Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w oparach absurdu ... |
Wiecie co? Ciesze sie niezmiernie z dwoch powodow: ze jestem absolwentem tej Drzewnej i ... ze ten jakis tam Jasiu nie.:).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w oparach absurdu ... |
haaaah5 :"wybiore sie kiedys wieczorkiem do jednaczewiaka i pozagladam w okna samochodow zeby debile mieli temat na forum hahah" -to ja uznam ze Ty bylas podgladaczka i mimo waszych madrosci..tak Cie naucze nie podlagadnia ze jednaczewski bedzie sie Twoim dzieciom w koszmarach śnił...co brutal? niebezpieczny?....chrzan sie ignorantko...ZEGNAM WSZYSTKICH...
|
|
To jest zabawka która z mapą TomTom sprawdza się za granicą, bo tam jest wszystko naniesione szczegółowo, lecz jeśli chodzi o Polskę czy okres czasowy killku lat nawet za granicą gdzie przybywa z biegiem czasu ilość innych dróg, zakazów czy ograniczeń, to żaden GPS nie ma sensu. Nowy kupisz za 1200zł, a aktualizacja mapy na stronie producenta wynosi od 170 do 800zł, chyba że kierujesz się starymi mapami, nie aktualizujesz i błądzisz. A co do Polski to kup se chłopie zwykłe najprostsze CB radio i zawsze dojedziesz do celu.
|
|
ale zacytuj w jaki sposób obraziłem konkretnie... to że nie masz poczucia humoru i zaraz walisz z grubej rury, to twoj problem...
|
|
POTRZEBUJE TABLETEK ZELIXA.JESLI MA KTOS DO SPRZEDANIA TO PROSZE O KONTAKT.
|
|
Jak umiesz jeździć to zdasz nawet Zaporożcem ;D A co do ustalania terminów na egzaminy to się zgadzam - kto ma układy to nie musi czekać na egzamin tyle co "zwykły śmiertelnik"
|
|
Nie warto. Najedziesz na wariata a będziesz odpowiadał jak za normalnego:))
|
|
mi skradziono 18 stycznia... może dokumenty na AGATĘ?
|
|
Oj patryczku.... Ja bym wybrała sharana oczywiście ;) Dobrze sie jeździ fajny ładny samochodzik
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |