piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gloria victis

A nie skromnej? Co ty wiesz sciemniaczu, 45 lat -czyli min 15 lat pracy to prawo do WCZESNIEJSZEJ emerytury, ktora nie ma pelnej wysokosci (zazwyczaj jest to suma w wysokosci ok 45% podstawowej).

Zal dupe sciska co niektorym. Zwlaszcza zazdrosnym nieudacznikom zyciowym.

Jak zazdroscisz sam idz sie zatrudnij.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gloria victis

Witam mam pytanko do wszystkich posiadaczy "OPLA TIGRY" aktualnie jeżdżę autem klasy średniej więc jest dość komfortowe lecz chce sobie kupić małe oszczędne auto do poruszania się tylko po miesicie, więc czy mogli byście się wypowiedzieć na temat tego auta mianowicie jak się nim jeździ ? czy jest awaryjne i czy ogólnie jesteście zadowoleni z zakupu i posiadania ? Za wszelkie wypowiedzi dziękuję z góry !!

mylicie się, to piosenka Jana Krupnioka " Przyśpiewki kościelne "

janka już nie ma to teraz kolej na gansa,potem będzie następny jak temu sie znudzi.

zly- powiedz Ty mi laskawco osiwecony co oni takiego robia poza pierdzeniem w stolki, masz rodzine w SM ze tak ich bronisz, nie atakuj mnie, powiem zawczasu, ze na nich naskakuje bo mandat dostalem-nic mi nie wlepili, dalej twierdze i tak bede robil ze oni sie tylko obijaja i nic wiecej. skoro nie widzimy co robia to nam powiedz gdzie spedzaja swoje 8 godzin pracy?

A Ty naucz się poprawnie składać zdania,z tego co widzę najlepszy w tym nie jesteś a czepiłeś się dziewczyny..

zly_czlowiek to zapewne jak sam nick mówi ktoś z kliki SM, a ksywę dostał za te mandaty z radarka zapewne.

Pisze, że radaru nie postawi na środku ronda, czy ulicy. No jasne, bo elementa zaskoczenia musi być. To pewnie już tam klecisz w domu budke dla ptaków i będziesz ją z wkładką do fotografowania umieszczał na drzewach. No wtedy to i wskaźniki Wam skoczą z 1 mandatu na 2 dni na twarz do 1,2 mandatu na 2 dni na twarz.

Fiu, Fiu, Fiu. To roboty będziesz miał po same pachy!

Popiera Jana Serce - nie chodzi sie do dentysty rwac zebow.
W Lomzy jest lekarz chirurg dentystyczny - kobieta
nazywa sie Tryniszewska.
Rwalem u niej 3 zeby, a balem sie jak cholera - zero bolu.
Sprawnie i szybko.

Dentysta jest od leczenia a nie od rwania.
Wszysto dobrze jak proste rwanie, ale jak jakis zawiniety, gleboki korzen albo inne powiklania to przekrecisz sie na fotelu

" elektryk oraz hodowca koni "

co za rozbieżność hehe

tak i niestety zla literka wskoczyla a jaki to program do tego jest potrzebny. Dzieki za odpowiedz
CZASEM LEPIEJ NIE ZACZYNAC TEMATU BO ZNAJDA SIE OSOBY NIE MAJACE NIC MADREGO DO POWIEDZENIA A WTYKAJACE SWOJE ZDANIA,ale nie o tym tu mowa

haha:) chlopaki, chlopaki:) ksywa nie jest od tego jak myslisz rafic25 :) moze inny pomysl... pracuje gdzies indziej, jezeli was to interesuje:) to jest forum...gdy kazdy mowi to samo... to juz przestaje byc dyskusja...chyba normalne... lubie jak sa klotnie :)

pozdro

Konslul2 :) dziekuje, ze sie martwisz, ale mam juz prace:)

rafic...2 tysiace... a kto powiedzial, ze pozniej tyle bedzie? doliczasz doliczasz....poczekajmy, zobaczymy:)

fajnie sie troche poklocic, co :)?

Warto zakładać temat, zakładającemu chyba zależy na zdaniu innych? Bo tak właśnie działa forum.
Przyznasz, że temat założyłaś bardzo nieudolnie - wystarczy spojrzeć na temat...

Ja jeszcze mam pomysl zeby ufarbowac sie tzw szamponetka, ktora sie zmywa po kilku myciach, wtedy zobaczysz czy ci dobrze w tych wlosach czy nie, pozdrawiam

E=mc2 >> najmadrzejsza wy[owiedz na tym forum i kazdym innym!!! Najprawdziwsza prawda!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org