sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czuma: "Zarzuty wobec rządzących w latach 2005-07 nie znalazły potwierdzenia"

Lekceważenie pacjentów przez lekarzy to jest przede wszystkim domeną łomżyńskich lekarzy. Przychodzę do endokrynologa w szpitalu prosząc o skierowanie na badanie krwi(wcześniejsze niechcący zgubiłam) i proszę panią "lekarz", która w tym czasie nic nie robiła i nie było oczekujących pacjentów. A ona mi na to wiedząc o mojej chorobie,żebym się zapisała w kolejkę tj następne pół roku oczekiwania.Mówię,że nikt nie czeka w kolejce. A ona na to,że robi tylko tyle, za ile jej dyrektor płaci. Nadmieniam, że ta pani nie chce przejść na kontrakt, bo na kontraktach trzeba pracować.Gabinet tej pani obwieszony świętymi obrazkami. Gdzie tej pani etyka lekarska, ludzka i miłosierdzie Boże.
Drugi przypadek to oddział chirurgiczny. Dłuuugi weekend i chory leży na oddziale i nikt się nim nie interesuje,.I nie daj Bóg jeśli to jest chory leżący. Pamiętajcie, nie wolno przeszkadzać pielęgniarkom . One nie są po to żeby się chorym zajmować, bo nie mają czasu ,a w tym czasie na oddziale 20% wykorzystanych łóżek.To rodzina winna zajmować się chorym. A co mają zrobić Ci mieszkający poza Łomżą?
Nie znoszę Białegostoku, ale leczyć jeśli tylko możecie, to jedzcie tam. Tam lekarze szanują pacjentów. Życzę wszystkim zdrowia, bo je trzeba mieć aby się leczyć w naszej pseudo służbie zdrowia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czuma: "Zarzuty wobec rządzących w latach 2005-07 nie znalazły potwierdzenia"

a powiedzieli ci od razu ile masz punktów z czego? a i tak z ciekawości jaki miałaś czas?

Re: Czuma: "Zarzuty wobec rządzących w latach 2005-07 nie znalazły potwierdzenia"

niby winiki wisialy gdzie kolo sali ale nie widzialam,czas mialam kiepski bo 1 min 40 sek-kontuzja,no ale.... wazne ze zaliczone

Kolega jest z odemnie z Mechaniaka jak wiadomo wycisnął 85kg przy masie własnej 60kg więc nie wiem czy znajdzie się w Łomży taki 16 latek jak on.

później są pytania typu ". Gdybym był dziennikarzem, chciałbym być sprawozdawcą sportowym" niby sie interesuje sportem ale nie aż do takiego stopnia wiec odpowiedziałem nie:P hehe

lo to po psychologi to raczej już co nie co wiesz jakie sie powinno odpowiadać co?

Pawcio znajdzie:)

Gruby nie wiem czy sie znajdzie czy nie ale pewnie tak tylko, że trzeba patrzeć na technikę wyciskania na zawodach nie ma tak jak w blokowej siłowni ;) wszystko odbywa sie na komendy i jest dużo ciężej ;)

kredytową czy płatniczą?

Ooo właśnie erros wszystko odbywa się pod kontrolą 3 sędziów liczy się też dokładność,wszystko odbywa na komendę nie wolno odrywać nóg od ziemi to nie tylko same wyciśnięcie aby wycisnąć jest brane pod uwagę jak ktoś chce zobaczyć jak to wygląd to po nowym roku albo u nas w Mechaniaku się odbędą zawody i jeszcze pan Zbigniew paluje Łomżyńskie zrobić.

hymmm pławak? to jest bardzo mozliwe ale czaemu wczesniej tego ni było? jezdze raczej ponad rezerwe a i tak to słychac?

a kim był ten major

Tutaj jest tabela z podanymi godzinami sesji wychodzących i przychodzących w poszczególnych bankach.

http://www.money.pl/banki/elixir/

Jest duża szansa, że jak zrobisz przelew rano, to po południu zostanie zaksięgowany na koncie w innym banku.

Pamiętaj jeszcze tylko, że banki nie roliczają się między sobą w soboty i niedziele.

Najszybciej to co radzi P@wcio ale jak nie masz konta to problem. Drugie to tak jak napisał >X< najlepiej w banku gdzie ktoś mógłby zaraz puścić przelew. No i trzeba szczęścia żeby bank odbierający nie opóźniał księgowania co jest niestety regułą.

paragony hehe a on ma wogle kase bo jak ja chodzilem to raczej nie a pozatym jak on sprzedaje po spozyciu alkocholu to watpie czy bylby wstanie cokolwiek nabic no o takim gosciu to ja jeszcze nie slyszalem tam dzieje sie cyrk tylko szkoda bylo mi dziewczyny co tam pracowala

koleś ogłupiał żeś ta wycieczka w obie strony to max 50zł

Oto co myślę o PiS...

www.pub9-ka.pl

Witam wszystkoch odwiedzajacych ten temat. Tak od kilku dni czytam o tym MS i szczeze bardzo sie go obawiam. Ja troche jestem na innym etapie niz wiekszosc z was bo narazie to ja sie dostalem do sluzby kandydackiej ide dopiero w grudniu wiec MS i WZ bede mial za rok ale juz warto o tym wszystkim czytac. Teraz mam pytanie do zorientowanych. Czy po tej kandydacjiej mam wieksza szanse zostac w policji?? Bo mam troche znajomych w policji ktorzy wlasnie skonczyli sluzbe kandydacka i mowia ze nie po to Cie szkola rok czasu nie po to kase na Ciebie wydawaja zeby Cie pozniej tak poprostu wyrzucic stwierdzajac ze sie nie nadajesz. No nie wiem co o tym sadzicie?? Jeszcze prosba do Cyon wyslij mi tez jesli mozesz przykladaowe testy i zadania z MS bede bardzo wdzieczny sopel3k@wp.pl

Oto co myślę o PiS...

zdania są podzielone.Ja słyszałam od osoby która miała tam praktyki że naprawdę jest nieciekawie. Traktują człowieka jak niewolnika np oprócz obsługiwania na sali osoby musiały sprzątać pokoje,zmieniać pościel itd nie wiem czy to należy do obowiązków kelnera i kelnerki ale to jest tylko moje zdanie i nie każdy musi się tym zgadzać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org