Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego prezydentem zostanie Mieczysław Czerniawski |
lodówka komp piwko i ogólna zamuła norma w każde polskie święta ja mam do domu 200km a rok wczwśniej miałem ponad 3000 ale tam można było przynajmniej postrzelać :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego prezydentem zostanie Mieczysław Czerniawski |
wesołych świąt dla wszystkich fanów gps :)
|
|
po lodowisku do Diavolo mi osobiscie pizzeria i klimat jej w 200% odpowiada a pizza wysmienita !
|
|
Każda która chce wygrać powinna sie zgłosić do mnie. Z moją protekcją wygrana gwarantowana, a hostessy zawsze mis ie przydadzą
|
|
e fistaszek nie piszesz na temat to nie pisz wogóle!!!! nikt tu nie ma ochoty czytać Twoich komentarzy. zastanów się gościu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ADamos jestes nieorginalnym i orgynarnym śmieciem. Zacznij czytać książki zamiast bawić się podczas nudy w świeta. DZieciak NEO!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie dość, że łapówkarze to jeszcze ujadają, że ochrona niewdzięczna i ich nie wpuścili hehe.
|
|
Unomat ma rację!!Najbezpieczniejszy lokal w miescie i jak nie ma miejsca to nie pchamy się na siłe gdzie nas nie chcą!I nie róbcie draki i afery!Jak wam się nie podoba to do Jeziorka i nie róbcie złej opini i reklamy!Pozdro dla wszystkich którzy dzisiaj będą się bawić w Yamie:) Gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie
|
|
oj gigi :P .
|
|
a ile w tych 4 065 zł jest z twojej kieszeni ??? Jeżeli robisz z kogoś śmiech, możesz dać więcej !!!
|
|
no niektórzy oczywiście by woleli bolidy f1 jak zawsze
|
|
"nasze" podwórko, czyli Łomża i okolice hehehe 1334 kg i 110 KM :) - z Dajewo 1.6 nie masz za dużych szans, niestety :)
|
|
pod pojęciem "nasze podwórko" rozumiem auta z łomży i okolic z tego co mi wiadomo jest sporo aut robiących setkę w mniej niż 10 sec. ;) danboz ja pierwszy :D
|
|
Będzie...jak się ze stadionami na euro nie wyrobimy...;)
|
|
Są ładniejsze symfonie... Kiedyś była reklama bodajże paliwa ze stacji Orlen,ale nie wiem co to był za symfonia ale była też dobra.
|
|
bardzo dobrze, że jest wyrok, ale lekarz powinien więcej zapłacić za swoje postępowanie. mało tego: sąd powinien zakazać wykonywania zawodu temu lekarzowi!!!!!!!! WIELKIE BRAWO DLA TEGO SPONSORA KTÓRY WYRAZIŁ POMOC DLA PAŃSTWA WOJANROWSKICH: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13895
|
|
pfff co roku nowa data. a może by tak ujednolicić i trzymać się jednej wersji :D
|
|
sweet tak bardzo ci się śpieszy na tamten świat?
|
|
hahahhaaha
|
|
jak kupisz to zrobia
|
|
Niewypał będzie ;-) w 2000r miał byc koniec ;-D chyba , że coś mnie ominęło:-)??
|
|
ty za to masz pojęcie większe od biskupa...
|
|
Rzecznik prasowy ratusza powiedzial ze brak funduszy i nic nie bedzie organiozwane;/ Pluto
|
|
a jakie ceny sa ? i gdzie to jest dokladnie jest ?
|
|
Może jakiś kulturalny lokal (lokalik), stonowana muzyczka, kawka, herbatka, piwko, wódeczka. Wjazd na dowód od 21 albo w ogóle 25 roku życia, żeby starsi i bardziej stonowani mieszkańcy nie musieli użerać się pełnymi energii i promili młodymi ludźmi. To trudne bo właściciel musi nastawić się na zysk więc przyjmie i napoi taka klientelę jaka do niego przyjdzie.... A tak z innej beczki nie trzeba mieć jakiegoś pozwolenia na puszczanie w pubie np ligi angielskiej czy polskiej z canal +??? Lokal sportowy fajny pomysł oby nie pracował tylko w weekend czy w dniu meczu repy. Jeszcze taki pod szyldem Łks-u, gdyby pojawiali się w nim od czasu do czasu piłkarze, trenerzy, działacze naszego klubu... dlaczego nie?? Ale dalej postuluje wjazd na dowód powyżej 21 lat-to podstawa.... wg mnie oczywiście.
|
|
Autor: Van_Loosen (---.klaudyny.waw.pl) Data: 31-12-07 08:15 Po trzecie - nie doceniamy chyba warszawiaków jadących na mazury - co rok zatykają Nam MC Donalda. Jeżeli telepizza odpowiednio rozreklamuje lokal ( banery, billboardy) to czuje, że może on mieć odpowiednie obroty w sezonie. Lokal będzie leżał przy drodze przelotowej na Mazury ( al. Legionów) i pewnie 9/10 Warszawiaków wybierze telepizzę niż jakąkolwiek łomżyńską pizzerię. Główny atut jednak jest fakt połóżenia przy trasie - w Macu tez nie było by takiego ruchu gdyby leżał dajmy na to na Południu albo Górce Zawadzkiej. taaaaa, tylko w tym miejscu ktoś nie wziął pod uwagę braku miejsc do parkowania dla tych warszawiaków. W sumie już tam się ruszyć nie można, a co będzie później?
|
|
Czym tu sie podniecac? Ale zle im nie zycze. Wieksza konkurenacja =>dobro klienta.
|
|
kup najlepiej giepeesa na allegroooo
|
|
Van Loosen ale mi nie chodzilo o to, ze sie Telepizza nie utrzyma w Lomzy czy cos :) Chodzilo mi tylko o to, ze raczej nie zrobi rewolucji na naszym rynku. O lokalu wspomnialem w ramach dyskusji o promocjach. Bo jeszcze ktos pomysli, ze mozna sobie zamawiac codziennie 2 pizze w cenie 1 z dowozem... podczas gdy takie promocje sa zwykle tylko w wybrane dni (czytaj te z najmniejszym ruchem) i tylko w lokalu. Co do warszawiakow i przybycia Telepizzy do Lomzy, to zagadzam sie z przedmowcami. Raz, ze to franczyza wiec nie sami przyszli, a dwa ze trzeba miec jeszcze warunki zeby tych przyjezdnych pomiescic. Nie mowiac o tym, ze ci przyjezdni to w sezonie letnim. No ale jak pisalem, nie watpie ze Telepizza sie u nas utrzyma. Watpie tylko, zeby tu jakis szal cenowy zrobila itd. Z dowozem zobaczymy, moze cos sie poprawi...
|
|
to buraki,którzy chcą nałapać kasy=urzędnicy łomżyńscy
|
|
ZBYCH, dla mnie religia to religia a kościół to wspólnota wiernych. Ty jesteś nieomylny? Kościół tworzą ludzie... Biskup nie jest od tego żeby dawać polecenia caritasowi, oni tam wiedzą komu mają pomagać, kościół nie jest od tego żeby zastępować państwo i pomagać akurat tej a nie innej rodzinie. Jakie ty surowe fakty przytaczasz? to tylko uprzedzenia i niechęć...
|
|
A hu*** im w du******** na Nowy Rok :-)
|
|
Allegro.pl nie kupuj chińszczyzny bo za długo nie pojeżdzisz (może sezon). Aprilia, Yamaha, Malaguti, Gilera, Piaggio, MBK, Benelli, Beta itp.
|
|
na rybakach moze maja na szrocie ;)
|
|
ja jak ja, ty też przed kompem spędziłaś sylwka? Jak nie było jej stać to niech się weźmie do roboty, w biedronce palet nie ma komu ciągać. A jak nie miała z kim iść to mogła hmmmm, no z workiem na głowie to może jakiś chłopak za pieniądze by z nią gdzieś i wyszedł, ale tylko głośno myślę. Po za tym nie jestem pewny płci tej osoby, bo kiedyś zdarzyło się jej pisać w formie męskiej...
|
|
o ****** buahaha moRZe buahahhaah!!! mega LoL
|
|
robol się odezwał:)))
|
|
Cytat: digital8 - wykorzystuje codec DV (taki sam jak w DVCam), tylko zapis jest na kasetach HI8 z ulepszoną warstwo magnetyczną. (większe, cięzsze)
|
|
ja wiem czy urodziwa;/? jak byłem na ich koncercie w łomży w tamtym roku to spiewali z playbecku i mi sie srednio podobał. natom,iast podobał mi sie zespół grupa trzymajaca władze lub studio band:) pozdrawiam
|
|
Polecam FONIX! Byłam na dwóch imprezach, gdzie grali. Zabawa była świetna!Wokalistka ma genialny głos.Poza tym są profesjonalni-grają tylko na żywo!!!! W przyszłym roku biorę ślub i razem z narzeczonym planujemy zamówić właśnie zespół FONIX.
|
|
Dokladnie o to mi chodzilo. Mysle, ze 4-5 sztuk to jest hodowla. Bo o jakim doborze materialu genetycznego itd. mamy mowic, jesli ktos ma 1 suke, ktora traktuje jak domownika i uwaza za najpiekniejsza na swiecie? ;) Gdzie tu miejsce na eliminowanie niepozadanych cech itp? Bo taka osoba nie patrzy pod katem, ze ta suka ma nie taki pysk itp., ze charakter nie taki itd. Nie wymienia osobnikow, tak zeby wniesc cos do hodowli, tylo po prostu jest wlascicielem psa, ktorego ma przez lata i tyle. I okresowo dorabia sobie sprzedaza szczeniat. Uwazasz, ze kazdy pies takiego hodowcy jest super utytulowany itd? :) Powiem Ci tyle, ja hodowalem psy i rodowodowe i bez rodowodow, wiec kosztow nie musisz mi tlumaczyc. A roznicy miedzy nimi to tak osobiscie nie widzialem zadnej. Narzekanie hodowcow psow z papierkami to tak na prawde zwykle tylko marketing i niewiele wiecej, ja to rozumiem, ale swoje wiem.
|
|
Zly_czlowieku to Ty użyłeś słowa pirat, ja tego nie napisałem ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |