Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaglądają tu decydenci?... |
logic 86 i Pan Śniadanko ---> mają 100% racji . JA klub oceniam na 2.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaglądają tu decydenci?... |
W Łomży tatuaż? szczerze mówiąc nie słyszałem żeby ktokolwiek robił tu "dziary". Jeżeli zależy Ci na porządnym tatuażu to polecam Studio Dereniowa w Warszawie (sprawdzony).
|
|
idz z tymi studiami. znajomi robią lepsze i przynajmniej nieblakną. ania obracasz sie w towarzystwach roznych i niewiesz kto robi? wlomzy jest co najmniej 20-30 takich osob Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Więc przestańmy się golić, obcinać paznokcie itp, bo wg gansa, natury się nie zmienia... Jeśli Ty masz kobietę, to musi być bardziej zdesperowana od Ciebie. rudy błazen z druhem
|
|
logic86: zależy w jakiej czapce... w New Erze na głowie wejdziesz do prawie każdego lokalu w Wawie... i ogólnie chyba nie rozumiesz pewnego stylu ubierania się (czyt. masz klapki na oczach)... nierzadko te "szerokie spodnie", bluzy z kapturami i czapki kosztują tyle co dobry gajer... inna sprawa, że to raczej imprezy housowe i w sumie nie ma co się tak ubierać, jak 3/4 osób dookoła będzie wytykało Cię palcami :/ Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
co wy gadacie...znajomi dobrze robia,ja dziargałem sie u znajomego i nic nie zlapałem,kazdy ma uprzedzenie ze zaraz chca zarazic...ludzie...grejdus dziarga i dziadek,o grejdusa na polowej zapytaj a o dziadka na małacha to ci powiedza
|
|
moze nie widziales jak igly sa "robione" przez "zabiegiem" ? wspolczuje:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zespół to koniecznie FONIX!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sala fajna to Amadeusz naprawde super lokal. U mnie na weselu grał zespół Firma zawodowi muzycy ale nie umieją prowadzić wesel.
|
|
P@wcio sam jesteś tłumokiem,napisałem "bezwypadkowe w cudzysłowiu" sie naucz cZytać i dopiero potem pisz swoje racje.
|
|
Autor: baca666 (---.elomza.pl) Data: 27-03-08 10:54 Lalka oto przykład: wyposażenie kuchni; -lodówka-ok.3000 -zmywarka-ok.2500 -zlew,bateria-ok.1000 -kuchenka-ok.2000 -okap-ok.700 meble kuchenne-ok.6000 glazura,terakota,klej,fuga-ok.2000 fachowcy ;hydraulik,glazurnik,gazownik itp-ok2000 TO TYLKO KUCHNIA-ok 20000zł.Liczyć dalej?Urządzałaś kiedyś nowe mieszkanie? chyba trochę za bardzo wygórowałeś ceny:) Lodówka 1500-1900 zmywarka około 1700 kuchenka dobra tez około 2000 okap i za 400-500 można meble kuchenne można i za 4500-5000 itd:) Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Vdiesel mnie by interesowal taki zestawik antena Texas Presidenta i radio Jackson 2 asc za ile bys mi taki zestaw zalatwil ?I czy jestes w stanie wystawic fakture vat ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |