Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do tego DOPUŚCIĆ NIE WOLNO |
Moze MIX a nie NIX
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do tego DOPUŚCIĆ NIE WOLNO |
NIX jestem pewna
|
|
Treść jest ukryta
|
|
swiezego ale wedzonego??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Polmar koło Telepizzy. Tam naprawiają.
|
|
Czy slyszal ktos moze o dobrej firmie windykacyjnej? Łomza, moze bialystok?
|
|
Nie rozumiem takich ludzi... Dziewczyna zadaje sobie tyle trudu, żeby zakładać nowy "watek" na forum... A przeciez wystarczyło wstukać w pierwszą lepszą mapę gdzie chce dojść... :) Niektórzy to naprawdę nie ma ją co ze swoim czasem zrobić...
|
|
dziękuję bardzo za odpowiedzi :) A do PROFIL123 nie kosztowało mnie tak duzo trudu i czasu jak myślisz. Chciałam uzyskać informację od ludzi, którzy mieszkają w Łomży i nie widzę nic w tym złego. Nie rozumiem ludzi takich jak TY, którzy muszą wszystko skomentować.
|
|
Samochód Volvo S80
|
|
Do Sara Anna Ja nie bylam w Poznaniu na RK,chociaz czesto ta bywam,ja mam na 11 ale musze byc godzine wczesniej a Ty??
|
|
to do wszystkich co piszą o czeczenach!!!!!!!! jesteście pierdolonymi rasistami i *** wam wszystkim za to w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
jestes policjantem ?
|
|
Dziękuję, ale muszę odmówić...dopiero jadłem obiad...i się nagryzłem. Pazdrawlaju
|
|
ok a co sądzicie jesli chodzi o przygotowania do pierwszej komunii świętej to jest dopiero tregedia ,dziecko musi cały dzień siedziec w szkole pełno zadań domowych jez.polski ,jez.ang. ,matematyka itd.zadają pełno prac domowych i o godz......codziennie do kościoła czy to jest normalne te dzieci głupieją tym bardziej rodzice czy ktos potrafi zrozumiec dzieci a takze rodziców i jak wyzej wymienione zadania domowe pozdrawiam katechetów i katechetki
|
|
witam jestem nowy i też niedługo zdaje ms jak się przygotować ,chodzi o zadania matematyczne i ciądi liczb ,podeślijcie coś detektyw1976@wp.pl
|
|
18 lat (od urodzenia do dnia az odebralem) 18 lat 3 miesiace i 2 dni :D:D
|
|
a i jeszcze jedno polska przyjęła nowych uchodżców wietnamczyków niedługo niedługo będziecie mieli nowy twmat na forum!!!!!!!!!!!!!! co żal was za dupe sciska że niektórym z nich się powodzi i że jeżdzą drogimi furami!!!!!!!!!! hahahahahahahaha
|
|
heheh mozesz dojechac samochodem autobusem ewntualnie rowerem .... a w sumie jedz jak chcesz bylebys trafila
|
|
Alina żelazna dobrze gra pouczy cie idź z nią zagadaj..:D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja wlasnie nie pamietam czy to byl rocznik 94 czy 95 ale raczej z 94 na 95 bo jestem 87 rok a dyplomu nie mam:( a tam gdzie stal ten duzy kon to ja sie tam bawilam hehe
|
|
dogerka-to kto w lozmy tresuje psy w sposob ten lepszy?
|
|
mikrofon...tylko problem polega na tym, ze nasi szukaja.... DiDi
|
|
F Qurfe Skuteczny jeżeli ubliżacie komuś nie oczekujcie pochwał, zniżyłem się do waszych wypowiedzi. A jeżeli tak się troszczysz o mnie to może Ty będziesz mi robił zakupy, wtedy nie będę musiał jeździć 50 km. od domu po pieczywo. stender na Twój bełkot to wcale nie będę się wysilał żeby coś opowiedzieć, nie mam zamiaru aż tak nisko się zniżać (chodzi o Twój poziom). A tak ogólnie to nie krzycz, nie pasuje na forum.
|
|
UKS TECHNIK-NWKS UKS 4 Białystok - 89:59
|
|
a nie orientujesz sie gdzie najlepiej zrobic?
|
|
ja polecam na mickiewicza naprzeciwko szkoły podstawowej -oorawski ja u niego robiłam i byłam zadowolona
|
|
sorki za błąd borawski
|
|
Darck a masz opcje edytuj ? mozesz zmienic to co napisales ? cos dodac ? czy musisz pisac kolejnego ? nie chodzi o zla wole ale o brak mozliwosci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |