Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gen.Petelicki wywiad onet.pl |
piękna reklama
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gen.Petelicki wywiad onet.pl |
po 2 --malkontenci mogliby choćby pójśc na spacer albo Łomżanie w Biegu Niepodległości w Białymstoku Ponad 50 zawodników z kraju i zagranicy stanęło na starcie rozgrywanego po raz ósmy w Białymstoku Biegu Niepodległości. W tej grupie byli także łomżanie, którzy zajęli wysokie miejsca.
|
|
źle mne Państwo zrozumieliście Chciałem wam opowiedzieć o tym, jak ludzie fałszują swoje CV, żeby iść do lepszej pracy. zrobił tak mój stary dobry znajomy. Podrasował sobie swoje Cv. Złożył papiery i...dostał się tam do pracy. Teraz się śmieje z głupoty innych, bo jak mówi :ma pracę gdzie obsługuje 2 guziki" i to całkiem za nie małą jak na nasze miasto kasę. Tą pracę pokazywał na nagranym przez siebie wideo na komórce z zakładu pracy. Gdzie ponoć są tabliczki zakaz fotografowania. A to stanowisko szumnie się zwie aparaturowy rozlewu piwa. Pozdrawiam.
|
|
Obowiązkiem pielegniarki było podanie imienia i naziwska lekarza, to jest w statusie pogotowia ratunkowego i w prawach pacjęta. Po drugie lekarz musi przyjąć pacjęta, jeśli nawet wejdzie mu dżazga w paluszek i udzielic pomocy. Po trzecie w takich przypadkach składa się skargę do dyrektora pogotowia ratunkowego i do rzecznika praw pacjęta, gdyż ten wczyna postepowanie w stosunku do lekarza, za nie humanitarne zachowanie względem pacjeta.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
CyberMass a co wkręcisz mnie do szeregów SB?? no wiesz dzięki ale nie jestem lewicowym pedałem;p a co do twojego starego.... to kazał Cię pozdrowić, bo leżał zalany pod śmietnikiem na wesołej....było mu Wesoło:D PROFIL123 ktoś prosi cię abyś to czytał? NIE, więc nie zawracam Ci dupy, bo strasznie jebie! I **** możecie to skasować *****.... a tak przy okazji to ja mam 14 lat:D
|
|
zygzak - po pierwsze nie chłopcze bo zapewne jestem od ciebie dużo starszy , po drugie na żadnym portalu nie było nic o "programie obchodów...", po trzecie naprawde zajebisty program- niedość ze wszystko w drozdowie ( bo w Łomzy niema miejsca ) to ciekawostki same MSZA , spotkanie pokoleń , MSZA , koncert okolicznosciowy ( zapewne dla emerytów )MSZA itd ..... ogladałeś moze rano tvn??? widziałeś co dzieje sie w innych miastach??????? wszystko na wesoło , koncerty gotowanie na starówkach, wieczorem pokazy sztucznych ogni ogólnie takzwane festyny ( nie za bardzo przepadam ale dziś bym poszedł) bo dziś sie trzeba cieszyć a nie sie modlić, poza tym coponiektórzy pracują i nie szlajają sie po miescie jak ty i czytają wszystkie ogłoszenia na słupach, ja mam czas wieczorem posiedzieć przy kompie i tu szukam wiadomosci cytat - "A najlepiej sam pokaż jak należy świętować, aby inni mogli brać dobry przykład z Ciebie. " juz ja dziś coponiektórym pokaże jak sie świetuje bo zamierzam z tej okazji sporzyć troche tych płynów które są ci obce bo zapewnie jesteś kolejnym pachołkiem czarnej mafii pozdr
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zwróćcie uwagę na to, że ekologia w tym przypadku to nie tyle zastępowanie jednych produktów innymi, co eliminowanie zbędnych produktów i zmniejszanie szkodliwego wpływu na środowisko związanego z eksploatacją środowiska naturalnego (lasy, kopalnie) oraz wyrzucaniem do niego odpadów związanych z jego produkcją, a później kiedy okazuje się, że już nie jest potrzebny. Nie chodzi o to, żeby zamiast folii używać papieru (bo w rozrachunku ciągnionym okazuje się, że to wcale nie jest bardziej ekologiczne), tylko żeby używać ich wielokrotnie, albo zastąpić je czymś czego można używać wielokrotnie. :) Takos
|
|
Ja bym bardzo chciał wiedzieć jak ta sprawa się dalej rozwinie, liczę że Bloom poinformujesz nas co i jak. Sam co prawda nie mam nieprzyjemnych doświadczeń z łomżyńskim pogotowiem, ale z lubelskim to i owszem, więc wiem jaki człowiek może czuć się rozgoryczony w takiej sytuacji. Ale chyba zrozumieją to dopiero ci, którzy sami doświadczą takiego traktowania.
|
|
znaczy ze bedzie "jedyny taki kebab w miescie" ??
|
|
W Pogotowiu na Szosie Zambrowskiej jest Ambulatorium Internistyczne (od takich właśnie przypadków, do przypadków nagłych jedzie ambulans) i żadnej łaski robić nie powinni, zwłaszcza wtedy kiedy inni świętują. Obowiązkiem każdego, kto wykonuje czynności zawodowe względem innej osoby jest przedstawienie się z imienia i nazwiska (w przypadku służb mundurowych podanie także stopnia) - mruki uważają że wystarczy identyfikator - bo takie są normy i reguły, i tak też nakazuje dobre wychowanie. Widać Ochrony Zdrowia to nie dotyczy...
|
|
sie okaże jak otworzą.na pewno nie ten sam ale mam nadzieję że będzie porównywalny do olsztynskiego ;)
|
|
tak wszystko o mnie wiesz.....taki jestem nic nie wart, a może sam jesteś z SB. On stosowali takie metody: poniżania, zeszmacania , i inne... Ty dalej nic nie rozumiesz. Heh. Koledzy tak trzeba widać robić fałszować dokumenty, oceny zwolnienia od rodziców. Bo to jest widzę słuszne. Po co się uczyć i starać jak można sobie potem podrasować CV. Widać że trzeba być cwanym i sprytnym. To tyle. A pro po "poszedł i bym się powiesił-polecam dobrego psychiatrę.
|
|
Na Niemcewicza 2 jest coś takiego. Znajoma widziała robotę tego człowieka i była zachwycona efektem koncowym. podobno ma fajne pomysły. Jeśli chodzi o cenę to nie mam pojęcia.
|
|
z tego co slyszlam chlopak ktory pracuje w cyfrze czy cyfrowym na pl niepodleglosci zaklada tez prywatnie. Jesli chodzi za ile to nie wiem
|
|
a co pani by chciala dokladnie zrobic polozyc struktury (nowosci)np stiuk ,trawertyn ,farby przecierane ?????
|
|
W 4+ na pewno, bo tam płaciłem jakiś rok temu. Co do innych to nie wiem.
|
|
co do tego ze bez znajomosci dobrej roboty sie w lomzy nie dostanie to ten karaluch ma racje
|
|
jesli pani by byla zainteresowana odezwie sie pani na maila nitekgf3@wp.pl
|
|
kiedyś zadzwoniłam do nich,a oni mi że ustawinie anteny,ZAZNACZAM SAMO USTAWIENIE ,bez montażu kosztuje,70zł.SZOK
|
|
fajnie przejde sie:)
|
|
kolezanka przedluzala wlosy chyba w salonie kolo marzenia jednak pewna nie jestem, zaplacila kupe kasy i nie byla zadowolona.
|
|
przeciez ustawienie i montaz nie jest trudny kazdy to potrafi troche checi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |