Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Libacja w biurze europosła LPR |
Z rynkiem samochodów jest w sumie tak jak z proszkiem do prania,który składa się z: substancji aktywnych ...i wypełniacza. Generalnie można powiedzieć,że: są auta,do których się wzdycha,są również takie które są dobre i się podobają,no i w końcu są też takie do których się ani nie wzdycha,ani tak na prawde do końca nie oczarowują w żadnym stopniu,ale się nimi jezdzi,bo tylko one są w naszym zasięgu,czy się tego chce,czy nie,mimo iż chciałoby się... :) Salony jakie mamy w łomży to przedstawiciele firm produkujących raczej "etykietę zastepczą",o której wyżej wspomniałem(lecz to tylko mój osobisty punkt widzenia!).Ale z drugiej strony ,jak już ktoś to z resztą przede mną zauważył,nie byłoby sensu otwierania w naszym miescie autosalonów oferujących pojazdy z nieco wyższych półek.No bo,biorąc pod uwagę łomżyńskie realia, któżby się w takie miejsce pofatygował w celu innym niż tylko pooglądanie sobie dosłownie zalegających tam "czterech kółek"?(no moze poza nielicznymi wyjątkami).Tak wiec nie jest chyba tak zle(choć jakby nie było to zawsze może być lepiej :) [Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma] P.S. ...rany! Peja to naprawdę jest ułomek :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Libacja w biurze europosła LPR |
bartez jest lekarzem :D przed nazwiskiem ma ze 3 razy dr :D
|
|
Zadzwoń do spółdzielini i przejrzyj ogłoszenia to może się wkońcu zacznesz oriętować. Od dziś nie będę miła!
|
|
Dr.Bartez hehehehe ciekawe czego lecze hehe nie lecze tylko zgony spisuje i wystawiam rachunek rodzinom tych zmarłych :D:D
|
|
widziałem ten wpis ... MrS nie przejmuj się - pamiętaj, że podrabiany jest "towar" najlepszej jakości ;) PS Będę tam o 15.30 wcześniej nie dam rady ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Fajne hasełko |
Jacy DJ-eje takie pismo proste
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |