Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stenogramy zostały ostatnich chwil lotu rządowo Tu154 sfałszowane |
E=mc2 masz chłopie w pełni rację.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stenogramy zostały ostatnich chwil lotu rządowo Tu154 sfałszowane |
Tankuję na tej stacji swoje auto od nowości jak tylko wyjechało z salonu a to już piąty rok leci i zero problemów.
|
|
Myślę lock48,że chyba za wcześnie na takie oceny.Jednocześnie chciałbym być w ten sposób zaskoczony często.
|
|
BISTRO kolo stacji paliw na legionow polecam :P
|
|
kosztuje półtora tysiąca, szczegóły tutaj: http://www.odnlomza.pl/formy_doskonalenia/kursy_kwalifikacyjne?more=1590447436
|
|
widac ze kola (ten slynny sieradz z yamy)ma bardzo dobre stosunki z modelka moze sie dzielili tym jednym kijem i z tad wie ze ma dwie koncowy hehehhehehehe uwazaj bo ci ktos kij w szprychy w ten twoj super rowerzyk ze stacji pryma za punkty wygrany wsadzi heiheiheieheihe taki z ciebie kingbruceeleee karate mistrz jak z tego twojego bosa mafiosa no i cfi jeszcze twoji kumple wojtus stary sztywniacha zapytaj go jak skakal jak tygrys pod relaxem u patrycji swejzi on wie :) hehehehhe tak patrze ze ta wasza cala ekipa sie nadaje ale do zaganiania no moze jeszcze tylko ty nie waliles z kiepsztala ale wszystko przed toba kumpli takich masz to ty rob co oni kmiocie heiheoiehieeieheheiheiheheeiheiedheiheiehihihhhhhhhhhhhhheeeee
|
|
kurde zapytalam tylko o informacje do ktorej otwarte... a ja pojde i kupie sobie kurtke bo sa na prawde fajniutkie
|
|
Może wiecie gdzie można kupić arafatkę w Łomży?????
|
|
minimum wysiłku i masz pysznego kurczaa włsnej produkcji ale jak to czesto bywa lepiej dupe wozicw czyims sprzecie.
|
|
w sklepie obok prymusa są arafatki xD
|
|
Hmmm... no na razie zaden. Czekam na telefon od nich bo papiery z warszawki musza dojsc na ciepla i wtedy ruszam dalej napizdzac badanka. Mam nadzieje, ze zadzwonia jutro, bo 29 wrzesien juz w sumie nie dlugo. ________ Malachit
|
|
W arafatkach chodzą głównie lewaki, młodzież "alternatywna" i inny element aspołeczny. Arafatki zostawcie Arafatowi. Dziękuję.
|
|
Apropo jeszcze policjantów, którzy niby nie łamią przepisów. W piątek jechałem przez pewną miejscowość, dość kręta droga, podwójna ciągła, za mną też jechał jakiś facet, nagle z lewej strony coś przemknęło - policyjna, oznakowana Astra II wyprzedziła nas obu, na mój gust miała jakieś 110-130km/h. OK. kilometra dalej panowie zatrzymali się, żeby wysadzić na przystanku kobietę, po czym już normalnie pojechali dalej. Z tyłu mieli jeszcze jednego pasażera - faceta :) Oczywiście nie muszę mówić, że jechali bez włączonych kogutów. moje negatywne nastawienie do policjantów ma swoje konkretne przyczyny, a podobne akcje jak opisana mógłbym wymieniać godzinami.
|
|
Proponuję, by chociaż drużyna footbolowa ŁKS-u przyjęłą nazwę-"Kuropatwa Łomża". Kuropatwa, gdy przegra z Orłem, np. Kolno, nie traci honoru. Jeżeli wygra- jest heroiczna. Utopiona w Wigrach, idzie z tarczą, bo przecież organicznie nie umie pływać.
|
|
debilny pomysl !!!!!!!!!!!! Jarek
|
|
re:franek27 :) za glupi jestes zebys wiedzial kim jestem ale mysl sobie tak dalej:):) sprzedam pralke franie.:)
|
|
Będę bronił kogo chcę...i to moja sprawa... Nastepny się znalazł... Jak tak was wszystkich "oszukał" to czemu na forum.4lomza kończycie?! Jakoś nie słyszałem, żeby go ktoś po sądach ciągał za mieszania paliw... Łatwo oskarżac kogoś bedąc za pozornie "bezpieczą" zasłonką internetu... Ja pana K... znam i wiem jedno, facet nie pozwala sobie podskoczyc... ale też cieżko pracuje na to co ma... i z wieloma się tym dzieli... nie krzyczac o tym wszem i wobec - bo nie robi tego dla reklamy i poglosu... I wam - tchórze - szczeka by opadła... czy ktorykolwiek z was zrobil cos dla innej osoby bezinteresowne? czesto nawet nie ujawniajac kim jest?!! ....o NIE... wy tylko po innych lubicie jezdzic... A wiec zamknijcie się szczekajace PSY!!!! Wezcie sie za robote, i zastanowcie nas soba...i swoim światem...radze energie marnowac na zrobienie czegos dobrego... a nie ujadanie na ludzi, ktorzy jeszcze cos dla tego spoleczenstwa robia... jestescie załośni i malutcy....
|
|
Jak długo spółdzielnia ma zamiar prowadzić remont parkingów ? Nie ma gdzie parkować aut. Nie mówiąc już o firmowych busach i pół ciężarówkach stojących na przyblokowych parkingach, na których wyraźnie widnieje znak dla aut osobowych !!! Czy policja bądź straż miejska się tym wreszcie zainteresuje ?
|
|
a ja proponuje nazwać : ,, łamagi'' bez urazy ale taka jest prawda .To widać gołym okiem że grać nie umiejo .( bez urazy dla kibiców)
|
|
Co racja to racja;( MY KOCHAMY NASZ ŁKS...... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
straz miejska to nic nie obchodzi nie tylko u was tak jest na parkingu oni wola pojezdzic po miescie kogos podwozic badz ukrywac sie z radarem w krzakach
|
|
i ja tak uważam!Szczególnie widzę to u Mariusza Siary nie piłkarza ale kopacza!
|
|
|
To chyba piłkarzykom trzeba dziękować i zarządom z ostatnich czterech lat: III Liga i awans do II ligi: - Boguski + 400.000zł - Truszkowski + 150.000zł - Browar + 350.000zł - Miasto + 300.000zł - Fargotex + 30.000zł - Wałkuscy + 30.000zł - Mackiewicz + 15.000zł - inni + 50.000zł RAZEM około 1.400.000zł dług - 700.000zł czyli wydatki Engela i cudownego zarządu, który zapewnił nam awans = 2.100.000zł budżet Wigry Suwałki w III lidze w 2008 roku - 600.000zł KTO na tym zarobił? Albo kto kupował garnitury?
|
|
chacha ale typek. znam go z widzenia :D rudy błazen z druhem
|
|
Pogorzelec ty kupywales garnitury heeheh
|
|
czasem so tez dni obojentne :D
|
|
Księże Obserwatorze: Zakładanie religii, w sytuacji kiedy, "jedynie słuszna", katolicka ma monopol państwowy, z finansowaniem z budżetu włącznie, nie ma sensu. Poważnie mówiąc, ten naiwny okres w życiu, kiedy byłem religijny mam na szczęście za sobą. Nie jestem, żaden "zbuntowany" tylko świadomy, żyjący zgodnie z własnym sumieniem i racjonalizmem, ateistą. Inni, np. wyrażający tu krytyczne uwagi wobec kleru, stoją okrakiem pomiędzy kościołem, do którego zostali "zapisani" od urodzenia bez udziału własnej woli, a racjonalnym postępowaniem wbrew absurdalnym zakazom i nakazom anachronicznej religii. Nie podjęli oni jeszcze decyzji o wystąpieniu z kościoła, bo są poddawani presji stereotypem, że "niereligijność" to coś złego. Gdyby w Polsce nie było indoktrynacji katolickiej od urodzenia, poprzez szkołę itd. wielu, z tych utyskujących na księdza, dawno dałoby sobie spokój z zakłamaniem i obłudą kleru. Czego wszystkim serdecznie życzę. Takos
|
|
Dobra robota ! Jarek
|
|
ja jestem stala bywalczynia 4 pory i wrecz uwielbiam tam jesc z cala rodzina a moja corka jest fanka ich makaronow.jem tam pare juz lat i nigdy nic zlego mi sie nie przytrafilo.ocena bardzo pozytywna rodowitych wlochow z ktorymi tam bylam sa pelni podziwu i uznania dla wlasciciela sugerowali ze jest wlochem lub byl dlugo we wloszech.ja jak jestem w lomzy zawsze wpadam na kawe latte pycha. jesli chodzi o obsluge to jest ok, zawsze mila. a wpadki zdarzaja sie wszedzie ja tez pracuje w gastronomi i tez sie zdarzalo? byla na weselu luksusowym w lokalu w wiznie i tez bylam swiadkem znalezienia wlosa . wiec badzmy wszyscy ludzccy
|
|
gdzie szukac programu dla ww polo jak go podlaczyc dziki 120
|
|
Liczba 23 21 Siła spokoju Trade Uliczni Tańcerze Zabójczy numer Zabójca Grubazzzzki Kolor zbrodni Za wszelką cene ....... i wiele wiele innych - można wymieniać sporo
|
|
o mój Boże przeciez ci katecheci to bestie to jest najgorszy przejaw bestialstwa kazac dziecku rysowac pięć rysunków na jednej kartce naprawde mysle ze to dziecko musialo przezyc traume moje kondolencje a tak na poważnie to dziecko powinno powiedzic do katechetki "wyje***ane mam na to i hu** cisnij kobieto póki ci jeszcze nie wsadziłem tej kartki w twoją dupe" heh moze troche przesadziłem ale cos mozna z tego wyciąc temat do kasacji :)
|
|
Z tego co wiem, to funkcjonuje, tylko budynek z zewnątrz w remoncie, ale w środku wszystko chyba OK.
|
|
nuuuuda
|
|
Obejzyjcie film "1408" ja juz nigdy nie zamieszkam w hotelu po obejrzeniu tego filmu wrrrrrr
|
|
Żałosne ... o swoich rozterkach miłosnych pisać na forum. Dobrze zrobił że Cię zostawił. Chyba to Ty powinnaś czuć się upokorzona, ja bynajmniej bym była gdyby facet w obecności innych osób mnie zostawił. Dorośnij i dopiero wtedy zacznij rozglądać się za chłopami.
|
|
Mam kodaka p850 i juz gwarancja nie działa wec musze sam płacic za to! a w Łomży nie ma zadnego servisu? Oto co myślę o PiS...
|
|
albo spytaj sie tego bezmózga hwdp on podobno wie gdzie mieszkam :)
|
|
Odnośnie Pani ze szpitalnego ksero, to: albo siedzi z koleżankami na ławce przed okienkiem i rozmawia, a pacjenci oczywiście czekają, albo jej nie ma! A jak wystawia paragon za skserowanie dokumentów to suma którą płaci pacjent jest wyższa niż na paragonie... Ja i moim znajomi już to sprawdziliśmy... Czy ktoś z was natknął się na ten problem? Moim zdaniem TA Pani odstaje od reszty PAŃ tam pracujących. Może należałoby to skontrolować? Dziwne jest to, że jeżeli jest inna osoba, która kseruje obsługa jest miła i nie trzeba płacić sumy razy 2 lub 3 ;) pozdrawiamy młodą panią, która zastępuje :) oraz inne pani z rejestracji
|
|
z ktorego jestescie rocznika?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |