Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncerny masowo testują leki na Polakach |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncerny masowo testują leki na Polakach |
w ABC nie robią tortów tylko je sprzedają. jak napisał P@wcio torty są z Zambrowa........((((ty naprawde czegos nierozumiesz zakichanym obowiązkiem ekspedientki jest to aby towar sprzedac niewymaga sie ukłanów usmiechu itd,,jeśli ty masz zamiar z wielko łasko kupić tort,ciasto a domyslać sie formy odebrania zapakowania itd,to fakt dobrze trafiłes,kolego nie te czasy... do Siimax- polecam cendrowskich warto..
|
|
a co myslicie o zakładzie fryziersko-kosmetycznym na wojska polskiego 159??? bo ja tam jestem zapisana na fryzure i makijaż na wesele. mozecie cos o ty powiedziec ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Dzięki wszystkim za propozycje. Pozdrawiam. DiDi
|
|
John, a po za tym, w rodzinie wszyscy zdrowi? von chrupka
|
|
ja znam po prostu kilku absolwentów. na głupi problem związany z informatyką absolwenci przychodzili do mnie nawet w takich sytuacjach jak zmiana czcionki w Wordzie, albo wpadali w panikę na widok tzw. blue screena, a co to jest język C to słyszeli gdzieś ze słuchu. Jak jest na innych kierunkach? Nie zdziwiłbym się jak byłoby podobnie
|
|
Nie lubię tej całej śmiesznej subkultury (?) emo ale Ci odpowiem. Tak jest jeden emo w Łomży. Mijałem go pewnego dnia w drzwiach Avansu.
|
|
ty lizus stul dupe albo wyliz im
|
|
Jejku a co wam do tego każdy ma swój styl jeden lubi się malować i ubierać w jakieś tam czachy drugi znów chce wyglądać ja 50Cent lub 2Pac i chodzi w takich ciuchach a jeszcze inni wolą różowe sweterki, kołnierzyk itp. Każdy ma swój styl.
|
|
Będzie fight :-P ? Ludzie wyluzujcie ;-) :]
|
|
SONATA
|