Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zawodowy homoseksualista... a amator... |
ja mam tez z technikiem i mi chodzi bez problemow ba nawet zapierdziela
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zawodowy homoseksualista... a amator... |
w vipie podobno jest jakas impreza z wrozka
|
|
jesli chcesz szybkiej porady to tylko w białymstoku ul waszyngtona 13 te. 748-59-80 lub 748-59-92 lub w poradni onkologicznej jak zależy ci na specjalistach to w olsztynie w centrum onkologii .a czego porada ma tyczyć jak tylko kontroli to usg u dr,wagner w lomży tez zna sie .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kur.a zaczynacie wszyscy przeginac pa.e!!! teraz polacy miedzy soba sie kluca a to zaczyna byc zalosne!!! kazdy ma na ten temat swoje zdanie i nikt nie toleruje zdania innego od niego samego!!! a prawda jest taka predzej znajomy czeczen pojdzie z pomoca jak twoj kolezka!!! a pretensje do rzadu nie do czeczenow ze tu sa!!! poproscie skarbowke zeby wam oddali czesc pieniedzy z podatkow ktore zaplaciliscie bo na czeczenow lozyc nie bedziecie!!! hahaha kur.a debilizm!!! a jak sie czepna wal w ryj a nie jeden z drugim siadzie za tego kompa i kozaczy..... h.j nie kozak!!! po narzekajcie jeszcze...................................................................................... poczekam moze smieszniej sie zrobi w nastepnych postach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Sobie podwyżki wynagrodzeń i udogodnienia a mieszkańcom podwyżki cen wody, wywozu śmieci i podatku od nieruchomości
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie ma to jak swojska:) DiDi
|
|
to pomyślcie to bedzie po swietach jak wedlina zostanie i trzeba bedzie z nią cos zdrobic, kupim ją na Sylwestra :) bo ludzie w tym popłochu kupuja wszystko co jest
|
|
cal lock nie wiesz co się robi w nocy bierzesz trochę kasy i idziesz na panienki hheh < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dobra salatke z kurczakim to umnie na chaci mozesz zjesc tylko nie wiem czy sie wyplacisz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Papier nie papier ale coś w tym jest..chemii napewno więcej niż miesa-wystarczy powąchac..
|
|
to moja salatka mniam mniam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |