Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma chetnych na budowę hotelu nada Narwią |
Witam forumowiczów, Gdzie najtaniej można kupić w Łomży karty pamięci, a konkretnie chodzi mi o M2 - 1gb lub 2gb?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma chetnych na budowę hotelu nada Narwią |
Hmm możesz podać kilka przykładów ?? :)
|
|
Chodzi ,chodzi ;)
|
|
juz tam zaraz :p
|
|
Witam, dziś ok 20:00 jadę samochodem do Wawy, dysponuję dwoma wolnymi miejscami. Cena za osobę 20 zł.
|
|
Wszędzie tylko nie na Kraske. To ksiaze wsrod elektrykow.Potrafi powiedziec ze dzis to mu sie nie chce tego zobaczyc, to przyjedz za 2 tygodnie. Paranoja jakas!!! Ja tam juz w zyciu nie pojade!!!!!
|
|
kokosz...to jest prawda...zgadzam sie i tak zostalo... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
linkas...dzieki ze przypomniałeś(aś).. Mi też chodzilo wlasnie o TPD:)
|
|
A jak już chodzi o piosenki to niech mi ktoś powie co ta za nuta-jakiś fajny remix . http://www.youtube.com/watch?v=IR70bLaEOTk&feature=related
|
|
pabloz4: zacznij od błony... ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Marian było pilnować :) kurteczki
|
|
:)))) dotknąć , bo zdjęcie Tobie nie wystarcza- koneser :))) Jesteś wolnym człowiekiem :))) - prawie jak annons matrymonialny :))) Myslałem , ze tak piszesz , bo Twoja piekność czyta forum. Takie małe punkciki zbierasz ?? :)))) przyznaj się :)))) Co do wyborów jesteś w błędzie, uważam, że taka dziewczyna promuje region, jest tam jedyną Polką i to z naszego regionu i nawet jakby nie była ładna , to dobrze by było ja wspierać, bo wspierałbys region w którym mieszkasz. Całe szczęście , ze jest ładna dlatego ja osobiście oporów nie mam.
|
|
To kurde się tłumoku nieźle znasz własie że na dzień dzisiejszy 99% aut z komisów jest wypadkowe taki zwykły gość jak ty tego nie widzi bo się nie zna weź jakiś samochodzik z komisu i ić z nim do mechanika i on Ci powiem o nim wszystko. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4734013 tam mazda łand full wypas skóra itp. co oniej poiwesz bo ja Ci powiem że jest cała klepana po dachowaniu i silnik do remontu ma minimmum 40tyś km przebiegu. Więc se kupuj te swoje samochodziki i śmigaj 10 lat zobaczymy czy dasz radę!!
|
|
Było.... I to chyba kilka razy....
|
|
za grunt-dopłaty za las - dopłaty za poszczególne uprawy -dopłaty do mleka - dopłaty za trzode - dopłaty za sprzet - dopłaty za paliwo - zwrot podatki - praktycznie zerowe a moze młodym małzeństwom by tak za kupienie nowego mieszkania zwrócili 70%??????????????
|
|
a ile kosztuje montaż tych xenonów??
|
|
Jest jeszcze inny problem bo wieszkosc komisow w lomzy naprawia samochody w lomzynskich warsztatach i nawet jak pojedziesz z samochodem do warsztatu go sprawdzic to w 80% warsztatow powiedza ci ze wszystko gra. A to dlatego ze handlarz "odpali dzialke" dla tego co sprawdza samochod. Wiec jak ktos chce sprawdzic samochod to niech lepiej jedzie do serwisu autoryzowanego.
|
|
u koleżanki w Wiźnie może nie jest to rewelacja,ale do stronek i gg w sam raz.Skype jednak nieraz się tnie.Ale wydaje mi sie że za tą cenę(bodajże 60zł) to jest niezła oferta.
|
|
Autor: szaakal (---.elomza.pl) Data: 23-03-08 17:37 tomoks ty się dowiedz po 2950zł to na kazańskiej 13 heh koleżanka zapisała się na mieszkanie-blok powstanie obok ulicy Moniuszki a dokładnie ulica pana tadeusza i dała 159tys za 62m2=2,56 Autor: megi87 (87.119.17.---) Data: 27-03-08 18:56 Wracając do głównego tematu, po tym co zdążyłam się dwoeidzieć mieszkania kosztują ok 3450zl/m2 skąd taka rozbieżność?
|
|
po przebiegu meczu widać, że dziś ŁKS ma niewiele do powiedzenia...
|
|
tylko na stronie...
|
|
a musiales wyjasniac pojecia np. chleb,pomidor itp ? heh co odpowiedziales na pytanie "Dlaczego do Policji" ? musiales wymienic 5 swoich dobrych i zlych cech ? jesli tak to jakie?
|
|
Wybór tam nie jest zbyt wielki, a do tego ceny dość wysokie. Taniej zamówić przez internet, na przykład w sklepie stereo.pl przesyłka jest darmowa (na merlinie powyżej 80zł też).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |