Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Noo,chyba zaczne zbierac na adwokata:)) |
Studio fryzur AMELIA przy AL Legionów -fryzjerka ANNA Borysewicz .Tam komputerowo można dobrać kolor. Peruki najprawdopodobniej w sklepach medycznych na ul. Piłsudskiego.Duży wybór peruk w Białymstoku w sklepie na Lipowej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Noo,chyba zaczne zbierac na adwokata:)) |
Czy ktoś, kto widział wesele z zespołem Divers, mógłby wyrazić swoją opinię?
|
|
najelpiej jak sie jest surowym, nie masz zlych nawykow, szybciej sie uczysz!
|
|
do JA JAK JA w czym mi żona pomogła? dosłownie we wszystkim-karmienie,przebieranie,nacieranie pleców oliwką(bo jak się zbyt długo leży to mogą powstać odleżyny),przynoszenie i wynoszenie kaczki/basenu,poprawianie pościel,itp. Dosłownie wszystko,oprócz zastrzyków oczywiście.Z resztą co tu dędę pisać-jeśli kiedykolwiek znajdziesz się w takiej sytuacji,gdzie będziesz przykuty do łóżka i robił pod siebie to się sam przekonasz.Nie życze tego nikomu.Ten okres akurat dla mnie już się skończył ale tego okresu upokożenia nigdy nie zapomnę.Najbardziej jestem wdzięczny żonie i moim bliskim którzy wtedy przy mnie chodzili,napewno ani pielęgniarkom ani salowym bo ich to praktycznie wtedy mało co obchodziłem..przynajmniej tak to wtedy odczuwałem..
|
|
"""Witam. Mam pytanie czy to dobry pomysł zapisać się na bjj jeżeli wcześniej nie miałem kontaktu z żadnymi sztukami walki "" - zawsze jest to dobry pomysł , nie zależnie jaki był by to sport. """chodzi o to że nie ma tam trenera i czy znajdzie się ktoś kto mnie od podstaw nauczy wszystkiego""" - w każdym sporcie podstawy są najważniejsze , dlatego też powtarzamy je co jakiś czas.
|
|
Witam. Chciałbym abyście mi powiedzieli gdzie w Łomży są najtańsze i najlepsze pączki. Był bym bardzo wdzięczny za informacje. P.S. wersja dla jasia smietany :) Wtam. hciłym rzebysciemi powiedzieli gdzie w Łomrzy som najtansze i najlepsiejsze pądzki. Był bym bardzo wdzieczny za informacje.
|
|
ja mialam u siebie BOSS i bylo super no chlopacy spisali sie na medal. Polecam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Na komendzie:D
|
|
ładniej wygląda na ustach i mniej boli
|
|
Daj sobie spokój Patuska, kolczyk w nosie jest bardzo niepraktyczny, bedzie Ci sie czesto rozwalała rana i trudno goila. Wogle nie polecam zadnych kolczykow na zewnatrz, ktore mimo ze moga sie komus podobac- bardzo przeszkadzaja. Kolczyl w jezyku jest najfajniejszy. Jesli jednak chcesz, mozesz sobie zrobic sama. Zdezynfekuj iglę i naloz naparstek na palec (strasznie ciezko sie przebic). Kostka lodu do nosa i jedziesz :-).
|
|
"tylko dla wierzacych " mozesz podac źródło ? Jesli jest to Twoja mysl- napisz skąd czerpiesz inspiracje.
|
|
bezpieczenstwo i owszem, zawsze mniejsze ryzyko spozycia zlych drobnoustrojow, ale chyba przedewszystkim chodzi tu o szacunek do klienta !!
|
|
uderz w stół a nożyce się odezwą - kede ... postępowcu od siedmiu boleści
|
|
Krzyż jest symbolem , ale jak można czcić narzędzie zbrodni.? Wiele ludzi straciło życie na szubienicy , od miecza , karabinu , czy mogą one być przedmiotami kultu? Pudlicznie nie , ale w swoim domu można powiesić na ścianie nawet gilotynę i traktować ją jak symbol wiary.
|
|
duvall jakbyś mógł to i mi prześlij gruby92-14@o2.pl ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mam małe pytanko: czy ktoś wie gdzie można sprzedac makulatuę w Łomży?Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |