Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doradca kończy robić mgr! |
bo 12 tez ma byc w Łomży jakis inny mały znany zespół
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doradca kończy robić mgr! |
Nemo Proveritate się łudzi ze spóldzielnia dostanie dzialkę z utargow w sklepie Bagińskiego.
|
|
Naiwni jesteście, jeśli nie domyślacie się dlaczego wydano pozwolenie na rozbiórkę. Gdyby o taką decyzję wystąpił podmiot świecki, za cholerę by takowej nie otrzymał. Tu zadziałała "czarna siła", z której mocą nawet diabeł nie jest w stanie konkurować. Oto kolejny przykład "klerokracji" w Polsce. Gdzie diabeł nie może... tam księdza pośle.
|
|
Ksiądz gwałcił dziecko 2008-07-02 05:09 Ksiądz Roman ze Stargardu Szczecińskiego stojąc na ambonie, wygłaszał płomienne kazania i pouczał wiernych, jak mają żyć. Ale poza murami kościoła objawiało się jego drugie, potworne oblicze - czytamy w "Fakcie". Policyjni śledczy twierdzą, że duchowny przez ponad dwa lata gwałcił 15-letnią dziś dziewczynę. dalej » W szokującym materiale dowodowym można wyczytać, że kapłan zmuszał nastolatkę do seksu groźbami i szantażem. Więcej na: http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=513799 Z uporem maniaka daję kolejny argument na fałszywość mitu "świętości kościoła". Nie bądżcie naiwni w wierze!
|
|
OOO to lux. Szczerze mowiąc, to podbudowalas mnie na duchu.Troche mi żal włosów, a jeszcze jak by mial mnie sciac jakos niewiadomo jak..... Dzięki MiYu ;D
|
|
kuźwaaa ile??? ja pływałem hmmm w tamtym roku czy dwa lata temu i było 4 zł pierwsza godzina a później 3zł/godzina. wypożyczalnia kajaków na zjeździe
|
|
dla mnie to tez dobry pomysl.. a jezeli musieli by pozatrudniac wiecej ludzi aby pracowali to zmiejszylaby sie bezrobotnosc :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |