Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski 60,8% Kołakowski 39,1% |
Szukałam w google i nic konkretnego nie ma
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski 60,8% Kołakowski 39,1% |
Witch jakie przepychanki? Ja się z nikim nie przepychałam z pewnością... Nie rozumiem o co ci chodzi. Ja tylko stwierdziłam to co widzę na pieczątkach wystawianych przez lekarza mojemu dziecku i co słyszę rozmawiając z Panem doktorem przez telefon. Więc chyba faktycznie za dużo agresji w Tobie... Pozdrawiam Pana doktora bardzo serdecznie (bez względu na wersję nazwiska:))
|
|
z pewnoscia sony ericson ale ja bym wybral shine
|
|
luizfernandez jesteś chamowaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz apropo tematu mi w łomży zrobili blat z emperadora i dali radę!!!!!!!!!!!!!!! a ty ile blatów zamawiałeś w życiu i ilu w łomży kamieniarzy ci odmówiło że taki negatywnie jesteś nastawiony ???????????????? ja myślę że jesteś taki chamowaty i masz takie zdanie ponieważ rzeczywiście ci odmawiali ale nie kamieniarze i nie blatów!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozostał ci uraz psychiczny? doradzę ci coś obok stacji BP jest instytucja tam ci nie odmówią skorzystaj to może się odchamisz trochę pozdrawiam
|
|
witm potrzebuje teklstow monologów hanny bielickiej a nigdzie nie moge tego znaleźć moze ktos mi pomoc??
|
|
na google.pl na pewno są...
|
|
no jestem często a co chcesz sie spotkać zemno :):):0
|
|
Tak zwana walka z wiatrakami :) może niektórzy to lubią - jak ktoś używa wulgarnych odzywek lub kogoś obraża to musi liczyć się z tym że ten ktoś odpłaci się tym samym. A tak poza tym to kiedyś widziałam u kogoś na forum taki bardzo mądry cytat : Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
|
|
Proponuję porównać parametry obu modeli i poczytać komentarze użytkowników tych telefonów :)
|
|
a jesteś przynajmniej pełnoletni? ;)
|
|
a ja Ci polecam Chilli Pizza a dokładnie pizzę sycylijską :)
|
|
ej ja moge zalozyc bo ja tworze jastem adminem
|
|
nie kupuj LG!!! nie znam tego modelu ale duzo stracisz pozniej przy sprzedazy chodzi o marke, niech LG zajmie sie telewizorami itp, jezeli musisz to ericson przynajmniej ma jakas renome na rynku.
|
|
Sony ericsson, ponieważ mają więcej funcji i się tak nie psujo i są ładniejsze;]
|
|
inga (...) siedząc 24 na dobe przy kompie sprawdzajac kazdy szczegol forum. kazdy ma cos do powiedzenia i to jego sprawa jak sie wyraza widocznie tak im dobrze., a ja tez nienarzekaam więc to ty masz dziecko problem. czy osoby przez ciebie powiedziane(bohaterzy) maja do ciebie jakis problem ze zresz w domu gotowe zupki chinskie albo ze jestes blondynką? widac ty pokazujesz ze jestes gorsza od tych bohaterow.jesli prubujesz pokazac kulture to zachowaj ją dla siebie i niepouczaj ojca jak ma wychowywac dzieci
|
|
Już wiem kulig ma ten cytat :)
|
|
"żuciło" Inga o Twoim chamstwie czy prostactwie świadczą takie błędy... Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie zmieniaj,jak się przyzwyczaisz do visty to wtedy zobaczysz co to jest, xp się do tego nieumywa, tylko trzeba się visty pouczyć.Pozatym xp jest dobre do starszego sprz etu i programów vista ma więcej zabezpieczeń i nie wszystko w niej pójdzie ale trzeba iść z postępem. Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
wiesz najpierw można pograć na portalu... lub w barze, nikogo nie zapraszam do domu Pozdrawiam Jeśli nie możesz kogoś przekonać, wpraw go w zakłopotanie.
|
|
Żałuję, ale raczej nie. Fanów Pink Floyd zachęcam, TAPF dają świetne koncerty, niektórzy mówią, że są lepsi od oryginału...
|
|
ało grad pada .
|
|
kazdy expert ma inne godziny otwarcia...wiec nawet nie zobaczy...jedne dzis do 14 sa inne do 17.. niedziele nieczynne
|
|
Apophis mam to chorobe Scheuermanna i jakieś guzki Schmorella coś takiego...
|
|
tak...tylko jak juz podawalem wyzej to mozna zauwazyc, ze kazdy sklep ma inne godziny otwarcia i zamkniecia...i niektore sklepy sa w niedziele zamkniete...
|
|
Pasy zieleni są na miejscu, gdyby ich nie było piesi przechodziliby na całej długości piłsudskiego, wypadkom nie byłoby końca. Takos
|
|
Banda cpunow.
|
|
"po sezonie" "kto nigdy nie żył" "pogoda na jutro"
|
|
oczywiście "Sztuczki"
|
|
zly_czlowiek a skąd ty to możesz wiedzieć nie gadaj głupot jak niewiesz . a moze ty masz z 15 lat i piszesz głupoty .
|
|
przejedz sie spokojna tez nie jest wesolo. prawie wszystkie ulice naszego miasta nadaja sie tylko do remontu (dobry jest jedynie odcinek poznanskiej, a i tak ustawili tam 40)
|
|
Prywatyzacja obecnej "ochrony" zdrowia bylaby najlepszym rozwiazaniem !!! Mialbys swoje konto zdrowotne, co miesiac odprowadzane bylyby skladki na ubezpieczenie zdrowotne, ale korzystalbys wtedy z nich jak poszedlbys do lekarza...comiesieczne odprowadzanie skladki zdrowotnej, chorobowego nie maja sensu, gdy stoisz w kolejce do "specjalisty", by ratowac swoje lub najblizszej osoby zycie... Powinni opodatkowac rowniez lekarzy prywatnie przyjmujacych. Powinni wprowadzic im kasy fiskalne i za kazda usluge masz rachunek lub fakture, a w razie nieudolnosci i nieprwaidlowego rozpoznania lub zbagatelizowania "tego z czym przeszedles" masz podstawe do dochodzenia odszkodowania!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |