Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oto sekret ataku POw internecie |
luizfernandez: czyżby przykre doświadczenie? DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oto sekret ataku POw internecie |
ten to ma wsrane :D coś mi się wzdaje że to jakiś bocik :)
|
|
...................no..hmm
|
|
może zbocik? :P
|
|
AureonX używasz nadal linuxa a Windowsa nie tykasz nigdy?
|
|
luizfernandez, od czegoś jednak trzeba zacząć.......
|
|
luizfernandez torebki papierowe to bardzo dobry krok do ochrony środowiska, popieram!
|
|
Kiermczysław a Ty wiesz kto to? :P
|
|
darck powiem ci trzeba sie narobic zeby se zarobic. To juz bardzo duzo osob mowilo pozatym co to za praca ze nie masz prawie zycia prywatnego. pracujesz 10 godz i wiecej a wracajac do domu martwisz sie co jutro co dokoczyc itd bezssens. Chyba tylko saper ma gorzej....
|
|
LOL Jarek
|
|
Od czegoś trzeba zacząć ;)
|
|
Hehehehe ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ja tam wole foliowe , lepiej , jak folia zgnije w Ziemi , niz niszczyć lasy o sadzić drzewka , od których w lato chwasty sa wyższe . Co do śmieci , jak wiadomo prawie kazda planeta ma tam swoje przyciąganie , skoro nie ma tam zycia , walic to na najbliższaplnete i niech to tam sobie lata . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Spieprzaj dziadu!! Jarek
|
|
A ty co z choinki się urwałeś? No to zamachnij się i wyżuć swoje śmieci na marsa, zobaczymy jak daleko zalecą ;)
|
|
Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl) Data: 02-09-07 14:15 Nic z tych dipolo!! Bardziej techno i pop !! Łomża to jest potęga! Łomża najlepsza jest! Łomże trzeba szanować! Łomża nasz ŁKS! Panie Boże , widzisz a nie grzmiisz.... człowieku, czy ty kiedykolwiek słyszałes techno... bo w łomży nie ma żdnego klubu gdzie graliby techno<wow> no może kiedys atom, ale też bardziej w strone house, trance, electro to było...
|
|
Witam. Czy ktoś orientuje się jak zdobyć obraz z kamer Policji w Łomży? Pewne jest na 100% że kamery te działają w systemie Axis i jest to zaawansowana technologia cyfrowa czyli kazda kamera ma swoj IP i połaczenie między komendą a kamerą polega na połączeniu coś ala WiFI. Od razu mówię że odbioriki kamer bezprzewodowych nie działają z tą kamerą która jest na rondzie i w innych miejscach. 900MHz odpada.Natomiast 2.4 GHz niesprawdzałem Nie chodzi mi o sterowanie kamerami za pomocą programu jaki oferuje AXIS (obrót,zoom,klatka itd). Interesuje mnie czy owy obraz jest gdzies udostępniany i czy jest mozliwosc zeby ten sam obraz miec u siebie w PC?
|
|
Studiowało się tam wiele lat temu ...
|
|
jak chcecie pisać o ekologii to sobie poczytajcie najpierw co jak działa w świecie!!! szczególnie to sie Ciebie tyczy luizfernandez bo gó..no wiesz a piszesz najwięcej....mieszkałam kawal czasu w czechach tam za "taszke" czyli nasza torebke sie sporo płaci a wszyscy chodzą z koszykami co jest i tansze i lepsze..torebki super pomysł, jestem na tak.
|
|
Łomżynianka czy Łomżanka - zawsze mam dylemat :P witam ! od pazdziernika formalnie bede na 3cim roku prawa uwb :) i uwierz jest nas troche na tym wydziale a pewnie i jeszcze troche wiecej :D pozdrawiam!!!
|
|
Świat się zmienia!! I to jednak na lepsze. Wracam do tematu szkoły - moi mili - wszak zacząl się jednak rok szkolny:). Dziś dzieci i rodzice odbierali mundurki szkolne - obserowałam młodzież - jak do tego podchodzi. Uczniowie zakładali je od razu i... wędrowali uśmiechnięci w mundurkach z logo szkoły.....do domu:) - to był ciekawy i miły widok. Po mundurkowych atrakcjach - czekało nas - rodziców - zebranie szkolne - wiecie jak to lubimy. szłam z nastawiem- będzie: na to tyle, a na to tyle.... I tu znów miła niespodzianka - gdyż zamiast tego - usłyszeliśmy - co oferuje szkoła, w czym nam - rodzicom może pomóc. Na koniec zaś zostaliśmy poczęstowani smakołykami kuchni szkolnej - aby móc spróbować tego - co jedzą nasze dzieci w ramach obiadów szkolnych. Narobię Wam ochoty - były; pierożki z kapustą i grzybami, z mięskiem, z serem, truskawkami - oj aż trudno wyliczyć potrawy- przy tym pięknie podane - i b. smaczne!! I co Wy na to? Więc znów szkoła nas rodziców zaskoczyła - i to miło. Zgadnijcie - które to gimnazjum? Jak podam nr - to znów mi ktoś zarzuci reklamę - a to nie o to chodzi. Nauczmy się dostrzegać - to co dobre, miłe - a nie wyłacznie narzekać:)
|
|
np.: 20 PLN/h (netto) - wymagania: studia wyższe*, min. 3 lata doświadczenia, komputer. Praca w administracji państwowej. * - nie licencjat, tylko renomowane uczelnie. Pozdrawiam.
|
|
wiecie coś może na temat tego zdarzenia?
|
|
Przejezdzalem to stała lodówa, przyjechali tajniacy czerwonym polonezem a jakaś kobieta krzyczała: "Przeciez on jest caly poobijany!". Cyrk w mają bani ;]
|
|
To chyba żyje na innym świecie. Bo ja nie widziałem żadnego uśmiechniętego z powodu tego, że trzeba teraz nosić mundurki, owszem widziałem uśmiech ale ironiczny, wręcz wyśmiewający ten kabaret z mundurkami, odchodzi jeden minister, przychodzi drugi, sami nauczyciele niewiedzą jak to dalej będzie, a nawet rodzice tych uczniów uważają to za śmiech na sali.
|
|
gdzie t3 fotki??
|
|
tsunami to ja mam rano w ubikacji więc słyszałem i widziałem. Ale co to ma wspólnego z tematem ?
|
|
www.paypal.com Podobno można. Ja nie mam jak sprawdzić. ZA DARMO.
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
Kto w Łomży zajmuje się naprawą pilotów do zamka centralnego?
|
|
Ile kosztuja lekcje ? Hip Hop/New Style (od 13 do 20 lat) i w jakich godzinach
|
|
makmarc, o wszystkim to znaczy o czym dokładnie? bo ja jestem zapisana !!!
|
|
to co się dzieje ostatnio w naszej polityce to można określić słowem: śmiech. władza nie martwi się o zwykłych ludzi, tylko ważniejsze są dla nich przepychanki na górze, no i własne rodziny a także dobrzi znajomi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |