Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Druga strona medalu - powstanie warszawskie. |
z jastrzebiem czy z orlem??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Druga strona medalu - powstanie warszawskie. |
Nikt na pewno się nie obrazi, koniu, jeśli przedstawisz swoją opinię popartą rzeczowymi argumentami - przecież to wolny kraj i każdy ma do tego prawo. Tylko nie rzucaj już takimi 'malowanymi szerokim pędzlem' obelgami, ala: ' tam tylko syf i brud', bo to to już przegięcie. Ot co! wychu Jarek
|
|
NIE WIEM WŁAŚNIE KOLEŻANKA MI POWIEDZIAŁA ALE TO JAKIS PROGRAM BYŁ O AUTO MOTO Jarek
|
|
NIE JESTEM PEWIEN Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
COŚ W TAKICH GODZINACH BYŁO MOŻE W MIODOWYCH LATACH BYŁ :D Jarek
|
|
to na bank w tym...w tramwaju ogladam bb 4.1
|
|
Nie tylko tymi smochodami jezdza co pisaliscie :D
|
|
ja w ameryce nie bylem ale znam kogos kto był :p
|
|
Skuterkiem przypie....ył w poldka i na tyle.
|
|
Najepiej będzie jak sam właściciel się odezwie na forum i powie jaki to był program i w jakich godzinach, bo tak się prawdy nie dowiemy hehehe Jarek
|
|
Oczywiscie i w tym temacie nie zaoszczedzono jadu i zazdrosci... apostata
|
|
Czy wy zawsze musicie robić z z głupiej stłuczki aferę na forum. LUDZIE !!! To nie KISIELNICA !!! Pifpaf
|
|
****, ludzie, a moze Policja powinna karac ludzi ktorzy 2 razy pod rzad skrecaja w lewo? Czy na prawde az tylu ludzi ma nasrane w glowie? G... wam do tego jakie elki i skad jezdza. Prawo pozwala, wiec zajmijcie sie zajmowaniem kolejki w zatrudniaku i nauka do klasowki. Boze, co za dzieci neostrady.
|
|
Kisielnica? Ptysiu80 co miałeś na myśli?? No też jestem tego zdania żeby nie zakładać na forum takich tematów. To nie informacja tylko forum. A admin patrzę,że gówno robi!
|
|
Z kąd takie info ludzie biorą wywiad z gościem bo miał monitorki w zagłówkach w samochodzie phiii... Jarek
|
|
taki los:(
|
|
ale czym tu sie podniecac... apostata
|
|
Moze zorganizujemy jakis rajd terenowy "szlakiem uniesien". Start 22:00. Pierwszy punkt kontrolny lasek Jednaczewski - POLIP - czyli powolny objazd lasu i polan - 2 PK to Forty - zaczynam objazd od strony Czarnocina przez tor motokrosowy w strone hotelu Baranowski - pozniej szybki przejazd na Fort 1 - najazd zaczynamy od trasy wylotowej na Bialystok w kierunku wyjazdu w Piatnicy - nastepnie troche atrakcji nad woda czyli PK pod "nowym mostem" i ostanie PK - atrakcja nocy - czyli przetrzasanie okolic krolowej Bony - fani 4x4 moga sprobowac podjazdow pod liczne wzgorza w dolinie Narwi... Na zakonczenie podsumowanie wynikow - 1 namierzona para to 10 pkt. NA zwyciezcow moze znajdzie sie jakas nagroda, a dla namierzonych par pozostanie niezapomniane wrazenie zaskoczenia...
|
|
a nie sorki teraz jest moda na metroseksualnych hahahahahahhaahha ja zawsze czyscilem twarz myjac ja mydlem i nigdy nie mialem problemow .....kosmetyczka no jasne jak ktos nie zamoczyl to chormony robia swoje "pryszcze" ale kosmetyczka nie pomoze !!!! hahahah
|
|
Pawcio: on jeszcze inną akcją się wsławił :D
|
|
te podklady mp3 sa najczesciej platne,zamawiasz i placisz wiec decyzja nalezy do Ciebie
|
|
co to znaczy większość... żyjemy chyba w państwie prawa, płacę za wodę więc chcę ją mieć ciepłą o każdej porze dnia i nocy i ni8c komu do tego o której godzinie pod prysznic się wybieram! Jeszcze tego brakowało żebym z petycjami po sąsiadach biegała. Im i tak nic nie przeszkadza - zepsuty domofon, trudno, brak światła na klatce też może być itp. itd. książkę można napisać o obojętności ludzi, ale jak z nimi porozmawiać to wiele by chcieli zmienić, ale tak żeby się nie angażować... no comments:( P.S jak juz pisałam wcześniej"Wcześniej mieszkałam w zasobach ŁSM, ciepła woda była non stop (wręcz gorąca) i płaciłam mniej niż teraz" więc coś tu nie gra a Perspektywa bo o niej tu mowa okrada mieszkańców.!!!
|
|
Dzis stalem na ul.Bernatowicza za 3!! L'kami (rzadna niebyla z lomzy)i wszystkie pod rzad sie zatrzymalyz zaparkowaly i wyjechaly z powrotem na droge nie dajac przejechac ludziom z tylu... takze nie wierze ze sa tu jacys normalni kierowcy ktorzy sa za L'kami z poza lomzy na miescie.
|
|
autochton: powiedz jeszcze że jesteś niepalącym. wtedy zrozumiem Twe oburzenie trucicielami
|
|
dokladnie tak jak mowisz w koncu przysiege hipokratesa skladali, to im jeszcze 500 zl. podwyzki nie pasuje lub 700 jak podobno ostanio zaproponowali, jak zamkna ten oddzial to juz nie powinni sie nazywac lekarzami.... Pifpaf
|
|
tesciowa na 102!
|
|
to jaki jest ich adres?
|
|
Siemka Sylwia hm szukałem dla ciebie strony ale znaleść nic nie moge tutaj coś jest http://www.4lomza.pl/index.php?k=964.Pozdro Krzysiek
|
|
człowieku silnik 2.0 a 1.4 to chyba różnica ! Do tego to jest BMW a nie VW
|
|
lapa07, zamiast pisać ten post zalogowałabyś się już i kliknęła i po co to zrzędzenie. Chcesz pomóc - pomóż, nie to nie i do widzenia. Bez komentarza. Ares
|
|
Wczoraj miałem okazję spotkać się z gościem, których jeździ tymi autkami, znamy się poniekąd, ten golfik poprostu zamiata. No i prezentuje się naprawdę bardzo ładnie. Tylko cena takiego nowego troszkę przeraża. Co do wyścigu bmw V ten golf 1.4 mogę postawić nie 50zł, ani 500zł, ale nawet 5000zł że golf zrobi z bemki sieczkę. Nawet numerów nie zdążysz zapamiętać tego golfa.
|
|
cytuje "Ponieważ auto jest firmie doskonale znane (poprzedni demo to przecież właśnie taka Primera tylko w wersji kombi!) fachowcy z ECA nie mieli problemów z szybkim zaprojektowaniem systemu" Pifpaf
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |