Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
muzeum w Łomży |
Ależ oczywiście - i dlatego nigdy nie twierdzę że jestem dj choć czasami prowadzę potańcowki;) To zupełnie inny fach i tyle. Pozdrawiam dj-ów, prezenterów muzycznych, baletmistrzów chałturników i wodzirejów. Skoro wszyscy żyjemy to znaczy że pracujemy i jesteśmy potrzebni. Chodziło mi o fakt że to inna robota.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: muzeum w Łomży |
czemu dzis cie to tak bardzo interesuje a wczoraj juz nie? trzeba bylo isc sie zapytac jak jestes taki ciekawski
|
|
bez sensu ten temat co sie stało mozliwosci jest 100 tysiecy bo jeden przewrócil drugiemu piwo bo jeden na drugiego zle spojzał bo dopierał sie do jego dziewczyny bo zupa była za słona... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
mieli swoje powody to sie napiep..ali wiec nie wnikaj co sie stalo sie tylko zajmij sie soba i jak napisal Ja jak Ja trzeba bylo wczoraj podejsc i sie zapytac a nie dzisiaj szukac sensacji
|
|
Bo zasluzyli ale dostali za swoje
|
|
Za pierwszy przegląd samochodu sprowadzonego z zagranicy w marcu też bodajże zapłaciłem 168 zł.
|
|
ja nie przypisywałem cech ludzkich tym psom. same sobie to Bemol wymyśliłeś żeby Ci pasowało do tematu. Ja tylko opisałem sytuację jaką widziałem. Niektórzy może wiedzą co sądzę o psach i byś się zdziwił/a. Możliwe że pomimo Twej niechęci do nich jeszcze wywołałbym oburzenie w Twych oczach. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |