Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do euro debili co to znaczy jesli panstwo pozbywa sie swojego hymnu flagi |
Landriness teraz uważaj gdzie kupujesz tabletki. Właściwie powinnaś zasięgnąć porady prawnika,bo to naprawdę naruszenie prawa a nie sprawa sumienia "profesjonalnej" pani aptekarki z apteki X.To moja sprawa na co się leczę i co kupuję w aptece i żaden postronny człowiek nie powinien się tym interesować. Cleric,w porządku . Zgadzam się z Tobą ,ale wiem z własnego doświadczenia,że w mniejszych miastach szczególnie wszyscy wiedzą co w trawie piszczy,kto z kim,dlaczego,kto sie rozwiódł ,ktoz kim śpi i tak dalej. Landriness...trzymaj się ciepło. LUDZIE MIJAJCIE APTEKI SĄSIEDZKIE Z DALEKA !!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do euro debili co to znaczy jesli panstwo pozbywa sie swojego hymnu flagi |
Kosmetologia na Poznanskiej :/ Myślę, że będzie tam lekko, skoro dostawały się osoby co zdawały geografię. Szczerze, darowalabym sobie tą szkołę, ze wzgledu, że to I rok, a studia zaoczne 5200 zl rok, to za podobną kasę radziłabym Ci iść do jakieś Wyższej Szkoły Kosmetycznej, i dostać papierek z uczelnii kosmetycznej niż z PWSIiP. Pozatym tylko cztery Akademie Medyczne mają dzienne studia za free, ale dochodzą inne koszty wyprawki, narzedzia, itp. A tu Łomża z takim pomysłem wyskoczyła - hehehe!! Na studiach masz więcej teorii niż praktyki, a przedmioty są ciężkie, np.: biofizyka, chemia kosmetyczna, fizjologia, histologia i weszelkie jej rodzaje, biochemia, dermatologia, mikrobiologia i mogłabym tak jeszcze wypisywać. Jeśli chcesz się czegoś nauczyć to masz rację wybieraj studium, ale jakie... Nie wiem, może warto zastanowić się nad innym miastem, albo jakimiś kursami?? Życzę powodzenia :)
|
|
Do MasaViv:) imię zostło zmienione więc to nie ja:)
|
|
nie możesz przejść sie do szkoły i zobaczyć ? macie problemy bez kitu...
|
|
jak twierdzisz ze nie ma to otwórz poniższą stronke www.pagenstecher.de/Car-Fakes/Work-in-Progress/t133187p1/Audi-A8-Kombi-Edition-by-CO.html
|
|
Niestety nie znam niemieckiego, ale czy przypadkiem w komentarzach ktos nie zaznaczyl sladow swiadczacych o tym, ze tamto kombi jest dzielem photoshopa? ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W tym tekscie chodzi oto, ze koleś zrobił fotomontarz A8 w kombi i sie pyta na tym forum jak to oceniaja jak sie podoba. Audi nigdy nie zrobi A8 w kombi tak samo jak BMW i Mercedes nie zrobią czegos takiego z 7 i S-klasą. Coś takiego zniszczyło by wizerunek najbardziej luksusowaego modelu z oferty tych dealerów.
|
|
landriness: możesz dać ogłoszenie do bezcennej z informacja: Ostrzegam przed kupowaniem lekarstw w aptece (podaj ktora apteka). Jedna z pracownic wynosi poza drzwi apteki problemy swoich klientów (coś tego typu)
|
|
8.30 na stołówce
|
|
nie sa za waskie a studzianki to inna sprawa, Baca nie pisz ze od biedy moze byc bo od biedy to mozna sobie ewentualnie poogladac w necie no chyba ze sie konczy 1/4 przy 100km/h :/ Ulice ktore podales w ogole nie wchodza w gre, te sluzby musza miec dojazd non stop z kazdej strony!
|
|
Chyba nie musze zaznaczac, ze obelge kieruje do grupy forumowiczow, ktora opisalem ? Tak na wszelki wypadek, gdyby ktos nieslusznie sie obrazil.
|
|
Bedziesz miał papierek ale nie wiedzę i tym papierkiem bedziesz se mógł wytrzeć bo zadnej pracy on ci nie zapewni.
|
|
Fajnie było,bo górale z Nowego Targu Podlaskiego przywieżli oscypki, panowie z północno-podlaskiego Klubu Płetwonurków w Gdańsku sprzedawali wodę święconą Strong pędzoną na śledziu bałtyckim,a do tańca skocznie przygrywała i jodłowała tyrolska kapela z Podlasia Wysokiego w Alpach Szwajcarskich.Tylko wielki książę litewski i król polski Aleksander nie dojechał żeby osobiście odznaczyć pomysłodawcę tego święta, bo jego koń nogę złamał podczas łączenia państwa podlaskiego i litewskiego węzłem unii personalnej.Więcej takich imprez. A już za rok 496 rocznica na Green Point. Zapraszam
|
|
pewnie ,,terrazytów,,)))))))))
|
|
ABC na al. legionów ( spożywczak obok drzewnej) tam mozesz spokojnie zamówic chyba najtaniej w Łomży bo okruszki itd to sobie troche liczą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |