sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Druga strona medalu - powstanie warszawskie.

z jastrzebiem czy z orlem??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Druga strona medalu - powstanie warszawskie.

Nikt na pewno się nie obrazi, koniu, jeśli przedstawisz swoją opinię popartą rzeczowymi argumentami - przecież to wolny kraj i każdy ma do tego prawo. Tylko nie rzucaj już takimi 'malowanymi szerokim pędzlem' obelgami, ala: ' tam tylko syf i brud', bo to to już przegięcie. Ot co!
wychu

Jarek

NIE WIEM WŁAŚNIE KOLEŻANKA MI POWIEDZIAŁA ALE TO JAKIS PROGRAM BYŁ O AUTO MOTO

Jarek

NIE JESTEM PEWIEN

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

COŚ W TAKICH GODZINACH BYŁO MOŻE W MIODOWYCH LATACH BYŁ :D

Jarek

to na bank w tym...w tramwaju ogladam bb 4.1

Nie tylko tymi smochodami jezdza co pisaliscie :D

ja w ameryce nie bylem ale znam kogos kto był :p

Skuterkiem przypie....ył w poldka i na tyle.

Najepiej będzie jak sam właściciel się odezwie na forum i powie jaki to był program i w jakich godzinach, bo tak się prawdy nie dowiemy hehehe

Jarek

Oczywiscie i w tym temacie nie zaoszczedzono jadu i zazdrosci...

apostata

Czy wy zawsze musicie robić z z głupiej stłuczki aferę na forum. LUDZIE !!! To nie KISIELNICA !!!

Pifpaf

****, ludzie, a moze Policja powinna karac ludzi ktorzy 2 razy pod rzad skrecaja w lewo? Czy na prawde az tylu ludzi ma nasrane w glowie? G... wam do tego jakie elki i skad jezdza.

Prawo pozwala, wiec zajmijcie sie zajmowaniem kolejki w zatrudniaku i nauka do klasowki. Boze, co za dzieci neostrady.

Kisielnica? Ptysiu80 co miałeś na myśli??
No też jestem tego zdania żeby nie zakładać na forum takich tematów.
To nie informacja tylko forum.
A admin patrzę,że gówno robi!

Z kąd takie info ludzie biorą wywiad z gościem bo miał monitorki w zagłówkach w samochodzie phiii...

Jarek

taki los:(

ale czym tu sie podniecac...

apostata

Moze zorganizujemy jakis rajd terenowy "szlakiem uniesien". Start 22:00. Pierwszy punkt kontrolny lasek Jednaczewski - POLIP - czyli powolny objazd lasu i polan - 2 PK to Forty - zaczynam objazd od strony Czarnocina przez tor motokrosowy w strone hotelu Baranowski - pozniej szybki przejazd na Fort 1 - najazd zaczynamy od trasy wylotowej na Bialystok w kierunku wyjazdu w Piatnicy - nastepnie troche atrakcji nad woda czyli PK pod "nowym mostem" i ostanie PK - atrakcja nocy - czyli przetrzasanie okolic krolowej Bony - fani 4x4 moga sprobowac podjazdow pod liczne wzgorza w dolinie Narwi... Na zakonczenie podsumowanie wynikow - 1 namierzona para to 10 pkt. NA zwyciezcow moze znajdzie sie jakas nagroda, a dla namierzonych par pozostanie niezapomniane wrazenie zaskoczenia...

a nie sorki teraz jest moda na metroseksualnych hahahahahahhaahha ja zawsze czyscilem twarz myjac ja mydlem i nigdy nie mialem problemow .....kosmetyczka no jasne jak ktos nie zamoczyl to chormony robia swoje "pryszcze" ale kosmetyczka nie pomoze !!!! hahahah

Pawcio: on jeszcze inną akcją się wsławił :D

te podklady mp3 sa najczesciej platne,zamawiasz i placisz wiec decyzja nalezy do Ciebie

co to znaczy większość...
żyjemy chyba w państwie prawa, płacę za wodę więc chcę ją mieć ciepłą o każdej porze dnia i nocy i ni8c komu do tego o której godzinie pod prysznic się wybieram! Jeszcze tego brakowało żebym z petycjami po sąsiadach biegała. Im i tak nic nie przeszkadza - zepsuty domofon, trudno, brak światła na klatce też może być itp. itd. książkę można napisać o obojętności ludzi, ale jak z nimi porozmawiać to wiele by chcieli zmienić, ale tak żeby się nie angażować...
no comments:(
P.S jak juz pisałam wcześniej"Wcześniej mieszkałam w zasobach ŁSM, ciepła woda była non stop (wręcz gorąca) i płaciłam mniej niż teraz" więc coś tu nie gra a Perspektywa bo o niej tu mowa okrada mieszkańców.!!!

Dzis stalem na ul.Bernatowicza za 3!! L'kami (rzadna niebyla z lomzy)i wszystkie pod rzad sie zatrzymalyz zaparkowaly i wyjechaly z powrotem na droge nie dajac przejechac ludziom z tylu... takze nie wierze ze sa tu jacys normalni kierowcy ktorzy sa za L'kami z poza lomzy na miescie.

autochton: powiedz jeszcze że jesteś niepalącym. wtedy zrozumiem Twe oburzenie trucicielami

dokladnie tak jak mowisz w koncu przysiege hipokratesa skladali, to im jeszcze 500 zl. podwyzki nie pasuje lub 700 jak podobno ostanio zaproponowali, jak zamkna ten oddzial to juz nie powinni sie nazywac lekarzami....

Pifpaf

tesciowa na 102!

to jaki jest ich adres?

Siemka Sylwia hm szukałem dla ciebie strony ale znaleść nic nie moge tutaj coś jest http://www.4lomza.pl/index.php?k=964.Pozdro

Krzysiek

człowieku silnik 2.0 a 1.4 to chyba różnica ! Do tego to jest BMW a nie VW

lapa07, zamiast pisać ten post zalogowałabyś się już i kliknęła i po co to zrzędzenie. Chcesz pomóc - pomóż, nie to nie i do widzenia. Bez komentarza.

Ares

Wczoraj miałem okazję spotkać się z gościem, których jeździ tymi autkami, znamy się poniekąd, ten golfik poprostu zamiata. No i prezentuje się naprawdę bardzo ładnie. Tylko cena takiego nowego troszkę przeraża.

Co do wyścigu bmw V ten golf 1.4 mogę postawić nie 50zł, ani 500zł, ale nawet 5000zł że golf zrobi z bemki sieczkę. Nawet numerów nie zdążysz zapamiętać tego golfa.

cytuje
"Ponieważ auto jest firmie doskonale znane (poprzedni demo to przecież właśnie taka Primera tylko w wersji kombi!) fachowcy z ECA nie mieli problemów z szybkim zaprojektowaniem systemu"

Pifpaf

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org