niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krzywdzące stereotypy

W Niemczech litr cng to około jednego euro, a litr lpg około siedemdziesięciu centów. Jak napisał Krzychu, trzeba zamontować co najmniej trzy butle, z tym że po montażu instalacji nie ma miejsca na normalny zbiornik i montowany jest jedynie pięciolitrowy. Instalacja raczej kłopotliwa i za Odrą jest już teraz więcej stacji lpg niż cng. Zużycia nie znam...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krzywdzące stereotypy

skoro do tej pory nie zlikwidowali to nie zlikwidują... nie ma co sie sapać... a nawet jeśli to ostatnio STRajki modne.. będziecie mieli co robić na lekcjach:D

Janowi pewnie bez różnicy gdzie śpi, spożywa posiłek czy załatwia potrzeby :) taki bezdomny pies :) ze wścieklizną..

Niektórzy tu wypowiadający się mają nasrane w głowach, zero pragmatyzmu tylko ten debilny sentymentalizm. Jeśli znajdą odpowiednie pomieszczenia to być może tym uczniom będzie lepiej niż w tej ruinie na której remont miasto nie ma pieniędzy, a pogłębianie takiego stanu rzeczy doprowadzi do tego że za parę lat nikt już nie będzie chciał tego budynku nawet za darmo, a teraz miasto morze zyskać i to podwójnie, 30hektarów i odremontowany budynek za pieniądze z centrali województwa. Więc mam do młodzieży prośbę by się tak nie podniecać i nie lamentować, tylko czytać obwieszczenia magistratu ze zrozumieniem.

No na warsztatch mechaniak właśnie są zapisy na kurs spawalniczy.

haaaah5 obrazasz gfx, ze nie rozumie, co sie do niego pisze a ty wcale nie jestes lepszy. Chyba z 10 razy na forum gfx tlumaczyl ze nie byl wtedy w lesie by uprawiac sex - czepiacie sie czegos czego nie bylo. Opanujcie sie bo to chore.
"zatem moze kolega mi opowie o funkcjach lasu jednaczewskiego ktorych jeszcze ja i co poniektorzy zainteresowani nie znamy...."
Bardzo prosze inne funkcje lasku:
wycieczki rowerowe, juz nie raz zdazylo mi sie jechac laskiem po zmroku. Ponadto czesto ludzie przyjezdzaja sobie grupami na ogniska lub grile, lub na wieczorne spacery z psami (czasem zwierze musi sie wyszaleć przed snem by w nocy spalo).
Troche kultury by sie przydalo w waszych wypowiedziach, bo swoimi insynuacjami obrazacie innych przykład porownanie dziewczyny gfx do wywłoki "skoro lubi byc ciagana po krzaczorach jak jakas wywloka".
Macie racje kazdy moze przebywac w lasku jednaczewskim i kazdy moze zajrzec do samochodu (przez przypadek, z troski). Czy uwazacie to normalne ze ktos notorycznie zaglada do samochodow, na pytanie o co mu chodzi chowa sie za drzewo a po powtorzeniu pytania ucieka w las (wiem ze pytanie bylo kulturalnie zadane, w dzień - w takiej sytuacji znalezli sie moi znajomi). Nie wiem czy to istotne, ale kiedys na wfie wlasnie zaraz obok lasku jednaczewskiego jakis facet zaczepil nasza grupe by pokazac swoja nagosc. Moze to nie ten sam facet...

Szalom paplik/inkwizytor!
Witam żydokomunę!

Wykrycie tego pedofila wbrew temu co mami marzy paplik/inkwizytor ma pozytywny wpływ, bo oczyszcza Kościół z ludzi przypadkowych, a także mających zaburzenia psychiczne, pociąg do dewiacji i innych wynaturzeń.

Oczywiście paranoik paplik/inkwizytor nie byłby sobą, by przy okazji nie skopiować i wstawić zmyślonych wspomnień usuniętego z kapłaństwa, byłego księdza Romana Kotlińskiego. Ten człowiek, dla niewtajemniczonych jest obecnie redaktorem „Faktów i Mitów”, pisemka antyklerykalnego, które zatrudnia m.in. Grzegorza Piotrowskiego zabójcę ks. Jerzego Popiełuszki.

Jak sam tytuł wskazuje czym „redakcja” zajmuje się, pisaniem podobnych do wspomnień księdza mitów, które później wmawiają spragnionym sensacji ludziom jako fakty. Wielokrotnie mieli oni sprawy sądowe, kończyło się to dziecinnymi tłumaczeniami, że zgodnie z tytułem są to opowiastki wymyślane, a więc nie powinny być brane na serio. Jaki czytelnik, taka lektura. Mądry pomyśli, głupi we wszystko uwierzy.

ty masz co najwyżej pilniczek do paznokci a nie miecz:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org