Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyszło szydło z worka - PiS to mitomani |
To była straż miejska :) audi 80 w kolorze jasny niebieski metalic schowane kilka metrów od tej puszki to ich znak rozpoznawczy - ten trójnóg stał później także na ulicy zawadzkiej zręcznie ukryty za słupem. Jak dobrze mieć CB radio i na bieżąco słyszeć gdzie się przemieszczają "czarnuchy" lub jak kto woli "kruki"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyszło szydło z worka - PiS to mitomani |
mks online
|
|
pomysł oczewiście świetny, napewno wielu ludziskom by sie takie coś spodobało i przydało, ale czy nasza "szanowana" władza cos zrobi? wątpie....
|
|
obydwie fotki były zrobione na moim podwórku ;D
|
|
po odstawieniu lekow nie mialam zadnych objawow typu nudnosci sennosc apatia itp
|
|
Myślę, że bardzo obraziłeś ludzi chorych na stwardnienie rozsiane- to, że mówią wolniej, czasem nieskładnie, to nie znaczy, że ich poziom intelektualny jest poniżej normy! Cała reszta Twojej wypowiedzi - popieram! Dodam jeszcze wieczne tematy z zakresu służby zdrowia i rankingi (najlepszy ginekolog, najgorszy ginekolog, niedobra służba zdrowia- bo tej dobrej nie ma, oraz najlepsza sprzedawczyni itp.)
|
|
mi osobiscie sie odechcialo jesc na sam widok tej mielonki.
|
|
trzeba wymienić baterie w myszce
|
|
Wentyluj sie bubku, ***** co sie z tym wszystkim dzieje? Pojebane z porąbanym, jak już nie ma o czym dyskutować, lepiej zamknąć mordy. Wpieprzyć nos w wentylator i sie napawać. I trzymać go do zasranej śmierci. Nie będzie przynajmiej czasu na pisanie podobnych pierdołów.
|
|
w ABC dobre śmietankowe:))))
|
|
Auto to mitsubishi 3.0v6 12v. Co do falowania obrotów to wygląda to tak, jakby co jakiś czas się przyduszał - jakby brakowało iskry albo dostawał złą mieszankę, nieważne przy jakiej temperaturze. Po czyszczeniu krokowca auto zaczelo lepiej pracować, ale "przyduszanie się" zostalo. Dzisiaj obejrzę dolot powietrza.
|
|
tommeknet: oceniasz innyh, a ja oceniam w twoje uslugizwiazane z PHP za rzalosne, marna jakosc wykonania, powolna realizacja zlecen, trudny kontakt. i wysylanie buziaczkuf do mezczyzn. jestes homo? Jarek
|
|
zgadzam sie z kamilem. to forum to wielka frajda, morzna sie posmiac z rzalosnych debili co myslo ze znajdo tu odpowedz na fszystko. kilkaset razy wypytujo sie o to samo, cierzko jest kilkaset razy odpowiadac tak samo. dziwo ze ludzie tu jeszcze wchodzo. nie wiem cowas tu ciongnie. serwer zdyha kilka razy dziennie, reklam natlok, tresc artykuluw bez wartosciowa. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
po to by bylo morzna jo lancuhem do kaloryfera pszywionzac by za daleko nie poszla.
|
|
Yorker lepiej siedź w domu i sie nie udzielaj, zadalam pytanie i oczekuje pomocy a nie zniechecenia ludzi ktorzy chcą cos w lomży zrobic
|
|
@up Kamil może lepiej byłoby pójść po słownik ortograficzny i trochę się pouczyć... a nie z takimi głupimi komentarzami tu... xF p"Ó"jść a nie pujsc Jarek
|
|
fretkowy spacer... hehhe
|
|
no to kupujesz na wage smieciu..
|
|
wszędzie po 10zł
|
|
moja kolezanka rodzila pare dni temu, trafila na sciane i na wredne polozne ktore sie darly a nie pomagaly. urodzila po 14 godzinach, powiedziala jak rodzic to nie w lomzy, i ja sie pewnie tego bede trzymac
|
|
Magdalena Nosalik-Stachowiak, ma biuro na ulicy dwornej przy ksiegarni obok katedry na I pietrze po lewej stronie do konca!!! Jest bardzo sprytna wiec polecam i powodzenia!!!
|
|
wystarczy się przejechać o 4 po południu po łomży to masakra , legionów , małe ronda , duże solidarności od legionów wzdłuż piłsudzkiego korki że hujnia
|
|
Wydaje mi sie ze tam za budynkiem strazy miejskiej która tylko na pokaz paliwko pali po łomzy jedzac a wasnego tarnika nie moga ogarnąc
|
|
widzisz dzieci mam jeszcze za małe zeby tam pracowaly... ja tez bylem tam obslugiwany i wiem co mowie... takze nie wyskakuj tu z porowaniem... w sumie kazdy jest obslugiwany inaczej... i kazdy ma swoja opinie... moja jest jak najbardziej pozytywna
|
|
Witam Czy w Łomży jest sklep, który posiada w swym asortymęcie przyrządy pomiarowe. Dokładnie chodzi mi o elektroniczną suwmiarke. Jeżeli tak to proszę o informację gdzie mógłym coś takiego kupić. Pozdrawiam MoTek
|
|
z tego co slyszalem to ta kobieta byla z Providenta, byl z nia chyba jakis mezczyzna, ktorego tez szukaja. Cialo wylowiono w rzece kolo Gaci, samochod znaleziona w rowie gdzies pod Zambrowem. Bylem akurat na wigilii u rodziny na wsi, straz szukala w rzece ciala
|
|
Coraz bliżej ale nie wiadomo czy to im się uda :D
|
|
A ja bedę chwalił i powtarzał jedz do Piątnicy do Simplex Gaz ul Nowoprojektowana 1.Mi ten gość zakładał i reguluje gaz zawsze i zero jak do tej pory problemów
|
|
forty w piatnicy są odpowiednim miejscem do fotografowania troche daleko ale warto
|
|
Co sądzicie o implantach zębowych?Czy to jest najlepsze wyscie gdy ma się do wyboru jeszcze mosty lub protezę...? Jeśli ktoś z was ma implanty to jak się w nich czuje i gdzie je robił ?
|
|
a jak przegladarka???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |