niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zawodowy homoseksualista... a amator...

ja mam tez z technikiem i mi chodzi bez problemow ba nawet zapierdziela

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zawodowy homoseksualista... a amator...

w vipie podobno jest jakas impreza z wrozka

jesli chcesz szybkiej porady to tylko w białymstoku ul waszyngtona 13 te. 748-59-80 lub 748-59-92 lub w poradni onkologicznej jak zależy ci na specjalistach to w olsztynie w centrum onkologii .a czego porada ma tyczyć jak tylko kontroli to usg u dr,wagner w lomży tez zna sie .

Treść jest ukryta

kur.a zaczynacie wszyscy przeginac pa.e!!! teraz polacy miedzy soba sie kluca a to zaczyna byc zalosne!!! kazdy ma na ten temat swoje zdanie i nikt nie toleruje zdania innego od niego samego!!! a prawda jest taka predzej znajomy czeczen pojdzie z pomoca jak twoj kolezka!!! a pretensje do rzadu nie do czeczenow ze tu sa!!! poproscie skarbowke zeby wam oddali czesc pieniedzy z podatkow ktore zaplaciliscie bo na czeczenow lozyc nie bedziecie!!! hahaha kur.a debilizm!!! a jak sie czepna wal w ryj a nie jeden z drugim siadzie za tego kompa i kozaczy..... h.j nie kozak!!! po narzekajcie jeszcze...................................................................................... poczekam moze smieszniej sie zrobi w nastepnych postach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sobie podwyżki wynagrodzeń i udogodnienia a mieszkańcom podwyżki cen wody, wywozu śmieci i podatku od nieruchomości

Treść jest ukryta

Nie ma to jak swojska:)

DiDi

to pomyślcie to bedzie po swietach jak wedlina zostanie i trzeba bedzie z nią cos zdrobic, kupim ją na Sylwestra :) bo ludzie w tym popłochu kupuja wszystko co jest

cal lock nie wiesz co się robi w nocy bierzesz trochę kasy i idziesz na panienki hheh

< wieczne im odpoczywanie >

dobra salatke z kurczakim to umnie na chaci mozesz zjesc tylko nie wiem czy sie wyplacisz

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Papier nie papier ale coś w tym jest..chemii napewno więcej niż miesa-wystarczy powąchac..

to moja salatka mniam mniam:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org