środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Doradca kończy robić mgr!

bo 12 tez ma byc w Łomży jakis inny mały znany zespół

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Doradca kończy robić mgr!

Nemo
Proveritate się łudzi ze spóldzielnia dostanie dzialkę z utargow w sklepie Bagińskiego.

Naiwni jesteście, jeśli nie domyślacie się dlaczego wydano pozwolenie na rozbiórkę. Gdyby o taką decyzję wystąpił podmiot świecki, za cholerę by takowej nie otrzymał. Tu zadziałała "czarna siła", z której mocą nawet diabeł nie jest w stanie konkurować.

Oto kolejny przykład "klerokracji" w Polsce. Gdzie diabeł nie może... tam księdza pośle.

Ksiądz gwałcił dziecko
2008-07-02 05:09

Ksiądz Roman ze Stargardu Szczecińskiego stojąc na ambonie, wygłaszał płomienne kazania i pouczał wiernych, jak mają żyć. Ale poza murami kościoła objawiało się jego drugie, potworne oblicze - czytamy w "Fakcie". Policyjni śledczy twierdzą, że duchowny przez ponad dwa lata gwałcił 15-letnią dziś dziewczynę.
dalej »

W szokującym materiale dowodowym można wyczytać, że kapłan zmuszał nastolatkę do seksu groźbami i szantażem.
Więcej na: http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=513799

Z uporem maniaka daję kolejny argument na fałszywość mitu "świętości kościoła".
Nie bądżcie naiwni w wierze!

OOO to lux. Szczerze mowiąc, to podbudowalas mnie na duchu.Troche mi żal włosów, a jeszcze jak by mial mnie sciac jakos niewiadomo jak.....
Dzięki MiYu ;D

kuźwaaa ile??? ja pływałem hmmm w tamtym roku czy dwa lata temu i było 4 zł pierwsza godzina a później 3zł/godzina. wypożyczalnia kajaków na zjeździe

dla mnie to tez dobry pomysl.. a jezeli musieli by pozatrudniac wiecej ludzi aby pracowali to zmiejszylaby sie bezrobotnosc :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org