Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do czego prowadzi skrajny fanatyzm ? |
Tu nie chodzi o osobe kanclerza. Zaden w Janskim nie byl kims wybitnym. Chodzi o to co dzieje sie w tej szkole. 2 rektorow w ciagu roku i coraz gorsza opinia. Ten kanclerz to tylko powod do refleksji. Przynajmniej zrobil rzecz, ktorej nikt do tej pory nie zrobil.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do czego prowadzi skrajny fanatyzm ? |
Tak... ale tam nie ma trójkąta bermudzkiego! No i zeby była zgoda to dwie strony musza chcieć...Nic na siłe ... Z tego połączenia "dobrego małzeństwa "nie będzie! "Dajcie mi władzę ,a ja was usadzę."
|
|
OK! :-)
|
|
Niżej masz podobny temat, ale po co szukać. "Jedno jest pewne, że w takim mieście jak Łomża, ceny w ciągu roku nie spadną poniżej 3100zł/m2," To czemu ceny już są ceny niższe. Może niech ten twój rzeczoznawca sie wypowie;-)
|
|
Ceny nie były wywindowane do takiego poziomu jak w innych miastach w Polsce. Weź też pod uwagę, że ceny materiałów budowalanych i pensję wzrosły, więc o cenach jakie były kiedyś możesz zapomnieć.
|
|
no pewnie ze trzeba zgody z dwuch stron ale takowej nie bedzie... sama wiem ze jak jakis gowniarz sie czepnie to nie bedzie nikt ze mlodszy ze on z gimnazjum.... a tam tez takie sie ucza ... niestety taka kolej rzeczy ;/
|
|
słyszałam, że w Łomży ktoś prowadzi taki szybki kurs pierwszego i nie tylko) tańca dla nowożeńców. nie wiem kto to jest i jak tą osobę znaleźć. ma może ktoś namiary? może ktoś skorzystał z tego? ile to kosztuje?
|
|
Kurde ludzie,jak tak czytam niektórych wypowiedzi to mnie krew zalewa,po jakiego h... gadać jak się nie ma pojęcia.Ala niepotrzebnie założyłaś ten temat :D,teraz będą pierdzielić smuty.
|
|
Kurs dla nowożeńców jest prowadzony przez pana Artura w Studio Tańca Max Dance, ul.Polowa 6 - www.maxdance.pl
|
|
Tak jak ktoś już to napisał, połączenie gimnazjum ze szkołą ponadgimnazjalną świetnie sprawdziło się na Bernatowicza w Zespole Szkół Ogólnokształcących. Per.sor pisząc o 19-letnich młodzięcach i 14-letnich dziewczynkach chyba uważa, że uczniowie Drzewnej to potencjalni zboczeńcy, gwałciciele i pedofile – nieładnie per.sor!!! Jeżeli nie połączy się obu szkół to pracę również będą tracić nauczyciele Drzewnej, bo nie będą mieli kogo uczyć. Kilka lat temu połączono „trójkę” z „czwórką” i jakoś nikt pracy wtedy nie stracił. Podobnie ma być teraz. Co do poziomu nauczania w Drzewnej, to nie wiem jak jest obecnie, ale parę lat temu, jak przenoszono V LO do „Mechaniaka”, to się podobno zrobił wielki płacz i lament, bo w ZSD oceny 3 i 4 można było mieć bez niczego, a w ZSM na tróję trzeba już było się napracować. Z resztą, nie ma co polemizować za pomocą tego forum. Jutro radni podejmą decyzję w tej sprawie i wierzę, że będzie to decyzja dobra dla całej łomżyńskiej oświaty.
|
|
witam!!! hej pomóżcie dajcie jakies przykładowe pytanka z multi MATIK800 nie bądź taki i daj nat forum te wskazówki
|
|
http://www.bkstep.pl/zajecia.php#fd
|
|
Pedofile?! Zboczeńcy?! To nie pod tym kątem było... Prosze mi nie wkładac w usta tego typu sformułowań! To oszczerstwo! Jak to głodnemu chleb na myśli... Szkoda słów! Jak to nikt nie stracił pracy po połączeniu trójki i czwórki? Takie brednie to tylko ciemnym wciskać,może ktos uwierzy? Panie i władco a co nie mogłeś skończyć Drzewnej i przeniosłeś się do Mechaniaka? Za wysoki poziom w ZSD? Skąd takie info i znajomość tematu?. Decyzja dobra, ale dla kogo? Tych co mają w tym interes?
|
|
Odpukać ;)
|
|
Pedofile?! Zboczeńcy?! To nie pod tym kątem było... Prosze mi nie wkładac w usta tego typu sformułowań! To oszczerstwo! Jak to głodnemu chleb na myśli... Szkoda słów! Jak to nikt nie stracił pracy po połączeniu trójki i czwórki? Takie brednie to tylko ciemnym wciskać,może ktos uwierzy? Panie i władco a co nie mogłeś skończyć Drzewnej i przeniosłeś się do Mechaniaka? Za wysoki poziom w ZSD? Skąd takie info i znajomość tematu?. Decyzja dobra, ale dla kogo? Tych co mają w tym interes? 'Gdybyśmy mieli tak parę portali internetowych! Wszystkie moherowe berety, uczymy się internetu!' - wołał o. Tadeusz Rydzyk podczas obchodów 17. rocznicy istnienia Radia Maryja - pisze Dziennik
|
|
Z całym szacunkiem dla uczniów i Drzewnej i Mechaniaka, ale sposób wypowiadania się Pana i Władcy sugeruje, że jest on "troszkę" lepiej wykształcony...
|
|
Ooo...Widzę, ze mamy kółko wzajemnej adoracji...
|
|
niekumaty_piknik - nic mi się nie pojebało. A, że piłkarz nie występuje w ŁKS-ie to nie wiedziałem. Ale tak to jest jak się 90 min. dłubie pestki hehehe.
|
|
Moim promotorem jest Prof.UwB dr hab. Agata Cudowska. Poszukuję osoby z Łomży, która już broniła się u w/w Pani Profesor.Jeśli są takie osoby bardzo proszę o kontakt.Nr GG 168846. Z góry dziękuję.
|
|
oj przepraszam! a Ty naucz sie używać normalnych słów:-P
|
|
polecam meride 15 ja stosowałam przez 2miesiace i schudłam 10 kg to jest lek pomagajacy poniewaz chamuje apetyt dobra dieta wysiłek fizyczny i te tabletki naprawde daja zadadawalajace efekty jesli masz naprawde problemy z otyłoscia to mysle ze lekarz przepisze ci te tabletki ale aby nie powrocic do dawnej sylwetki musisz zmienic swoj tryb zycia na bardziej aktywny i oczywiscie nie podjadac lek mozna stosowac przez rok zalezy kto ile chce schudnac wiec mysle ze i tobie pomoze:)
|
|
To w Łomży są "dobre studia"? Nie wiedziałem...
|
|
zBig dzięki za heroiczną odwagę przedstawienia tych porad, są bardzo dobre. Wybacz ale nick masz podejrzny i kojarzący się jednoznacznie. Wiem, ze dużo ludzi zaglada do tego tematu, ale wolą się nie pokazywać, może z obawy, może z ignorancji problemu. W kazdym razie odwołanie zarządu z powodu nie uzyskania absolutorium, a wyrzucenie zarządu za przekręty to dwie odległe sprawy.
|
|
mam pytanie to beda sie uczyc w tym budynku do konca wrzesnia?????czy przeniosa ich od stycznia????bo wczesniej czytalam ze od wrzesnia beda sie uczuc razem z pg3
|
|
pffff no tak nic nie wiedza to musza zaczac ploty !!!!
|
|
Znalezione nie kradzione. Ja na Twoim miejscu to bym wziął tą stówę i się cieszył, że znalazłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |