Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVPiS - zamach NA MEDIA |
Siema ja czeczen, ja przyczytałem wasze napisy znajde i zajebie kurwy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVPiS - zamach NA MEDIA |
Witamy w średniowieczu, ale postęp, przytrzymam tupecik bo mi go wiatr historii zwieje. A takie pytanko, czy w konfesjonale będą nadal spowiedzi, czy jak wg. starochrześcijańskich prawideł - spowiedź powszechna?
|
|
Nie ma w Islandii pana podinsp. Lończaka z Komendy w Łomży to i kradną. Trzeba by tam go wysłać.
|
|
To wydarzenie jest rzeczywiście doniosłe. Proszę autora postu o rozwinięcie terminu IDP oraz poinformowanie, czy Ofiara Mszy Świętej w Rycie Trydenckim zagości w Łomży na stałe. Zgłaszam taką potrzebę. Księdzu Primicjantowi życzę Bożej łaski i opieki Matki Bożej na każdy dzień posługi.
|
|
taki z ciebie polak to mógł bys rozpoznac ze w moim poscie nie ma wulgaryzmów haha nie no ty juz lepiej nic nie pisz
|
|
k2m prosze o konatka moje gadu gadu 7150031
|
|
bartek777 robi sie offtopic pomału ,ja znam takiego co się w to bawi tylko że to guwniarz jest typek z 14 latek ale malować umie ,jak możesz zagwarantować mu dojazd + spraje to zrobił by Ci to namalował ...oczywiscie nie za darmo :)
|
|
reklama średniowiecznych tradycji
|
|
w niektorych miastach jest nawet ponizej 4zl no a w lomzy...smiech na sali,tendencja spadkowa na gieldach utrzymuje sie a na stacjach paliwo potanialo o ile??? 11 lipca 2008 roku cena barylki ropy wynosila 147$ dzis 18 pazdziernika 2008 69,70$ i co odczulismy to na stacjach?,pozostawiam bez komentarza http://www.cenapaliw.pl/ Takos
|
|
W sumie ja umiem graffiti ale ze sprreyem zbyt dobrze się nie czuje ale za to markerami umiem.:D
|
|
boje sie MS mozecie mi cos poradzić????
|
|
"Społeczeństwo, któremu trudno się wyzbyć wad narodowych, buduje kolejne kaplice". To stwierdzenie ks. Józefa Tischnera ma związek, wbrew pozorom, bliski z różnymi uroczystościami narodowo-katolickimi. Pompa, napuszenie, hurrapatriotyzm, sztandary, fanfary..., a gdzie tu miejsce dla Boga, gdzie miejsce dla Chrystusa, który upominał by modlić się w ciszy, spokoju, samotności, krótko: "Ale ty, gdy się modlisz, wejdź do komory swojej, a zamknąwszy drzwi za sobą, módl się do Ojca swego, który jest w ukryciu[...]. A modląc się nie bądźcie wielomówni jak poganie; albowiem oni mniemają, że dla swojej wielomówności będą wysłuchani. Nie bądźcie do nich podobni, gdyż wie Bóg, Ojciec wasz, czego potrzebujecie, przedtem zanim go poprosicie".
|
|
UPRAWNIONY wiem że jesteś kimś zbliżonym z Netsterem ;-) i po co to mącić?
|
|
Pamietam jak kiedyś hurtownia działała pod nazwą Mariola było normalnie nie słyszałem złych opini.
|
|
:)
|
|
A ja zgłaszam potrzeba zaprzestania uwsteczniania się Kościoła do czasów średniowiecznej ciemnoty i jego monopolu. Jeśli juz to może wróćmy do wczesnochrześcijańskich zasad życia i żyjmy w prawdzie a nie manipulowani i okłamywani przez bezrefleksyjne klechy.
|
|
spoldzielnia Perspektywa powinna chyba być na forum Polityka
|
|
Ale ty straszny bystrzak ącki co ma boss do marioli
|
|
hehe ty jakis niedoj****y jestes hehe po co takie gupoty rozsylac?? glodny sensacji jestes?? idz zrob wjazd bezdomnym na chate haha jestes CWEL i tyle ci powiem (...) haha
|
|
(...)
|
|
piszcie kiedy są mecze w kosza uks9 bo na mecze technika nie będe juz chodzić. Uks9 gra o wiele lepiej. Technik na pusty kosz nie trafia. Żal. I oni chcą do 2 ligi...
|
|
A co chcesz konkretnie kupic?
|
|
CZECZEN Bój sie Jelcyna Borysa !!!
|
|
To w czym problem ? Jaki Tafiłowski w spudnicy ? Marto55 o co Ci chodzi bo twój post jest niezrozumiały rozjaśnij temat jak już go zaczełaś.
|
|
gdzie na sylwestra?
|
|
Usunac. Juz jest taki temat rudy błazen z druhem
|
|
na piłsudskiego jest taki sklep koło stopki tam cos powinno byc chyba eskapada sie nazywa nie jestem pewny
|
|
257 - „Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.„ 58§3 - "Jeżeli przestępstwo jest zagrożone karą pozbawienia wolności nie przekraczającą 5 lat, sąd może orzec zamiast kary pozbawienia wolności grzywnę albo karę ograniczenia wolności, w szczególności jeżeli orzeka równocześnie środek karny." Uważajcie prokuratura nie śpi ;D
|
|
frajernia moim zdaniem:) i ulżyło ci społeczniaku ze zagaiłęs kogos z ucha jestes frajer i tyle
|
|
zsc1 - gratuluję tzw. postawy obywatelskiej... przy okazji chwalebnie (w Twoim pojęciu) i (tradycyjnie) anonimowo wyżyłeś się na podkomisarzu... współczuję Ci jednak sposobu, w jaki rozumiesz swoją postawę - hordzie "zatruwaczy przystanków" powinieneś sam (moim zdaniem) zwrócić uwagę i dać rzeczywiście Policji wziąć się za bezpieczeństwo na ulicy - o ile znam to miasto ul. Polowa 1 to budynek Sądu; jeśli policjanci będą dalej uciszać wesela, zbierać pety, konfiskować piłki na placach zabaw to bezpieczniej nie będzie, niestety; kiedy tak robią to słyszą właśnie "weźcie się k... za przestępców!"... czasy tępogłowych się skończyły i nie sądzę, aby świadom faktu rejestrowania rozmowy telefonicznej podkomisarz orzekł, że wykroczenie to nie sprawa Policji, ale są wykroczenia, występki, przestępstwa, zbrodnie i jest zdrowy rozsądek... i braki ludzi do pracy w mundurze też... pozdrawiam.
|
|
jak dobry to nie tani, ja polecam las vegas na piłsudskiego stara baza wzgs
|
|
dobry i tani? taki istnieje?
|
|
istnieje istnieje :D KMWTW !!!!! :)
|
|
SPOŁECZNIAK!!!
|
|
Restauracja „4 Pory Roku” – serdecznie ODRADZAM. Chyba, że ktoś tak jak ja, chciałby mieć jedzonko z „wkładką”. Do tej pory to była jedna z moich ulubionych restauracji, ale widzę, że stopniowo schodzi na psy. Wczoraj w mojej sałatce znalazłam 2 włosy. Nie jeden – dwa. Obrzydzenie! Tłuste, brudne owłosienie obsługi raczej nie powinno znajdować się w potrawach. Może to dlatego, że zostało mało czasu do zamknięcia „restauracji”, bo zamówione kilka potraw podawano nam w zadziwiająco szybkim tempie a kucharka na dodatek zapomniała dodać wszystkich składników do sałatki? Ale to nie tłumaczy takich incydentów. Tak się dzieje na skrzyżowaniu Al. Legionów i Sikorskiego. Zaś w tej drugiej, na Al. Piłsudskiego, albo pracownice „rąbią” szefa po kieszeni, albo szef „rąbie” urząd skarbowy. Na moje wyraźne żądanie wydania paragonu z kasy fiskalnej, pracownica tłumaczyła, że „wydrukowała tylko paragon dla szefa” a dla klienta nie, bo zazwyczaj klienci nie chcą paragonu... no i nie jest w stanie wydrukować go dla mnie. Pani ta chyba powinna pójść na kurs obsługi kasy fiskalnej. Może bym tego nie pisała, ale... o jedną kroplę za dużo było już w tej czarze. Do odwiedzenia knajpy namawiam wyłącznie pracowników sanepidu i urzędu skarbowego – i to nie po to, aby coś zjeść (nawet tym urzędnikom nie poleciłabym zamawiania tu czegokolwiek). Szkoda mi tylko właściciela tej knajpy, że w tak głupi sposób traci zaufanie klientów. Szkoda, bo widać, że facet starał się, urządzając te lokale i dobierając menu (które zresztą ostatnio poszerzył o całkiem fajne dania). Ogólnie NIE POLECAM i przestrzegam innych.
|
|
Witam. Czy ktoś z was interesuje się modelarstwem? Mam jeszcze pytanie dotyczące farb czy w Łomży (albo okolice) mozna kupic farby akrylowe do modeli model master itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |