sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oto sekret ataku POw internecie

luizfernandez: czyżby przykre doświadczenie?

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oto sekret ataku POw internecie

ten to ma wsrane :D
coś mi się wzdaje że to jakiś bocik :)

...................no..hmm

może zbocik? :P

AureonX używasz nadal linuxa a Windowsa nie tykasz nigdy?

luizfernandez, od czegoś jednak trzeba zacząć.......

luizfernandez torebki papierowe to bardzo dobry krok do ochrony środowiska, popieram!

Kiermczysław a Ty wiesz kto to? :P

darck powiem ci trzeba sie narobic zeby se zarobic. To juz bardzo duzo osob mowilo pozatym co to za praca ze nie masz prawie zycia prywatnego. pracujesz 10 godz i wiecej a wracajac do domu martwisz sie co jutro co dokoczyc itd bezssens. Chyba tylko saper ma gorzej....

LOL

Jarek

Od czegoś trzeba zacząć ;)

Hehehehe

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ja tam wole foliowe , lepiej , jak folia zgnije w Ziemi , niz niszczyć lasy o sadzić drzewka , od których w lato chwasty sa wyższe . Co do śmieci , jak wiadomo prawie kazda planeta ma tam swoje przyciąganie , skoro nie ma tam zycia , walic to na najbliższaplnete i niech to tam sobie lata .

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Spieprzaj dziadu!!

Jarek

A ty co z choinki się urwałeś? No to zamachnij się i wyżuć swoje śmieci na marsa, zobaczymy jak daleko zalecą ;)

Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl)
Data: 02-09-07 14:15

Nic z tych dipolo!! Bardziej techno i pop !!

Łomża to jest potęga!
Łomża najlepsza jest!
Łomże trzeba szanować!
Łomża nasz ŁKS!

Panie Boże , widzisz a nie grzmiisz....

człowieku, czy ty kiedykolwiek słyszałes techno... bo w łomży nie ma żdnego klubu gdzie graliby techno<wow>
no może kiedys atom, ale też bardziej w strone house, trance, electro to było...

Witam.

Czy ktoś orientuje się jak zdobyć obraz z kamer Policji w Łomży?
Pewne jest na 100% że kamery te działają w systemie Axis i jest to zaawansowana technologia cyfrowa czyli kazda kamera ma swoj IP i połaczenie między komendą a kamerą polega na połączeniu coś ala WiFI.

Od razu mówię że odbioriki kamer bezprzewodowych nie działają z tą kamerą która jest na rondzie i w innych miejscach. 900MHz odpada.Natomiast 2.4 GHz niesprawdzałem

Nie chodzi mi o sterowanie kamerami za pomocą programu jaki oferuje AXIS (obrót,zoom,klatka itd). Interesuje mnie czy owy obraz jest gdzies udostępniany i czy jest mozliwosc zeby ten sam obraz miec u siebie w PC?

Studiowało się tam wiele lat temu ...

jak chcecie pisać o ekologii to sobie poczytajcie najpierw co jak działa w świecie!!! szczególnie to sie Ciebie tyczy luizfernandez bo gó..no wiesz a piszesz najwięcej....mieszkałam kawal czasu w czechach tam za "taszke" czyli nasza torebke sie sporo płaci a wszyscy chodzą z koszykami co jest i tansze i lepsze..torebki super pomysł, jestem na tak.

Łomżynianka czy Łomżanka - zawsze mam dylemat :P

witam ! od pazdziernika formalnie bede na 3cim roku prawa uwb :)

i uwierz jest nas troche na tym wydziale a pewnie i jeszcze troche wiecej :D

pozdrawiam!!!

Świat się zmienia!! I to jednak na lepsze. Wracam do tematu szkoły - moi mili - wszak zacząl się jednak rok szkolny:).
Dziś dzieci i rodzice odbierali mundurki szkolne - obserowałam młodzież - jak do tego podchodzi. Uczniowie zakładali je od razu i... wędrowali uśmiechnięci w mundurkach z logo szkoły.....do domu:) - to był ciekawy i miły widok.
Po mundurkowych atrakcjach - czekało nas - rodziców - zebranie szkolne - wiecie jak to lubimy. szłam z nastawiem- będzie: na to tyle, a na to tyle....
I tu znów miła niespodzianka - gdyż zamiast tego - usłyszeliśmy - co oferuje szkoła, w czym nam - rodzicom może pomóc. Na koniec zaś zostaliśmy poczęstowani smakołykami kuchni szkolnej - aby móc spróbować tego - co jedzą nasze dzieci w ramach obiadów szkolnych. Narobię Wam ochoty - były; pierożki z kapustą i grzybami, z mięskiem, z serem, truskawkami - oj aż trudno wyliczyć potrawy- przy tym pięknie podane - i b. smaczne!!
I co Wy na to? Więc znów szkoła nas rodziców zaskoczyła - i to miło. Zgadnijcie - które to gimnazjum? Jak podam nr - to znów mi ktoś zarzuci reklamę - a to nie o to chodzi. Nauczmy się dostrzegać - to co dobre, miłe - a nie wyłacznie narzekać:)

np.:
20 PLN/h (netto) - wymagania: studia wyższe*, min. 3 lata doświadczenia, komputer.
Praca w administracji państwowej.

* - nie licencjat, tylko renomowane uczelnie.

Pozdrawiam.

wiecie coś może na temat tego zdarzenia?

Przejezdzalem to stała lodówa, przyjechali tajniacy czerwonym polonezem a jakaś kobieta krzyczała: "Przeciez on jest caly poobijany!". Cyrk w mają bani ;]

To chyba żyje na innym świecie. Bo ja nie widziałem żadnego uśmiechniętego z powodu tego, że trzeba teraz nosić mundurki, owszem widziałem uśmiech ale ironiczny, wręcz wyśmiewający ten kabaret z mundurkami, odchodzi jeden minister, przychodzi drugi, sami nauczyciele niewiedzą jak to dalej będzie, a nawet rodzice tych uczniów uważają to za śmiech na sali.

gdzie t3 fotki??

tsunami to ja mam rano w ubikacji więc słyszałem i widziałem. Ale co to ma wspólnego z tematem ?

www.paypal.com

Podobno można. Ja nie mam jak sprawdzić. ZA DARMO.

[]-[]

[]-[]

Kto w Łomży zajmuje się naprawą pilotów do zamka centralnego?

Ile kosztuja lekcje ? Hip Hop/New Style (od 13 do 20 lat) i w jakich godzinach

makmarc, o wszystkim to znaczy o czym dokładnie? bo ja jestem zapisana !!!

to co się dzieje ostatnio w naszej polityce to można określić słowem: śmiech. władza nie martwi się o zwykłych ludzi, tylko ważniejsze są dla nich przepychanki na górze, no i własne rodziny a także dobrzi znajomi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org