piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co o tym sądzisz?

Ostatnio dobrym poszukiwaczem starych znajomych jest portal nasza klasa,może tam będzie ? sprawdź. Też mieszkam na Poznańskiej ale nie mam pojęcia o tej osobie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co o tym sądzisz?

Sie nie doczekacie, bo wiecznie chetnych nie ma. Kazdy tylko gada, a jak trzeba ruszyc dupe na trening to sie ledwo pare osob znajdzie. Najlepiej stoja sekcje tych sztuk walki, ktore sa przynajmniej z nazwy ogolnie znane kazdemu i prowadza sekcje dla dzieci, bo przynajmniej jeszcze na to mozna liczyc, ze niektorzy rodzice zadbaja o usportowienie swoich pociech...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Mam dwuletnią suczkę Yorka i jestem z niej zadowolona. Niestety jest z tych większych, ale słyszałam, że chorowite i bardzo delikatne są te malutkie. Moja suczka skończyła już dwa lata i nie mam z nią żadnych problemów. Wychodzę z nią o każdej porze roku (nie korzysta z kuwety), jest zdrowa i radosna jak szczeniak. Nigdy niczego nie zniszczyła, choć mam ją od maleńkiego, jest posłuszna i niekłopotliwa. Polecam tą rasę.

Mam pytanie -mam prawoj jazdy ale nie polskie czy musze zdawac w Polsce ponownie egzaminy?

HEHE a wogóle super by było gdyby w Łomży otwarto całoroczne lodowisko kryte i jeszcze tak drużynę hokejową hehe fajnie se pomarzyć...

Treść jest ukryta

od 90-120 płaci to sa zarobki za 12 do 14 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu

Chłopaki z EB(Export Boys) przygotowali małą oprawe na trybunach !
swoją droga chłopaki odwalaja kawał dobrej roboty w kwestiach Ultras na Łomzynskim stadionie !

DiDi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org