niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MPEC+MPWiK > ZCiW czyli nasze miejskie spółki miasta

u kokoa kola pocisk dostala hehee wojownik z malinowym nosem ..........ale jaki on drapiezny jest agresywny i taki zaczepny no poprostu istny CWANIAK ŁOMŻYNSKI niemam czasu teraz cisnac bo sie spiesze no ale LUDZIE SĄ???????????? NAPEWNO SĄ!!!!!!! TO JEBAĆ K............!

Odpowiedz na tę wiadomość

Robert Czaplan ciekawe

pilotka ma rację Cza to pytanie zadaj Urzędowi miejskiemu bo to Miasto prowadzi tą inwestycję a nie spółdzielnia :P

Re: MPEC+MPWiK > ZCiW czyli nasze miejskie spółki miasta

kuchnia to chyba na przeciw?

jA TAM OSOBIŚCIE NI MAM NIC DO KSIĘDZA JANKOWSKIEGO. jESTEM Z JEGO PARAFI
1) FAKT DZIECI DO KOMUNI I DO BIERZMOWANIA MUSZĄ STAĆ PRZED OŁTARZEM SAMA TO TESTOWAŁAM I WIEM ŻE TO JEST MĘCZĄCE ALE MOŻE TO JEST SPOSÓB DO DOTARCIA DO MŁODZIEŻY.
2) pROBOSZCZ MUSI JAKOŚ ZARABIAĆ NA KOŚCIÓŁ Z TĄD TE OPŁATY
3) sLUB FAKTYCZNIE POWINIEN BYĆ BRANY WQ PARAFI ŻONY
4) tO NIE JEST MIEJSCE NA TAKIE ROZMOWY!!
5) jA KSIĘDZA JANKOWIEGO LUBIĘ I NIE MAM NIC DO NIEGO

POOWINNIŚMY SIE CIESZYĆ Z TAKIEGO PROBOSZCZA JAKIEGO MAMY ZOBACZCIE ŻE ON SOBIE TYCH PIENIĘDZY NIE BIERZE NA CO MU ONE? iLE KOŚCIOŁÓW POBUDOWAŁ CMENTARZ NA TO TO WSZYSTKO IDZIE. kAŻDY CZŁOWIEK MA SWOJE ZAETY I WADY

Młoda : tak nie bierze dla sibie domek w Balikch trzeba zadbac..a w poznaniu Panie lekkich obyczji za darmo nic nie robia he

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Trochę OT...
Zniechęciłem się całkowicie do kościoła (jako instytucji a nie wspólnoty) kiedy chciałem ochrzcić swojego syna w jednej z łomżynskich parafii (nie na Łomżycy) w sobotę. Rodzice chrześnie mieszkają w Warszawie, więc niedziela była nieco kłopotliwa dla nich. Ksiądz proboszcz powiedział, że w sobotę to dzieci samotnych matek są chrzczone... Dla mnie to prostactwo i jakaś głupota, bo skoro zadaniem księdza jest ewangelizacja to powinien się cieszyć że ma kolejnego wierzącego. Powiedziałem że będę dumny jak moje dziecko będzie ochrzczone razem z dzieckiem samotnej matki bo to jest dopiero świętość wychowywać dziecko samotnie. Trochę mu ten ryjek się zrobił mniej czerwony, ale mi niesmak pozostał.
Jak ktoś jest kolejarzem to stara się prowadzić pociągi jak najlepiej. Jak ktoś jest księdzem.... to niech sam sobie dopisze. Gęby pełne frazesów u miłosierdziu, o potrzebie bycia dobrym - a rezultat?
Oczywiście nie wkładam wszystkich do jednego worka ale sam to przeżyłem i jestem zdegustowany do dziś.

Jak umarł mój dziadek to tylko wypytywał o sprawy majątkowe czy dobrze jest podzielone bo on może pomuc w sądzie przy podziale i tak pomógł że babcia nie ma gdzie dożyć a rodzina przestała chodzić do kościoła tak ją skłócił.

Witam:)
Więc będzie samoobsługowy. A jakich towarów byście oczekiwali? Jakich zwierząt?
Czego w łomżyńskich sklepach brakuje, a czego jest dla Was za dużo?

Byłam parafianką ks. Jankowkiego przez ponad 10 lat. NIGDY nie zdarzyło się, by ksiądz zachował się niestosownie wobec mojej rodziny.

Ja do tego wgrywam jak chcesz to odezwij się GG-5070817

No ja dla pewności zapytałem tam w 3/6 to powiedzieli, że można :) Powiedz MasaViV co tam badają na tym badaniu wewnętrznym co się niby na końcu robi, bo to niby gastrolog jest czy cuś, to jutro robię...

te matoły co noszą arafatki chcą być super cool i trendy,nie widzą w tym jakiegoś podtekstu politycznego czy kulturowego,śmiać mi się chce jak widze takiego kogoś

Arafatki zostawcie Arafatowi !!!

Lulek, prawdopodobnie jest to wezwanie dla Ciebie bo zapomniałeś 1 września pójść do podstawówki na naukę ortografii.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org