Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ja jestem za Kaczyńskim |
Zacny pomysl. Moze na stronie glownej wzorujac sie na innym portalu, zamiesci informacje: Czat o godz. ??? z gosc/ lub temat. Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ja jestem za Kaczyńskim |
Moze zrobic baze CV, naszego forum?? ![]()
|
|
...a ja się zastanawiałem, czemu oni to tam przebili...... :-D Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Byle jaki gospodarz |
Ja jestem na czacie na wp.pl dużo razy i mam stały nick (bartez)no tam dużo jest takich co se tylko jaja robio.zrubcie czat na 4lomza.pl i bede zawsze.pozdrawiam ::::
|
|
te slupki z kwiatami fajne, ale dalej odczuwa sie brak kosza na smieci.
|
|
Ja tez nigdy nie mialem problemow ze znizkami z Wa-wy, chociaz mieszkam i studiuje w Lomzy, a jak kobieta w kasie na dworcu lomzynskim wydala mi bilet caly a nie polowke, bo niby nie ma znizki, to zostawilem jej ten bilet i wyszedlem nie placac. Ale bylo zdziwienie kobiety. A co do podrozy z Wa-wy to polecam PKS Suwalki.
|
|
Dodam tylko ze ta nora to Centrum Taniej Ksiazki ;) A z tym świrem miałęm juz nie raz do czynienia. Jak sie tam jutro wybierzecie -nie wykonujcie gwałtownych ruchów -nie rozmawiajcie -nie dotykajcie ksiażek (grozi atakiem świra) -nawet na nie nie patrzcie A tak wogóle to zrzućmy sie na pare cegieł i worek betony i zamurujmy w nocy ten interes:) ale by sie koles zdziwił Ps. chociaz gdzie ja bede wtedy ksiązki kupywał???????
|
|
Witam Jak najbardziej jestem za tym żeby wybudować na strzelnicy park rozrywki. A drugi stadion to poroniny pomysł i oby nikt nigdy do niego nie wracał. Brawo ŁSM
|
|
Dato jak ty sie tam wogle znalazles ? za kasa pojechales ? bo z tego co teraz piszesz jest tam naprawde Ci zle meczy Cie to masz jakas mozliwosc powrotu ?
|
|
Z cyklu refleksja niezbyt gleboka, bo poranna wtorek: 14 dzien wrzesnia... znajomy (9:23) nudzisz sie? JA (9:23) nom znajomy (9:24) a co bys chciała robić? JA (9:25) nie wiem znajomy (9:25) coś w stylu lunch wczesny JA (9:25) ha ha znajomy (9:25) to raczej nie w Łomży... JA (9:25) wlasnie znajomy (9:25) to dziwne JA (9:26) dlaczego? znajomy (9:26) bo nawet nie ma gdzie iśc rano na kawę... JA (9:26) tym sie roznimy od innych znajomy (9:26) od jakich innych? JA (9:26) innych miast znajomy (9:26) aha Hmm zupelnie przypadkowa wymiana zdan, ale jak trafnie ujety problem - bo gdzie tu do cholery o 9 rano mozna isc na kawe? Co najwyzej do BP - bo tam zawsze z usmiechem obsluza, a poza tym...pewnie beda patrzec na nas jako na tych, ktorzy "urwali sie z choinki", lub takich "co to innego zajecia o tej porze nie maja"...Mimo, to - nie zebym narzekala, mimo to lubie Łomże, bez wzgledu na to...
|
|
o w Warszawie to wogule tradegia jak sie wraca z wekendu to na wjazd do warszawy czeka sie od 1-5 godzin !!!Spułczuje Warszawiakom. Zbych
|
|
Witam! Napewno część mieszkańców spółdzielni Perspektywa z zadziwieniem przeczytała komunikat rozwieszany na klatkach schodowych o tym, że po rozliczenia roczne centralnego ogrzewania należy zgłaszać się do siedziby spółdzielni. Mnie zastanawia jeden fakt. Otóż w poprzednich latach na takowych rozliczeniach widniała pozycja "koszty rozliczenia", która wynosi blisko 10 zł na jeden podzielnik. W przypadku większości mieszkań jest ich 4, więc koszt rozliczenia wynosi prawie 40zł. Chciałbym się spytać drogich forumowiczów: ilu z Was byłoby chętnych, żeby 2 razy w roku (1 raz zrobić odczyt, 2 raz roznieść rozliczenia) "obejść" blok dajmy na to za 1000 zł? Blok z 50 mieszkaniami x 40zł = 2000 zł - 1000 zł (papier, drukowanie, etc) = 1000 zł Chyba, że w tym roku zrezygnowano z "kosztów rozliczenia". Jeśli nie, to zastanówcie się Panowie Konopka (autor pisma) i Szponarski (osoba kontaktowa) czy Wasza prośba o zgłoszenie się po rozliczenie nie zakrawa lekko o bezczelność??? Pozdrawiam
|
|
Peja, wyjdź czasem z domu i przejdź sie po mieście, a zobaczysz, że jest w Łomży kilka salonów samochodowych. W jednym z nich niedawno kupowałam samochód i byłam bardzo miło obsłużona, nawet z kilkoma porządnymi zniżkami (targowałam się!!). Nie mam zamiaru robić nikomu reklamy, dlatego nie wymienię nazwy salonu. Pozdrawiam!
|
|
Siemka Długo nie było mnie na forum bo mi net sie zjebał i ktoś mi poprzestawiał opcje (zły)Ale jakie Tematy PEJA ty nie upodabniaj sie domnie geyuuu i zmien nick bo peja jest jeden i wali dobre kawałki a nie takie do dupy teksty:)a salonów jest kilka ale dlamnie wystarczy FIAT bo mój tata ma samochód z fiata i dobra obsługa i serwis i wystarczy:D
|
|
peja, ja i tak wiem swoje. wystarczy popatrzec na profil. oczywiście dopóki go nie skasujesz, bartez. :))))) nawet jeśli sie mylę, to po prostu niesamowity przypadek że ci dwaj tak niesamowicie wysublimowani mówcy spotkali się na jednym forum. ocieram łezkę wzruszenia i wracam do pracy :))))) Kasia
|
|
McBartez - Jesli masz aspiracje aby bawić się w dziennikarza, to najpierw opanuj prawidłowe posługiwanie się językiem polskim. Szukałem w słownikach znaczenia słów: Bezwzglęgu, Nato i Bende i dalej nie wiem co one znaczą. I po co te duże litery? Proponuję pisać w Wordzie, tam jest możliwość sprawdzenia pisowni, a potem wkleić na forum. A cały tekst to wielkie ble, ble. Zbych
|
|
Jak na tej wielkości miasto nie jest źle. Mamy Yam, Atom, Europę, Metro, Rzymiankę i kilka innych, sensownych lokali... Ma zowsze Łomża
|
|
felix (---.elomza.pl)OKey bende z Worda robił.I fajna sprawa z tego Grand Marketa piszo bo sie nudze przynajmnie to jest wciagajace !! Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |