niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w oparach absurdu ...

Wiecie co? Ciesze sie niezmiernie z dwoch powodow: ze jestem absolwentem tej Drzewnej i ... ze ten jakis tam Jasiu nie.:).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w oparach absurdu ...

haaaah5 :"wybiore sie kiedys wieczorkiem do jednaczewiaka i pozagladam w okna samochodow zeby debile mieli temat na forum hahah"

-to ja uznam ze Ty bylas podgladaczka i mimo waszych madrosci..tak Cie naucze nie podlagadnia ze jednaczewski bedzie sie Twoim dzieciom w koszmarach śnił...co brutal? niebezpieczny?....chrzan sie ignorantko...ZEGNAM WSZYSTKICH...

To jest zabawka która z mapą TomTom sprawdza się za granicą, bo tam jest wszystko naniesione szczegółowo, lecz jeśli chodzi o Polskę czy okres czasowy killku lat nawet za granicą gdzie przybywa z biegiem czasu ilość innych dróg, zakazów czy ograniczeń, to żaden GPS nie ma sensu. Nowy kupisz za 1200zł, a aktualizacja mapy na stronie producenta wynosi od 170 do 800zł, chyba że kierujesz się starymi mapami, nie aktualizujesz i błądzisz. A co do Polski to kup se chłopie zwykłe najprostsze CB radio i zawsze dojedziesz do celu.

ale zacytuj w jaki sposób obraziłem konkretnie... to że nie masz poczucia humoru i zaraz walisz z grubej rury, to twoj problem...

POTRZEBUJE TABLETEK ZELIXA.JESLI MA KTOS DO SPRZEDANIA TO PROSZE O KONTAKT.

Jak umiesz jeździć to zdasz nawet Zaporożcem ;D A co do ustalania terminów na egzaminy to się zgadzam - kto ma układy to nie musi czekać na egzamin tyle co "zwykły śmiertelnik"

Nie warto. Najedziesz na wariata a będziesz odpowiadał jak za normalnego:))

mi skradziono 18 stycznia... może dokumenty na AGATĘ?

Oj patryczku....
Ja bym wybrała sharana oczywiście ;)
Dobrze sie jeździ fajny ładny samochodzik

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org