Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wybory |
I tak nie jest tak źle jak na niektórych drogach osiedlowych jechaliście ostanio Staffa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wybory |
Myślę - TO brzmi dumnie! "Myślę" - myślą durnie!
|
|
prawdziwa Łomża to ta który konćzyła się na lini ulicy Sikorskiego. Dalej były pola. Teraz też są pole tylko intelektualne. Tam była prawdziwa Łomża , brawna i ciekawa. Teraz wyraznie wybija się napływowy chłamz tych pol intelektualnych.
|
|
Ja tam myślę, że dobrze robią te drogi, bo nie będę po dziurach jeździł.(humorek?)a kto jedzie to jego problem niech piechoto chodzi nic się nie stanie jak wstanie wcześniej albo w autobus i będzie mnie aut to szybciej przejedziesz. Mają robić obwodnice, ale kiedy to nie wiadomo(hehe)ale żeby nie Via Baltica bo wtedy to nawet jak by była obwodnica to nic nie pomorze wtedy nie wyjedziemy z łomży żeby jechać w stronę Augustowa albo gdzieś indziej, ale żeby wjechać na to drogę Via Baltica. I tylko w tym roku będą robione takie prace, bo wyczerpali wszystkie pieniądze na ten cel w roku 2004 do 2006 chyba i w tych latach nie będzie takich dużych remontów to cieszmy się tym, co nam robią To jest poprawiony tekst Barteza niestety tylko ortograficznie a nie stylistycznie mam nadzieję, że będzie dla was bardziej zrozumiały, bo chyba chciał napisać coś ważnego. A swoją drogą to popieram wypowiedź Kosmosa te remonty są źle przemyślane, ale na pewno nie obchodzi to ludzi, którzy nie muszą dotrzeć rano do pracy lub szkoły a po wypowiedziach, co niektórych widać, że ważna sprawa naszej komunikacji dla nich się nie liczy, bo ślęczą tylko przed komputerem i nic więcej. Tacy jak PEJA i nie zmienia się nic!!!
|
|
+ Rest In Peace +
|
|
DjNapRi A Ty Kto DJ.?Wiecie Szo ZbudujciEE CLUB Dla DjNApRi Bo TaKi z nIeGo DJ HEHE Za Ile Bilety BEdo ?Moze Sie WybIore !A DajesZ NaUki dla POczątkuJącyCh Dj ????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |