piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TIRy na wagony!

[URL=http://tinypic.pl]
[/URL]

moze ten zadziala link he

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TIRy na wagony!

Naprawdę 5 STONKĘ budują I Będzie ''Darek Otwórz...'' szkoda że lodówek nie mają w stonce na napoje =(

Jedna drobna prośba do kolegi scanning505: nie pisz dużymi literami!!! tu się nie krzyczy.

hmmm rozumiem ze to dla dziewczyn i chlopakow?

Zbych

He po co ? Różni są ludzie. . .

Dostałem przed chwilą link od mojej kuzynki i chyba trzeba zabrać głos ;)
Otóż panowie i panie o gustach się nie dyskutuje, to po pierwsze...
Po drugie wszyscy mają rację ;)
A po trzecie zapraszam do swoich prac a nie do opisu jakim sprzętem je robię i jakich to kursów i warsztatów nie skończyłem ;)
Pozdrawiam

No, tak ...to prawda, handlujących na Stadionie "Europa" Wietnamczyków przenoszą do Łomży.:))

Afera, to spiskowa robota wiadomych sił w Ratuszu, kilka tysięcy
Wietnamczyków już szaleje ze szczęścia, że zobaczy Łomżę.

Są już w drodze jak widzimy, jutro rano zajmą miejsca na naszym bazarze.:))

Prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów skontrolował 100 szkół wyższych. Niemal wszystkie stosowały niedozwolone postanowienia w umowach zawieranych ze studentami.

Zarówno szkoły publiczne, które świadczą odpłatne usługi edukacyjne, jak i prywatne uczelnie w rozumieniu prawa są przedsiębiorcami. W Polsce studiuje około 2 mln osób. Dwie trzecie z nich płaci za naukę. W takich przypadkach od września 2006 roku uczelnia ma obowiązek zawrzeć ze studentem pisemną umowę. Szkoły stosują w tym celu przygotowane przez siebie wzorce umowne. UOKiK przeanalizował ogólne warunki umów (statuty, regulaminy, taryfikatory itp.) Z przeprowadzonej przez Urząd kontroli wynika, że większość wzorców umownych nie spełnia wymogów prawidłowej umowy regulującej odpłatność za studia. Brakuje w nich określenia co świadczy uczelnia, a za co płaci student.

Więcej o umowach zawieranych z uczelniami na stronie
Źródło informacji: www.uokik.gov.pl

...ładnie zaprojektowany...ale czy będzie podświetlany nocą?

Brat Jarosław K. pojechał do Angli, spotkał się z królową:
- Podziwiam Waszą Wysokość - jak w tak wielkim i zróżnicowanym kraju zachowuje spokój i pokojowe współżycie obywateli, jak uzykuje taki wysoki prestiż międzynarodowy Anglii. To sztuka
- To nic trudnego: trzeba otaczać się mądrymi ludźmi. Proszę popatrzyć, zadzwonię do Tony Blaira i zadam mu zagadkę - odpowiedź na pewno będzie szybka i prawidłowa.

Królowa podnosi słuchawkę, łączy się Downing Street:
- Halo Tony, Twoi rodzice mają dziecko, ale to nie jest Twój brat ani siostra. Kto to jest?
- To ja jestem - słychać w głośnomówiącym telefonie królowej.

- Rzeczywiście szybka o dobra odpowiedź - powiedział mały brat Jarosław K.

Po powrocie do Polski stwierdził, że musi sprawdzić ekipę. Dzwoni do Kazia:
- Słuchaj, Kazik, Twoi rodzice mają dziecko, lecz to nie Twój brat ani siostra. Kto to jest?
- Trudna sprawa, daj mi czas do jutra!
- OK.

W domu Kazik myśli "Ten Rokita z PO, to łebski człowiek, w narodowym teście IQ miał wysoki wynik, zadzwonię do niego"

Na pytanie Rokita natychmiast odpowiada:
- To proste, to ja jestem.

Następnego Kazik dnia dzwoni do małego brata Jarosława K. i m?ówi:
- Już wiem jak to z tą zagadką! To Rokita jest!
- Oj Kazik, ty głupi jesteś! To nie Rokita, lecz Blair!!

Jarek

pewnie ABW zabłokowało

pan z ul. Nowogrodzkiej (lecznica) wyprowadził mojego psa ze stanu, w którym dwóch innych lekarzy chciało go uspic. Wcześniej uprzedził, ze są małe szanse.

Jarek

http://www.tech.wp.pl/OID,20203940,kat,1009779,wid,9112103,opinie.html

a ja polecam to dla poprawienia humoru ;))

kto sie wybiera na festyn osiedlowy "pozegnanie lata"?:D Czy to wesole miesteczko rozstawione na polu kolo pg1 ma cos wspolnego z tym festynem?

a prezydent Ch. wciąż myśli o likwidacji kolejnych szkół... to chyba pasja jakaś

sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie rodzą ludzie z wyżu demograficznego z początku lat 80-tych oraz Ci ok. 35 latkowie, którzy najpierw chcieli się dorobić, a potem zakładać rodziny.. i tyle w tym temacie

szkoda, że ratusz otworzy oczy za jakieś 5 lat, nie mają pojęcia o sytuacji demograficznej w mieście, nie mają planu odnośnie szkół i przedszkoli (słyszałem właśnie o planowanym zamknięciu niewielkiej, sympatycznej i bezpiecznej SP2)

a kiedy ma byc ten festyn?

Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.lomza.mm.pl)
Data: 31-08-07 13:43

Autor: Quentin (---.lomza.mm.pl)
Data: 31-08-07 12:13

Becikowe działa :)

I tu się mylisz kolego. Posiadanie dziecka to niestety skarbonka bez dna. Najpierw pieluchy, potem ubranka to wszystko kosztuje i zdziwisz się ile. Wejdz do pierwszego lepszego sklepu z rzeczai dla malych dzieci - ubranka i buty kosztują prawie tyle samo co dla dorosłych. A becikowe? Starczy na przysłowiowe waciki...

Tam na końcu jest uśmieszek.
A widziałeś na wsiach rodziny które mają po kilkadziesiąt dzieci ? Oni wydają na pewno mniej niż 1000 zł. Dzieci chodzą brudne, w porwanych ubraniach, a nawet bez nich, tacy na tym skorzystają i będą mieli 1000 zł na gorzałkę.

dokladnie!!! opamietajcie sie!!!!albo powrocmy do epoki kamienia lupanego...

a u mnie dziala a mam w domu az 5 tel z orange i kazdy aktywny

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

wygrywamy 2:0

tez mi kiedys ukradli i tez magnuma!! ;( ehh tylko to bylo daaawno ...dostalem go na komunie!! ahh tesknie za nim ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org