Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
37 mln mniej dla Caritas... |
Jak ci nie pasuje to tam nie kupuj i nie jedz, kup sobie gdzies indziej jak ci za drogo, jaki widzisz problem? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 37 mln mniej dla Caritas... |
Pomarzyć*-przepraszam
|
|
Przed jaką uczelnią?
|
|
Z tego co wiem to muszla stoi pod wielkim znakiem zapytania. Oby im się udało bo jak na razie to więcej plotek głoszonych przez osoby, które usłyszały coś od kogoś kto kiedyś znał kolegę jednego z organizatorów. A konkretów brak. Szkoda, że w Łomży nie ma wielkich firm no z wyjątkiem browaru. Bo gdyby byli sponsorzy to i juwenalia by sie udały. Takie czasy nic nie zrobisz bez kasy.
|
|
w stadninie Karino na poznańskiej wynajmują bryczki do ślubu
|
|
P@wcio ty z rodziny??:> I tak juz troche powiedziałeś że żyje itd
|
|
Noi więcej nie napisze dopuki nie będzie można ale powiem wam że się każdy ździwi.
|
|
Toplesi. Fantastycznie. Patrze, że na zespoły "nie disco-polowe" nie ma co liczyć. Ale no cóż. Oto Łomża wlaśnie.
|
|
Na lekcji historii nauczycielka wzięła jasia do odpowiedzi: -Jasiu,w którym roku rozpoczęła się druga wojna światowa?-w 1939. Kto ją zaczął?-Adolf Hitler. -ile ludzi zginęło?-naukowcy tego nie stwierdzili. Po lekcjach Jasio mówi do swojego kolegi kazia: na pierwsze pytanie trzeba mówić,,w 1939'',,na 2 Adolf hitler'', a na 3,,naukowcy tego nie stwierdzili. Następnego dnia nauczycielka wzięła Kazia do odpowiedzi: Kaziu powiedz mi,w którym roku się urodziłeś>-w 1939. -jak nazywa się twój ojciec? -Adolf Hitler.-Kaziu!czy ty masz mózg?-naukowcy tego nie stwierdzili! Rozmawiają 2 blądynki. Jedna pyta drugą - Gdzie tu jest druga strona ulicy?? - No tam... - To niee możliwe, jak tam byłam to mi powiedzieli, że właśnie tu!! Polak, Niemiec i Rusek założyli się która teściowa jest grubsza. Niemiec mówi: -No chłopaki moja teściowa to się wdrzwi 80 cm. nie mieści. Na to rusek -A moja to w kanapę 90 cm. nie wejdzie. Polak na to -Chłopaki jak moja teściowa zaniosła majtki do pralni, to powiedzieli, że spadochronów nie przyjmują.
|
|
Bardzo nisko? Nie powiedziałbym :)
|
|
Droga Puciu może warto obniżyć ilość spożywanych kalorii. Masaż misami na który czasem się wybiorę jest masażem relaksacyjnym choć wiem że misami można również leczyć. Nie będzie to efekt natychmiastowy tu chodzi o doprowadzenie organizmu do stanu super harmonii. A wtedy kto wie. Jeśli będziesz zainteresowana to podam numer tel.
|
|
P@wcio to poczekamy
|
|
angel88 i na co te nerwy jeju przyjdzie czas i pora i się każdy dowie może nie wszystkiego ale napewno gdzie była i czemu.
|
|
No temat jest dość obszerny. Każda firma oferuje swoją markę. Ja to wykonuję, więc do wyboru grzejników cóż można polecić : przede wszystkim jakie są parametry ocieplenia budynku. Bynajmniej przy rozruchu bo nie wiadomo kiedy będzie budynek ocieplony. Po drugie w jakim systemie jest zrobiona dotychczasowa instalacja, bo z tym się wiąże koszt zaworów, regulatorów, łączników i całości podłączenia. A po trzecie to zależy na co cię stać i czego oczekujesz, jaki będzie zainstalowany piec to wszystko trzeba dograć, skumulować, a później wybrać radziłbym wybrać firmę która produkuje grzejniki, bo cena na pewno będzie się różniła, a z jakością to bym nie przesadzał.
|
|
Ja tam uważam że i tak najlepsza pizza jest w Da grasso.
|
|
Dobra co to tużo z wami dyskotuwać wiem swoje i Ci co wiedzą to też wiedzą. Koniec dyskusji.
|
|
Pani w szkole zadała dzieciom jako prace domowa napisanie wypracowania na temat:"Matka jest tylko jedna." Na drugi dzien pani sie pyta kto chce przeczytac swoje wypracowanie.Jasio zgłasza sie jako pierwszy ale pani nie chce zeby jasio je przeczytal.malgosia przeczytala swoje i nikt sie juz nie zglasza wiec kazala jasiowi przeczytac swoje. Jak co dzień wieczorem zasiedliśmy z rodzina do kolacji. Kiedy skonczyliśmy jesc matka zwrocila sie do mojej siostry żeby przyniosla z lodówki 3 flaszki wódki. Siostra udała sie do kuchni, otwiera lodowke i krzyczy: Matka! jest tylko jedna!
|
|
Konsul2 napisałeś wszystko to co też bym napisał ;)
|
|
Ty koles nie porownuj warszawy do lomzy, patrz troszke na zarobki i na ceny, wiadomo ze w mniejszym miescie sa wyzsze ceny
|
|
Zależy jakie ogrzewanie jeżeli na drzewo i węgiel polecam zdecydowanie grzejniki żeliwne dłużej trzymają ciepło po wygaśnięciu w piecu, ostatnio widziałam w sklepie żeliwne i nie były żeberkowe tak jak dotychczas chyba unowocześnione tylko ta cena 40 zł Pozdrawiam
|
|
Stacja metra
|
|
Witam. Mam pytanko czy ktoś ma namiary na jakiegos dobrego dermatologa? Mam problemy z twarza tzn. miałam tradfzik a teraz pozostawały mi blizny po nim. Słyszałam, że można je jakos usunąc? Moze ktos podpowie mi coś?
|
|
DO RYBA 77:Pytałeś jak się pracuje w łomżyńskich hurtowniach farmaceutycznych?Otóż też totalny wyzysk.Praca 3-zmianowa,pobory najniższa krajowa.Nie waż się tylko iść na zwolnienie,bo kierowniczka "nosem Cię wciągnie" i jeszcze straszy ,że jeśli Ci zależy na pracy to nie przynoś jej zwolnienia na biurko.Nigdy nie możesz wyjść ze swojej zmiany normalnie tylko trzeba zostawać(pani "wielka kierownik"nawet nie zapyta się czy możesz zostać,czy masz z kim dzieci zostawić,ją to nie interesuje),a godziny też różnie są rozliczane.Także nie polecam,to ładnie wygląda tylko na rozmowie o przyjęcie do pracy.NA umowie o pracę masz 8h czas pracy,ale w rzeczywistości jest inaczej.Cały czas tylko do "hebla" i nie waż się o co kolwiek dopominać.(chodzi mi o hurtownię "multi pharme"),znam ją .
|
|
No tak, pani Iwona porównuje się do psa, pewnie też załatwisz się na trawniku? Różnicy nie potrafisz dostrzec, więc o czym z Tobą polemizować? Pies szczeka i s...? Niewiarogydone i ja to odkryłem?! LOL. Czy Ty kobieto w ogóle wiesz o czym ja tu piszę, czy masz taki umysł ścisły, że już nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? I Ty śmiesz pisać o poziomie... :):):) Luiz mogę Ci dać adres, możesz narobić pod blokiem, ale ostrzegam, pies może być szybszy i jeszcze Ci coś od tyłu zrobić... :)
|
|
PSL, to nie fartowna firma. Na Rzadowej, gdzie teraz sie mieści, tez może być róznie, to podpicowana ruina.
|
|
Orientuje się ktoś, czy w Łomży jest jakieś biuro tłumaczeń? I jakie języki tłumaczą?
|
|
Może wreszcie ci idioci z łomżyńskiego rządu przejrzą na oczy i zobaczą w jakim stanie są stare budynki w Łomży. Jeszcze trochę i zaczną się nam zabytki walić.. a przecież na renowacji miasto zyskałoby sporo.
|
|
1218 brutto
|
|
A moze zalapal sie do roboty w biedronce, o ktorej zawsze tyle gadal...
|
|
pracownik ochrony umowa zlecenie do 1500 PLN netto
|
|
Witam. Jako ze zbliza sie majowka, to czy jest cos organizowane w Łomży lub okolicach ? Mam na mysli jakies koncerty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |