludzie!!!

MULTI PHARME-temat rzeka.Na bank ślicznotka555 to kierowniczka z tej hurtowni tylko ona może walić tak idiotyczne teksty,a Krysia212 to pewnie ktoś z zarządzających tą firmą w której jest tak" cudownie".Opowiedz nam ślicznotko555 jeszcze jak jest tam wspaniale nie krępuj się chętnie poczytamy.

otwieram.... piwo

Od nowego roku będą kolejne.

Ja kupiłem sobie LG ku990 i moim zdaniem lepiej kupić ten telefon niż iPhona. ma wiele rzeczy których nie posiada iPhone.

Polecam kregielnie w Galerii Białej w Białym. Torow 12, fajny klimacik, mozna zjesc wypic piwko, we wtorki i czwartki karaoke dodatkowo jest, sa tez automaty do gier, bilard, jest ochroma naprawde polecam. Jest te 80km ale jadac w 3-4 osoby idzie to zniesc. Ceny: wszystko zalezy od dnia tygodnia i od godziny. Najdrozej jest w piatek i sobote po godzinie 20 wtedy godzina kosztuje 79zł w inne dni po godz 20 cena 59zł a w czwartki i wtorki jest znizka dla studentow z legitymacja ale nie pamietam ile %. Taniej jest gdy przyjdzie sie do godz 20. Ale mi nie zdarzyło sie to jeszcze. Wiecej na stonie www.mkbowling.pl

ja tez jade do wawy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org