piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Militarne gołodupstwo Polaków w środku Europy

agi8800

Mialam okazje poznac paru Czeczenow i Czeczenki i szczerze powiem, ze nie moge nic im zarzucic...
Mi sie milo z nimi rozmawialo:-) Jak kazda narodowosc maja swoja kulture i obyczaje, ale tak jak my... Mysle, ze zanim zaczniesz sie bac to warto byloby chociaz miec ku temu powod...
Wiadomo, ze sa wyjatki, ale to tak jak ktos juz powiedzial My Polacy tez mamy wyjatki wsrod Nas...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Militarne gołodupstwo Polaków w środku Europy

Napewno masz dobra robote cwiercinteligencie kacperku bozaczol sie sezon na odsniezanie podjazdow i kaska leci ze ho ho. Moze i ciebie stac na wywalenie tej kasy ale nie stac ciebie bylo zeby podejsc do kolesia w trakcie przygotowywania placka i powiedziec mu pare konkretow. Pewnie dla tego ze nie masz jaj i straszna z ciebie ciotka jest bo ja osobiscie to bym tej pizzy nietknol juz po tym twoim opisie a co dopiero po tym jak bym to zobaczyl.

"byla nawet sytuacja,gdy mama rozmawiala z kolezanka i im sie jakis facet wlaczyl z prosba o zakonczenie rozmowy bo on tez chce skorzystac z telefonu... co sie okazalo bylo jakies zamotanie u nich w telekomunikacji i moja mama placila rachunki tego faceta i kolezanki, ta kolezanka-mamy i faceta a on mamy i kolezanki..."
babcia miala taki sam numer jak jakas inna kobieta jej przychodzily rachunki po 35zł a tamtej 2,5tys. ; D ..moze jeszcze ktos mial ten sam numer
zorientowali sie ze cos jest nie tak po kilku miesiacach ;]

Dajcie spokój słownym utarczkom, jesli macie coś do siebie to załatwćie sprawę po męsku - dajcie sobie po razie i kwita.
Apropo
......................
Autor: screwer (---.echostar.pl)
Data: 25-11-08 23:48

do Pana RESPECT - wyluzuj się, jak masz nie być Sebastianem Szulcem, skoro piszesz z maila "sebastianszulc88@wp.pl". no chyba ze jestes jego fanem, moja kolezanka miala kiedys maila "davidbeckham@onet.eu"

Punkt dla FW hehe

Za duże obciążenie na kręgosłup w młodym wieku-zaczekaj-teraz zacznij coś na kondycję-bieganie ,rowerek a siłownia w wieku 18latek

Witam.

Uważam, że jesteś jeszcze za młody, żeby zacząć przygodę z siłownią. Tak jak jest napisane wyżej możesz narobić sobie problemów na przyszłe lata. Obciążanie kręgosłupa w takim wieku jest tragiczne w skutkach. Jeżeli zależy Ci na kształtowaniu dobrej sylwetki od najmłodszych lat, to polecam Ci domowe ćwiczenia, które możesz bezpiecznie wykonywać tj. pompki, brzuszki oraz możesz kupić sobie drążek i dołączyć do ćwiczeń podciąganie. Pozdrawiam

fakt,
za Witpolem

*

Witam!
Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi:
- Administracja publiczna (222 pytania)
- Funkcjonowanie policji (84 pytania)
- Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań)

Oprócz tego zestaw zawiera:
- stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007
- pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych
- zasady działania wywiadu zorganizowanego
-wzór podania, życiorysu
-test fizyczny + filmik
-ustawa o policji
-Konstytucja RP

KONTAKT GG 10428223
matik800@wp.pl

Jakby ktoś chciał się dowiedzieć czegoś na temat pracy na talesa 9 to uprzedzam że to jest coś dla osób które lubią chodzić po mieszkaniach i namawiać ludzi żeby przeszli z tp na dialog. W ogłoszeniu nie ma nic na ten temat, jest tylko napisane że szukają ludzi do pionów: administracyjnego, handlowego i technicznego. Pion administracyjny to sekretarka i asystentka sekretarki, a pion handlowy to tak jak wyżej jest napisane. O zarobkach nie mówią nic, a jeżeli przez dwa tygodnie nie podpiszesz wystarczającej dla szefa ilości umów to prawdopodobnie zostaniesz wywalony i nie wiadomo czy zapłacą ci za te przepracowane dni.

normalka

paweł1983 normalka że ludzie po znajomości się dostają.... ja tam uważam ze jak się dostane to się dostane a jak nie to nie..

Dałem wam linka www.nsp.abc24.pl
tu można kupić.. facet z lmz

Posiadasz już auta?Jeśli nie to jakie chcesz kupić?
Ja na twoim miejscu pchałbym się na trasy zagraniczne(Niemcy,Włochy,Skandynawia).Bardziej opłacalne i bardziej realne.

waczan u nas to samo.Straż miejska tylko radary obsługuje.Policja wieczorami śpi po lasach.Policja się nadaje tylko pijanego dzieciaka złapać i go przypałować czy rowerzyście ,który wracając z pracy wskoczył na jedno piwko ,zabrać prawo jazdy.
Ot takie czasy przyszły.

Jarek

Do Łomży z Warszawy dokładnie o 20:30 wraca kierowca autobusu PKS ŁOMŻA wraz z pasażerami, którzy wykupili bilet.

nie ma problemu, ja już się nacięłam i chciałam ostrzec innych

Jednak ludzie są uczciwi, telefon się odnalazł.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org