Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowi "obrońcy" krzyża |
No jak nie pamiętamy jak pamiętamy :) Antkowiak to moja wielka niespełniona miłość z telewizora :D I pewnie nie tylko moja :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowi "obrońcy" krzyża |
Zachęcam "takczysiak" do zamieszczenia podobnej wypowiedzi w którymś z krajów islamskich dotyczacej tamtejszej religii.Efekt murowany,tylko odwagi zabraknie. Należy tez dodać, że nieskuteczność,czy też ułomność moralna wielu ludzi bierze się też i z tego ,że oprócz Kościoła istnieje czy istniała mnogośc instytucji korych cele działalności są zupełne odwrotne. W zasadzie cały PRL był taki,tak intensywnie zajmował się Kościołem, że zapomniał np. o gospodarce no i teraz mamy.
|
|
Jak jest dzidziuś, to nie ma nudy, uwierz kochana Gazelo. A tym bardziej w nocy. To doskonały sposób na bezsenność, która znika, jak za dotknięciem różczki. Człowiek na maksa wyczerpany wykorzystuje każdy moment do spania. Ale..... jeżeli nie ma się dzidziusia, i nie można spać.....to zgadzam się z Tobą w 200%. Jest masa sposobów b. przyjemnych na zabicie czasu. Polecam ciekawą i ambitną lekturę.
|
|
co o tym sądzicie? czy to działa? i czy 150 zl za 1 raz to za duzo?
|
|
To pisz jak bedziesz mial czas, chetni sie znajda znow:)
|
|
W twojej dziurawej piździe widział i sie kur....nie czepiaj bo to sie robi wkurwiające ,jakikolwiek temat i kazdy chce sie popisać kur...śmiecie jebane!
|
|
Nie pamiętam autora powiedzenia że ,,psu wolno szczekać na Pana Boga tylko mu ugryżć się nie da", jest ono w pełni tu stosowne.
|
|
przepraszam dobrze go znam ale jestem dwa tysiace kilometrow od lomzy jak mozesz pozdrow go od miska z tartaku
|
|
Zespol Imperial jest dobry. Grali u mnie na weselu.
|
|
To był rok 1988 kiedy zdobył wyróżnienie w Opolu za " Zakazany owoc" , piosenkę, która przyniosła mu ogromną popularność ,ale też sprawiła, że wielu ludzi do dziś ocenia go przez pryzmat tego co śpiewał mając te 15 lat. A trzeba przyznać wyrósł na doskonałego kompozytora, multiinstrumentualistę i wokalistę obdarzonego niebanalną barwą głosu. Fajnie, że go pamiętacie ;-) W tym roku powinna wyjść któraś z jego dwóch nowych płyt. A ta wizyta w Łomży?
|
|
?
|
|
akurat kolega Ptysiu napisal baaaardzo modrze bo ten gosciu nie ma nic wspolnego z ludzmi ktorzy ogarniaja to wszystko i przynosi tylko wstyd kazdy patrzy na swoje podworko rudy błazen z druhem
|
|
"Autor: gostek_num{2} (---.lom.vectranet.pl) Data: 13-08-08 19:21 takczysiak pełne poparcie. Myślę podobnie jak TY. Byłem 2 razy w Częstochowie i jeszcze Bóg mi nic darmo nie dał." :) do lez, do lez sie usmialem czytajac ten post.
|
|
jest chlor, jest zabawa
|
|
w każdym zawodzie znajdzie sie i kur.... i porządny człowiek tak jak tych 2 braci co jeden poszedł na prawo a drugi na lewo
|
|
JoLa1988 walki pomiedzy miejscowosciami bedą :D Jarek
|
|
Sa rozne firmy, ktore sobie doskonale radza z tymi paskudztwami, brrr
|
|
...no ale gdyby ludziki parkowali z rozumem... a tak ?! miejsc parkingowych 8, a stoi 5 samochodów i całość zajęta ! Żal zad ściska....
|
|
a moim zdaniem jedz do elektrykow najlepiej na kraske powiedz o co chodzi usuna bledy pozniej na senatorska do gazownikow tylko i wylacznie tam i powiedz ze rozjezdza mape na gazie , po tym jak elektrycy usuna bledy nie wlaczaj gazu bedzie ok
|
|
wszytko co sobą cos reprezentowało zwolniło sie z pracy w szpitalu. Pozostali tylko wybitni ( lekarze ha ha ha ha) . Na kardiologi większość lekarzy dobrych się zwolniła. Pozostał miłościwe , panujący ordynator , wiecznie żywy jak Lenin. Ja się po prostu lękam o swoje bezpieczeństwo!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |