piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bukiet Grabarczyka

Przeważnie takie rzeczy znajdują się pod konsolą kierowniczą, czerwony kolor lub w boczku kokpitu środkowego od strony kierowcy. Czyli jak otworzysz drzwi to od strony zawiasów jest bok kokpitu i tam może to być. Ale czy w Leonie tak jest to nie gwarantuję:) Ale zawsze możesz sprawdzić :D

Albo po prostu znajdź w google jakieś FORUM o Seatach i tam na pewno masz wyszczególnione na modele.

pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bukiet Grabarczyka

powiem tak ;)
pizza w 4porachroku ssie ;/ to ciasto to przypomina jakis nalesnik , tylko mocno wypieczony
za to Lasagne - to niebo w gębie !
często bywam w warszawie niemalże co tydzień , więc jadałem już wiele Lasagne'i w różnych licznych restauracjach i muszę powiedzieć, że ta z 4pór nie ustępuje wcale innych renomowanym restauracjom ze 100licy. A cena bodajże 15 czy 16 zł nie jest wygórowana ;)

Skocz do sklepu Autoland-u na skrzyżowaniu Sikorskiego z W.Polskiego.Bardzo dobre ceny a kierownik tego sklepu ma właśnie taką astrę i na pewno Ci doradzi.Jak mechanik zaśpiewa za wymianę do 60-70 zł to jest OK.

rudy błazen z druhem

Dobra ić se na te swoke KJS to masz często a rajd raz na rok.

zebys sam nie szukal plotek i sensacji to bys nie czytal/a i nie pisal/a na tym forum , a widze ze sam/a jestes bez zajecia skoro tu zaglodasz

Takich które znajdę na każdym kroku, nie chce, napisałem, że porządne. Myślałem właśnie o optykach. Czy np. w optycznym przy starym rynku są okulary przeciwsłoneczne?

Kulczykuję się zwierzęta, więc może trzeba udać ci się do weterynarza?

Niby od urodzenia miała kontakt z dziećmi i nigdy nie była agresywna. Do innych zwierząt ma taki sam stosunek.

Witam

Wiem ze temat byl juz kiedys na forum ale bardzo prosze o wasze opinie, bo chcialbym byc na biezaco

Jakie w naszym miescie sa firmy kurierskie i prosze o opienie na ich temat, za pomoc bylbym bardzo wdzieczny.

Temat juz byl.

do marcin135
A jakie badania można tam zrobić?

Ale dlaczego masz się ograniczać do firm w naszym mieście? UPS w Łomży nie ma, ale co za problem, dzwonię i przyjeżdżają z Ostrołęki.

Za to na infolinię DHL nigdy się dodzwonić nie mogę więc podziękowałam za ich usługi.

Z UPS jestem zadowolona.

Anna23 jesli moja uwaga tak bardzo Cie zabolała to przepraszam:). Ale jesli tak bardzo interesuje Cie los tej dziewczyny to skontaktuj sie z jej rodzicami oni napewno udzielą Ci odpowiedzi... albo czekaj na sprawdzone i pewne informacje.

na Giełczyńskiej nie było wczesniej hotelu "Metropol";p

Do Kamilka:
Nie przyszło Ci do głowy,że może ja jestem proboszczem,a może więcej niż proboszczem?
Nie bierz przykładów z niektórych goszczących tu dyskutantów i nie dociekaj niczyjego pochodzenia,stanu majątkowego,miejsca zamieszkania,itp.
Uszanujmy naszą anonimowość.Jeżeli ktoś będzie sam chciał uchylić rąbka tajemnicy,to to zrobi.
Ciekawość jest pierwszym stopniem do piekła,tak mówią.

FI ty pizdo w dupe ****** twoja stara daje dupy na rynkU

bo pewnie jest tak ze wlascicielowi sie nie chce remontowac go, woli poczekac az sie to samo rozwali i postawic nowy, wyjdzie to go taniej na pewno ;>

Władze miasta mają inne sprawy na głowie, nitka Szosy Zambrowskiej,jakieś rondo marketowi zbudować, szkołę zlikwidować,działki podzielić i sprzedać kolesiom, ŁKS rozwalić to są priorytety, a nie jakiś tam budynek ratować i kasę dokładać, a ugrać nic sie będzie można więc ich to nie interesuje. Radny Brodziuk też jakoś bardzo mało aktywny niż wobec marketów.

Autor: Kamil*** (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-04-08 14:47

Wywalili mnie z forum wielkiekino bo jako początkujący podałem linki do fimu aaa ić z nim w pizdu wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------------------------

To nie są moje słowa!
Proszę Admina o wstawienie mioch słów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org