Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Unieważnione scaenie" |
pokas Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Unieważnione scaenie" |
wole w szahy
|
|
a o co chodzi, bom nie tutejszy ? nowy2
|
|
Landriness popieram
|
|
ile hcesz za domene? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wiem że o co innego chodzi ale fajnie wyglądałoby gdeyby popek prowadził wesele hahaha. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ja idę, bo warto dla Naszego Klubu i Łomży, a Wy? Niech każdy sobie sam odpowie.
|
|
WKU odwiedzam regularnie, dzwonie też po jednostkach i jak do tej pory bez żadnych rezultatów. Za każdym razem jak dzwonię to każą za mies zadzwonić, bo może wtedy jakieś poprawki będą i tak w kółko. Wszędzie trąbią że potrzebują ludzi do wojska a jak człowiek stara się dostać to nie ma żadnych wolnych etatów. Mnie najbardziej interesowałyby jednostki w woj. mazowieckim, ale innymi też bym nie pogardził. W Przasnyszu w ogóle wstrzymali nowe przyjęcia bo jeden batalion rozwiązali.
|
|
co??
|
|
jasiu_smietana, ale Ty błędy robisz i że się nie wstydzisz pisać w taki sposób publicznie. Jak widzę że ktoś takie byki napierd.ala, to odrazu jego posty są dla mnie gów.no warte, bo po co brać sobie do serca czyjeś wypociny, jak ktoś nawet pisać nie umie... kabe- a chodźby po to, aby być na stadionie, a nie wiecznie w piaskownicy się bawić. szalony palacz- a na jakie inne RZECZY, można wydać 5 zł? -skonam ze śmiechu zaraz!!! Ludzie, jak bilety są po 15 zeta, to nażekacie, że za drogo za taką grę naszych grajków, a jak po 5 zeta, to niektórzy wolą to na inne zakupy wydać. Załamałem się czytając ten bzdet...
|
|
Coś ponad 1000zł :D hahahaha Poczytaj sobie tutaj o zarobkach: http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=8560&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
|
|
Dla klubu(nie dla piłkarzy) zawsze warto. Namawiajcie ojców rodzeństwo matki znajomych dzidków babcie wszystkich dosłwonie wszystkicxh. Do zobaczenia na meczu:D To już jutro:D
|
|
Jedź do piątnicy do Ustaszewskiego, chłopak zna się na rzeczy, w moim aucie poprawiał po innym pseudofachowcu DiDi
|
|
firma-grali na moim weselu.wypic to potrafią ale na wesoło co wyszło na dobre zreszta s łyszalam że sa po odwyku.natomiast byla awaria prądu i panowie dwie godziny grali akustycznie i przechodzili samych siebie,grali świetnie a u mojego starszego kapela miała kłopoty ze ;sto lat ;bo nawalily im organy.nawet jeśli grali z podkładami to umiejętnie to łączyli ze swoimi instrumentami.polecam
|
|
czesio tu jest ...
|
|
tani chwyt reklamowy hehe
|