Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przydaslby sie teraz taki pan Niewiadomski |
"Tam gdzie spadają Anioły" - Doroty Terakowskiej James White - całość Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przydaslby sie teraz taki pan Niewiadomski |
madziusmadzius: Hera moja miłość ma swoją kontynuację w książce: "Lot komety" tego samego autorstwa. Również polecam.
|
|
ok mniej wiecej mam w gazecie opisane...ale nie wiem czy od wartosci sasmochodu jest to odprowadzane czy maja swoje cenniki samochodow... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
VAT TEZ SIE PLACI...
|
|
To w wiadomościach pokazywali tego gościa co to napisał i to całkiem nie dawno. Facet nie może znaleźć pracowników i dlatego właśnie te ogłoszenie napisał do gazety. ;] ;] Dobry pomysł ;] Zbych
|
|
Malachit-rewelacja!:) Poszukaj jeszcze czegoś fajnego, aż chce się pouśmiechać... ADALL-ku jeśli chodzi o tych pracodawców i pracowników to niestety są dwie strony medalu:( Ale nie będę dziś marudzić, bo słonko za oknem i tak pięknie, przyjemnie, leniwie...innym razem się posprzeczam:))) Pozdrowionka:)
|
|
podliczylem akcyza vat stawka celna oplata rejestracyjna oplata recyclingowa przeglad opinia rzeczoznawcy transport kontenerem stawka portowa i co jeszcze? Kokosz
|
|
wymiana reflektorów na asymteryczne, ew. wymiana kierunkowskazów na pomarańczowe (jeżeli teraz są czerwone) i ew. montaż świateł cofania i przeciwmgielnych (jeżeli aktualnie brak)... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Co jest nie tak z moim WINDOWSEM XP ??? Kupiłem komputer z zainstalowanym Win XP pro jakieś 10 miesięcy temu. Działa na nim jednoczesnie kilka programow P2P, często Winamp lub Vplayer, oczywiście GG i czasem Skype oraz 2 antywirusy. Oczywiście przeglądarka i Word też. I zauważyłem, że komputer się nie zawiesza, nie zamula, programy się nie zacinają, nie muszę używać "trzech króli". Często chodzi 3-4 dni non stop. Próbowałem coś z tym zrobić - zapełniłem dysk, dołożyłem kość ramu innej firmy, używałem programów z "nieoficjalnych" źródeł ale ciągle działa stabilnie. Już nie wiem co robić. Pomóżcie. ...nie mój text, ale fajny :) Kokosz
|
|
ja polecam Kod leonarda DeVInci i przygody Tomka
|
|
to wiem...z tymi swiatlami, czasami nadkola nie pasuja jak sa do wymiany...kostki wiazki elektrycznej moga byc inne Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a o jakim samochodzie mówimy jeżeli to nie tajemnica? Kokosz
|
|
Niech go zżuci z 3 pietra i zobaczy czy się mu nie zawiesi . http://zespoly.phorum.pl
|
|
Ale masz ty te problemy LOL Pifpaf
|
|
co Vlad w zarządzie jesteś czy masz kogoś z rodziny w "perspektywie"?
|
|
malgosiao nie przeliczaj nic na pln. Tam są inne zarobki.
|
|
Najpierw tyskie, a potem łomżyńskie...
|
|
tyskie
|
|
Przecież nasze dzieci miały mieć zapewnione zajęcia pozalekcyjne w tym korekcyjne to jak to jest ? Kto się znowu pomylił w ich organizacji?Jeszcze nie tak dawno moje dzieci uczęszczały na takie zajęcia bezpłatnie. To mamy postęp w rozwoju oświaty,no cóż najlepiej narodem głupim i kalekim, a do tego właśnie zmierzamy .
|
|
hmm w lomzy to pewnie i by sie gdzies znalazal ale te sosy sa tanie w auchan albo makro hehe ja tam je zawsze kupuje:P takie jak w barach maja xD
|
|
Moim zdaniem nie ma już nigdzie lepszych :-) Chesz to idź i się przekonaj :-P
|
|
Aguska-gruba wcale nie znaczy brzydka! Jedz do woli, tak jak lubisz! A na dworcu od strony wiaty są super:) Szczególnie pitę polecam:) Zbych
|
|
no to co bedzie z ta woda ? bedzie w nocy ciepla ? skoro nie ma cieplej w nocy to niech juz lepiej wogle ja zakreca a nie zimna puszczaja i mogli by troche cisnienei w rurach zwiekszyc masakra trzeba burzyc bloki i domy budowac
|
|
Informuję, że obraz z kamery (Al. Legionów-Polowa) pod adresem www.strefa53.stnet.pl dostępny jest przez 24h na dobę. Zapraszam do odwiedzin. Zbych
|
|
akurat z kad pewnosc ze to te zembatki, te z allegro sa od sprzegla karetki czyszczacej tusze. zanies lepiej drukarke do speeda to ci zrobia w 20 min a ty bedziesz bawil pol dnia . Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |