Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co o tym sądzisz? |
Ostatnio dobrym poszukiwaczem starych znajomych jest portal nasza klasa,może tam będzie ? sprawdź. Też mieszkam na Poznańskiej ale nie mam pojęcia o tej osobie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co o tym sądzisz? |
Sie nie doczekacie, bo wiecznie chetnych nie ma. Kazdy tylko gada, a jak trzeba ruszyc dupe na trening to sie ledwo pare osob znajdzie. Najlepiej stoja sekcje tych sztuk walki, ktore sa przynajmniej z nazwy ogolnie znane kazdemu i prowadza sekcje dla dzieci, bo przynajmniej jeszcze na to mozna liczyc, ze niektorzy rodzice zadbaja o usportowienie swoich pociech... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mam dwuletnią suczkę Yorka i jestem z niej zadowolona. Niestety jest z tych większych, ale słyszałam, że chorowite i bardzo delikatne są te malutkie. Moja suczka skończyła już dwa lata i nie mam z nią żadnych problemów. Wychodzę z nią o każdej porze roku (nie korzysta z kuwety), jest zdrowa i radosna jak szczeniak. Nigdy niczego nie zniszczyła, choć mam ją od maleńkiego, jest posłuszna i niekłopotliwa. Polecam tą rasę.
|
|
Mam pytanie -mam prawoj jazdy ale nie polskie czy musze zdawac w Polsce ponownie egzaminy?
|
|
HEHE a wogóle super by było gdyby w Łomży otwarto całoroczne lodowisko kryte i jeszcze tak drużynę hokejową hehe fajnie se pomarzyć...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
od 90-120 płaci to sa zarobki za 12 do 14 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu
|
|
Chłopaki z EB(Export Boys) przygotowali małą oprawe na trybunach ! swoją droga chłopaki odwalaja kawał dobrej roboty w kwestiach Ultras na Łomzynskim stadionie ! DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |