piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto głosował na kaczyńskiego

A a jak tam w "Karino" przedstawia sie cenowo. Warto tam zajechać.......

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto głosował na kaczyńskiego

polecam nawigacje clarion Map670. Jest kozacka !!!

Witam,
Chcę kupić sobie rolki, chciałabym prosić Was o radę, gdzie najlepiej je kupić w Łomży.

Chodzi mi raczej o wskazanie konkretnego sklepu, a nie ogólniki. To, że kupuje się je w sklepie sportowym, to żadna nowina.

Witaj.

Ja mam te notatki ale tylko z początku II semestru. Jak chcesz to ci mogę podrzucić.

nie wiem jakim cudem nie mam czasu ani chęci walczyć z tym systemem:P hehe zapłacę im te 2 setki i niech sie ode mnie odpiernicza i tak nie mam punktow więc nie zrobi mi to wielkiej różnicy a niestety moje 2 autka są zarejestrowane na matke:( ktorej nie chce robic nieprzyjemności ponagleniami ze strony straży miejskiej

moze bys czasem pomyslal /pomyslala(FIN) ze jednak te "glupie ognie sztuczne" takze ciesza dzieci , bo one czesto nawet na darmowe kolonie jechac nie moga a na festyn przy parafii moga przysc cos zobaczyc pobawic sie posmiac....narzekac narzekac, narzekac -twoja dewiza

moze przestanmy korzystac z elektrycznosci bez niej tez przezyjemy i kase zamiast za prad na kolonie :P albo chodzmy tylko pieszo po co komu samochod przeciez Bog dal nogi a kase za auto i paliwo (oplaty ) przeznaczmy na biednych ....

GRATULUJE parafii NMP czestochowskiej za przygotowanie wspanialej imprezy, podziekujmy za trud i prace ludzi ktorzy to szystko przygotowali

Wczoraj przechodziłem koło totalizatora sportowego niedaleko Drzewnej i w budynku TS-u ukazał mi się widok... AUTOMATÓW :)

Tak, tak. Automatów. Automatów do gry na pieniądze. Ech, odżyły wspomnienia z dzieciństwa. Trzeba się będzie tam kiedyś wybrać. :)

kondzior... jak piszesz tematy z ewidentną reklamą te czego się dziwisz?

Witam
Mam zamiar dobrze nauczyć się języka angielskiego. Jestem obecnie na poziomie średniozaawansowanym ale chciałabym kontynuwać naukę w dobrej szkole. W Łomży jest kilka szkół ale nie wiem którą wybrać.Najbardziej znanymi są British School i Language education. Bardzo proszę o opinie.
pozdrawiam

Monisia olej to, byle do piątku....

ogólnie vw i bmw to symbol troche źle się kojarzacy u nas na ulicach, popatrzecie tylko jak oni jeżdżą

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org