sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Od PiS-sianie Łomży i powiatu

Ja rok temu robiłem w centrum katolickim trwał on o ile dobrze pamietam to 2 dni ale po 8 godz. cZy 10 godz. dziennie ale dokladnie ci niepowiem i kosztowalo to 30 zł od osoby. A najlepiej to idz do swojej parafii i tam powinni Ci powiedzieć w którym kościele odbywaja sie kursy, mnie bynajmiej pokierowali co gdzie i kiedy jest

Dziekan

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Od PiS-sianie Łomży i powiatu

Nemo to zakompleksiona prowincja w najczystszej postaci, która nawet nie umie zorganizować sobie weekendowego aktywnego wypoczynku a resztki rozumu traci przed monidłem, złej baletnicy to przeszkadza rąbek u spódnicy
he he he

Hej.
Jest w Polsce wielu producentów łuków naturalnych, również refleksyjnych (bo chyba mówisz o refleksach?), czasem nazywanych wschodnimi. Laminaty, czysto drewniane, refleksy, łuki angielskie, o naciągach od 20 do 50 ibn - wszystko co chcesz.
Zajmuje się rekonstrukcją historyczną, w tym też łucznictwem, chociaż ostatnio trochę brakuje mi czasu na strzelanie. Sprowadzałem łuki dla naszej drużyny, bezpośrednio od producentów. Tylko mówię o łukach drewnianych, żadnych sportowych produktach z celownikami.
Odezwij się na gg: 1364452
pozdrawiam
Indar
www.grod.org

Juliet-Avalon(Jacques lu cont remix)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

krecik68 znam sie więcej, niż ci się zdaje. Pampersy od dawna mi już nie potrzebne, nie będę mówić co tobie by się przydało gamoniu...

a ja w niedziele chce iśc do hipermarketu i w dupie ma las Jednaczewski i inne formu ganiania po polach. Czy to jest jasne dla Was potomkowie roztrzasaczy gnoju.

Arcy ciekawa dyskusja :)))))
Salem i krecik68- jedno nie wyklucza drugiego.
kto chce, to do lasu , kto chce, to na basen, a kto chce to do centrum handlowego. Chcielibyście społeczeństwo uczyc , ustawiać . Ha ha ha . sami sie ustawcie. :))))
Śmieszna wydaje sie troska o młodzież. :))))
A nie przyszło czasem Wam do głowy , ze dzieci sa na wagarach, bo w szkole jest cos nie "teges". Nie było Rossmana i reszty, to młodzież po piwnicach krzakach , fortach sie chowała :))))) Z dwojga złego wole jak przesiedzi teraz w centrum hadlowym.
Napewno lepiej jak jest centrum, nizby miało go nie być. niech każdy ma swobodny wybór. Salem z krecikiem nie będa chodzic do centrum i to ich wybór. Pójda np.: do koscioła. i chyba nikt im tego nie broni :)))))

Prawdziwego sponsora poznaje się w biedzie! Gdy w Klubie nie jest najlepiej browarek jeszcze zmniejsza i tak nie za wielkie jak na drugą ligę pieniądze. Pewnie tymi obniżkami sprawdzają wytrzymałość do jakiej kwoty będą mieli sponsora w nazwie klubu. Już lepiej niech wogóle się wycofają to wtedy spadniemy do 4 ligi i koniec problemów albo wejdzie w końcu w nazwę jakiś konkretny sponsor, może konkurencja naszego browarka. Pewnie jedna ch... reklama naszego browarku w publicznej tv kosztowała więcej niż całoroczna reklama w nazwie naszego klubu - praktycznie w całej Polsce wśród kibiców, którzy chyba są niezłą docelową grupą konsumentów tego trunku. Nie wiem jak wy, ale jak browar zmniejszy kasę na nasz Klub to ja przechodzę na inne piwo i każdego do tego namawiam!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org